media
Rozpoczęty przez Swistak, mar 21 2009 19:54
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 marzec 2009 - 19:54
Witam!
Nie wiedziałem gdzie założyć taki temat i jeżeli już taki był to przepraszam. Ostatnio oglądając telewizor po raz enty skakając po kanałach nadziałem się na "rozmowy w toku". I wpadłem na pomysł by napisać list do nich i nie tylko. Wydaje mi się że programy tego typu miały mnóstwo rożnych tematów więc teraz mają chyba ciężko znaleźć nowy temat, może zajmą się tematem marihuany. Wydaje mi się że byłby to lepszy sposób propaganji niż plakatowanie chociażby. Tylko teraz pojawia się pytanie: kto by poszedł na taki wywiad czy cokolwiek innego z tym związanego, ja bym w sumie mógł iść ale pod warunkiem że nie ujawnione by były moje dane itd itp... No i oczywiście następne pytanie co wy o tym myślicie i czy ja mam napisać owy list czy ktoś bardziej doświadczony by go napisał, i czy można by jako podpis dać "Forum Otwarta Pestka" albo "Trawka Group"...
Pozdrawiam
Nie wiedziałem gdzie założyć taki temat i jeżeli już taki był to przepraszam. Ostatnio oglądając telewizor po raz enty skakając po kanałach nadziałem się na "rozmowy w toku". I wpadłem na pomysł by napisać list do nich i nie tylko. Wydaje mi się że programy tego typu miały mnóstwo rożnych tematów więc teraz mają chyba ciężko znaleźć nowy temat, może zajmą się tematem marihuany. Wydaje mi się że byłby to lepszy sposób propaganji niż plakatowanie chociażby. Tylko teraz pojawia się pytanie: kto by poszedł na taki wywiad czy cokolwiek innego z tym związanego, ja bym w sumie mógł iść ale pod warunkiem że nie ujawnione by były moje dane itd itp... No i oczywiście następne pytanie co wy o tym myślicie i czy ja mam napisać owy list czy ktoś bardziej doświadczony by go napisał, i czy można by jako podpis dać "Forum Otwarta Pestka" albo "Trawka Group"...
Pozdrawiam
#2 Gość__*
Napisano 21 marzec 2009 - 20:00
Swistak, dobry pomysł ale cichosza moim zdaniem o forum tym czy innym bo psy zaczną węszyć jak sie wkurwią jak zobaczą takie coś w tv.Jak czujesz sie na siłach to smiało pisz jakiś ładny i obszerny list.
Napisano 21 marzec 2009 - 21:55
jestem za! bądz pierwszy! ładnie o tym mowisz zrób to! tylko pamietaj ze jest Grupa Trawka i Hemp Lobby a nie forum OP, spoko ze sa pomysly a;le kazdy cos rzuci a z wlasnej inicjatywy nie zrobi nic...

Roll`n`Stone :woohoo:
Pomogleś? Nie upominaj sie! :fuck:
Napisano 22 marzec 2009 - 13:25
Jak dla mnie pomysł nie głupi być może dzięki takiej akcji padnie trochę światła na ten Ciemnogród w którym żyjemy
Maybe I'm a target...
Napisano 22 marzec 2009 - 13:30
luna napisał:
być może dzięki takiej akcji padnie trochę światła na ten Ciemnogród w którym żyjemy
Może tak, a może nie
[you]
Zobacz White Russian 22% THC
Bubble Gummer Female Seeds
OUTDOOR 2010
No Name (Cheese x Sensi Star) Mikrobox
UPRAWA INDOOR OD A DO Z
"Nieznajomośc prawa nie chroni przed jego konsekwencjami"
Zobacz White Russian 22% THC
Bubble Gummer Female Seeds
OUTDOOR 2010
No Name (Cheese x Sensi Star) Mikrobox
UPRAWA INDOOR OD A DO Z
"Nieznajomośc prawa nie chroni przed jego konsekwencjami"
Napisano 24 marzec 2009 - 09:36
luna, raczej p. Ewa Drzazga przedstawiłaby palaczy jako ćpunów którzy zaczynają od marihuany, a kończą na heroinie i zabijają się pod wpływem marihuany. Gdzieś ostatnio oglądałem (chyba na YouTubie) fragment "Rozmów w Toku" o właśnie marihuanie i oczywiście przedstawiono palaczy jako narkomanów i najgorszych przestępców.
Napisano 23 maj 2009 - 10:32
Napisano 17 luty 2010 - 12:45
Jeżeli ktoś ma chęci a jednak się waha ponieważ może zostać "zbesztany" przez Panią E. Drzyzgę to proszę pamiętać że w obecnej chwili mamy wiele argumentów na plus dla marihuany oraz jest powszechnie używana... - każdy jakoś sobie żyje po cichu z blantem w łapie.
Wtedy nikt nie miał zbytnio możliwości poparcia swoich słów za legalizacją jakimikolwiek badaniami, teraz jest ich pełno (może troszeczkę przesadziłem, jednak co najmniej jest sporo) , ale jest mniej ludzi którzy chcieliby otwarcie o tym mówić w mediach.
Pozdrawiam.
Wtedy nikt nie miał zbytnio możliwości poparcia swoich słów za legalizacją jakimikolwiek badaniami, teraz jest ich pełno (może troszeczkę przesadziłem, jednak co najmniej jest sporo) , ale jest mniej ludzi którzy chcieliby otwarcie o tym mówić w mediach.
Pozdrawiam.
Pomogłem Ci i chciałbyś się jakoś odwdzięczyć,
a może Ty chcesz pomóc mnie ?
Jeżeli tak to >>Wejdź tutaj<<
i następnie kliknij w reklamę google, będzie to dla mnie wielkie wsparcie.
Z góry dziękuję.
a może Ty chcesz pomóc mnie ?
Jeżeli tak to >>Wejdź tutaj<<
i następnie kliknij w reklamę google, będzie to dla mnie wielkie wsparcie.
Z góry dziękuję.
Napisano 17 luty 2010 - 18:33
Jak chcecie sobie psuć nerwy to powodzenia. Moim zdaniem to bezcelowe, rozmawiać z jakimiś tępymi wieśniakami (bo tacy w większości siedzą tam jako publiczność). W tym programie, w którym się jakiś profesor biologii biochemii wypowiadał, zawsze się musiał odezwać jakiś oderwany od pługa żłób, który musiał pokazać swoją wszechwiedzę (ciekawostka: tacy ludzie siedzą w sejmie i nami rządzą
), a prawda jest taka, że udowodnił on jedynie swoją NIEWIEDZĘ i ciemnotę umysłową, które wywiódł chyba z XIX wieku. Jeśli naprawdę chcecie dyskutować z takimi tłukami, do których nie docierają żadne naukowe argumenty, to współczuję i życzę szczęścia
.
Użytkownik Sid edytował ten post 17 luty 2010 - 18:34
Napisano 12 marzec 2010 - 15:27
Może troche odświeżam ale co tam
Jeżeli ktoś jest na tyle odważny to powienien się tam wybrać
Najlepiej wydrukować jak najwiecej własnie takich badań ktorymi można by się argumentować, bo was tam z błotem zmieszaja.
Jak ja to tylko oglądam to mam ochote w telewizor udeżyć a co dopiero bendąc tam..
Jeżeli ktoś jest na tyle odważny to powienien się tam wybrać
Najlepiej wydrukować jak najwiecej własnie takich badań ktorymi można by się argumentować, bo was tam z błotem zmieszaja.
Napisano 13 sierpień 2010 - 01:55
popieram publiczna legalizacja, to nic nie zmienia tylko wspietsza ludzi, bulwersuje bo jest to dla ludzi zakazane ale im wiecej sie o tym mowi publicznie, tym mniej staje sie ten temat kontrowersyjny, o to chodzi , by ludzie nie patrzeli na to w ten sposób, ze to nie wiadomo co, powoli staje sie to normalne, wiec ja robie roken pause czyli nabijam fifke nr1'em . mocny smolisty ciężki, w sam raz na bezssenne noce,
Napisano 13 sierpień 2010 - 02:08
legalizacja jak najbardziej, dzięki marihuanie jestem kreatywny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych