Użytkownik bols244 edytował ten post 02 maj 2012 - 21:50
Lewa komora serca.
Rozpoczęty przez bols244, gru 04 2011 22:26
lewa komora serca marihuana lewa komora serca
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 04 grudzień 2011 - 22:26
usunac
Napisano 07 grudzień 2011 - 01:07
Nie powinienes miec silowni przed paleniem! A teraz masz nauczkę! 
A tak poważnie jezeli nie czułeś kołatania serca podczas upalenia, a jadłeś tylko to z mojego popatrywania wynika, ze nie powinno szkodzic. Sprawa moze byc bardziej z tynxem zwiazana jak nie palisz czystego Dżeziku. Na twoim miejscu smolił rury bym i papierków furę ile wlazło by, aż nie wiedział bym jak klamki od drzwi obsługiwać. Tylko podrusł bym ze dwa latka chociaż i wtedy ocenił wraz z lekażami lub zdrowym rozsadkiem czy mogę czy tez nie. Sprawa nie jest taka prosta... A może umrzesz za tydzien? Albo jutro :O
A tak poważnie jezeli nie czułeś kołatania serca podczas upalenia, a jadłeś tylko to z mojego popatrywania wynika, ze nie powinno szkodzic. Sprawa moze byc bardziej z tynxem zwiazana jak nie palisz czystego Dżeziku. Na twoim miejscu smolił rury bym i papierków furę ile wlazło by, aż nie wiedział bym jak klamki od drzwi obsługiwać. Tylko podrusł bym ze dwa latka chociaż i wtedy ocenił wraz z lekażami lub zdrowym rozsadkiem czy mogę czy tez nie. Sprawa nie jest taka prosta... A może umrzesz za tydzien? Albo jutro :O
Tak więc spali Bóg świat cały, aż ci na wierzch wyjdą gały no i zesrasz się pod siebie gdy cię ogień boski zjebie :)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych