Skocz do zawartości

Częstował 11-letniego brata marihuaną

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 krecik

Gleboryj uprawiający in-out door, non-stop

• Weteran
  • 1814 Postów:
  • LokalizacjaCzechy

Napisano 08 kwiecień 2009 - 13:10

KOMENTOWAĆ

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,tit ... omosc.html

Nick: krecikboss

Tytuł: LEGALIZOWAĆ !

Treść opinii: Marihuana to nie tylko lek na raka mózgu ale tez na wiele innych chorób. W moim przypadku to jest astma, jeszcze w 2001 roku miałem poważną astmę, nie mogłem przeżyć dnia bez lekarstwa, brałem leki i tylko od nich tyłem, a poprawy nie było, było coraz gorzej . Do czasu jak kumpel mnie nie poczęstował jointem, spodobało mi się to, oczywiście zacząłem palić. Zauważyłem ze marihuana oczyszcza mi zatoki i mogę swobodnie oddychać, a niby dym miał mnie dusić. Od 2004 roku nie biorę już żadnych leków, bo po co brać jak nie pomaga? Odkąd palę widzę same pozytywy. Wiec czego marihuana dalej jest nielegalna jeśli leczy a nie szkodzi ?

Użytkownik Baldi edytował ten post 22 wrzesień 2011 - 13:16
s.e.

• +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Bywa zielona, bywa brazowa, bywa pomaranczowa, bywa tez fioletowa, sucha lub wilgotna, przemycona lub krajowa, bedzie wedrowac dopoty dopoki beda hodowac...

#2 Pro Papa Gandziarz

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 46 Postów:
  • LokalizacjaCzęstochowa.

Napisano 28 maj 2011 - 17:24

Krecik zgadzam się w pełni z Tobą, również kiedyś miałem problem, ale całkowicie z czymś innym, otóż to miałem jaskrę oczną, i słabo widziałem. Gdy zacząłem palić Marihuanę to z każdym dniem, i z każdym kolejnym Jointem pomagało mi to, ponieważ lepiej zacząłem widzieć na prawe oko. Zgadzam się z Tobą, na co ta Polska czeka k***a ? Zalegalizować i wreszcie pomóc ludziom w chorobach. :)
  • +
  • -
  • 0

#3 THCeryk

Ścina...

• Użytkownik
  • 85 Postów:

Napisano 24 sierpień 2011 - 01:09

ja tez miałem astme ale konopia bardzo dobrze oczyszcza ciało i umysł w konopi nie ma negatywów tylko w ludziach są !!!!
  • +
  • -
  • 0
•Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro.
•Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie.
•Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.
•Czujesz się osamotniony. Postaraj się odwiedzić kogoś, kto jest jeszcze bardziej samotny.
•Potrzeba nieustannej odnowy umysłów i serc, aby przepełniała je miłość i sprawiedliwość, uczciwość i ofiarność, szacunek dla innych i troska o dobro wspólne, szczególnie o to dobro, jakim jest wolna Ojczyzna.

CYTATY ŚWIĘTEJ PAMIĘCI JANA PAWŁĄ II W NASZYCH SERCACH JEST WIECZNY

#4 kegxst

Kręci...

• Użytkownik
  • 110 Postów:

Napisano 24 sierpień 2011 - 07:42

Mi pomogła na migreny. Od ponad 5 lat codziennie miałem problemy z bólem głowy. Nikt nie wiedział czemu, zacząłem palić już 2-3 lata temu i od tamtego czasu problemu już nie ma :D
  • +
  • -
  • 0

#5 @d@ms

Jedność z Jah

• Grower
  • 828 Postów:

Napisano 24 sierpień 2011 - 07:45

owszem zalegalizować ale jak to można znaleźć w komentarzach taką bez domieszek no i oczywiście nie namaczana, choć wydaję mi się że takiej po prostu nie będzie po zalegalizowaniu. Dodatkowo powinno być jak z papierosami i wódą od 18 lat. Odnosząc się do artykułu to myślę sobie że ten 16-latek troszę opóźniony w rozwoju musi być bo jak można swojego brata w takim młodym wieku w nałóg wciągać. Widać, że debili nie brakuje. Moja mama prędzej by mi wpierdol spuściła niż dzwoniła na policję tylko dlatego, że koleżka był senny i "dziwnie się zachowuje".
  • +
  • -
  • 0

#6 Kamil36

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 24 sierpień 2011 - 15:09

Palenie paleniem, ale żeby matka na swojego syna policję nasłała ? Ja to bym ładnie wpierdol dostał ale nie zadzwoniła by na policje.
  • +
  • -
  • 0

#7 fakinszit

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 160 Postów:
  • LokalizacjaCz

Napisano 25 sierpień 2011 - 06:58

no i właśnie przez takich idiotów jak ten 16-latek opinia publiczna wszystkich palaczy ma za bezmózgów. 99% artykułów pojawiających się w internecie, telewizji czy prasie związanych z marihuaną ma właśnie podobny do tego oddźwięk. nikt nie mówi o pozytywach ziela.

a co do matki tego chłopaka to rzeczywiście nie za fajnie się zachowała. być może po prostu spanikowała, ale to i tak jej nie usprawiedliwia.
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych