Napisano 10 październik 2011 - 18:04
Jestem nowy, pojawiałem się tu, bo potrzebuje od Was, bardziej doświadczonych pomocy, jakiejś rady. Pare dni temu wziąłem od kumpla dokładnie 6 buchów ze skręta z około 0.5g marihuany. Jako, ze był to praktycznie drugi raz, a za pierwszym(podobna ilość) nic nie poczułem, prowadzięłm samochód. Z przyczyn, których nie będę tu opisywał, zatrzymała mnie policja. Zrobili mi test, bardzo długo nic nie wykazła, aż w końcu. Zatrzymano mi prawo jazdy, do wyjaśnienia sprawy- do wyników z pobranej krwi. Teraz pytanie, najważniejsze- jakiej wykrytej ilości mogę spodziewać się we krwi? Zrobielm badania moczu, bo nigdzie nie chcieli zrobić badania krwi, wykazał obecność cannabinoli. Jak myślicie, uda sie ocalić prawko?
Przepraszam, jeżeli zamieściłem temeat w zlym dziale, ale prosze tylko o jakieś opinie i mozemy zamykac, usunąc temat.
Pozdrawiam!
Napisano 10 październik 2011 - 18:22
Napisano 10 październik 2011 - 19:25
Dziękuję za odpowiedzi i czekam na ewentualne dalsze!
Napisano 10 październik 2011 - 19:42
Napisano 10 październik 2011 - 20:53
Napisano 10 październik 2011 - 20:58
Napisano 10 październik 2011 - 21:11
Cytat
`
Napisano 10 październik 2011 - 21:16
"POMOCY !! Witam zostałem zatrzymany przez patrol policji zrobili mi narkotest i wyszło że jestem pod wpływem THC ! od tygodnia nie zapaliłem NIC !! choć wcześniej popalałem ale przez tydzień nic nawet nie powąchałem maryśki !! Jakim cudem test wykazał zawartość ?? Panowie byli taki ''mili'' że zawieźli mnie na pobranie krwi !! teraz czekam 3 tygodnie za wynikami !! bez możliwości jazdy autem. PROSZĘ napiszcie mi czy możliwe jest żeby badanie krwi wykazało jakąś dużą zawartość THC po tygodniu nie palenia ! Mam 30 lat rodzinę i dzieci !! jak się mierzy zawartość THC we krwi ? Z GÓRY DZIĘKUJE !! POZDRAWIAM !! Krzysiek
Dziękuje za info. Właśnie przyszła pani dzielnicowa i podała mi zawiadomienie o wszczęciu postępowania z urzędu dostałem skierowanie na badania psychologiczne i lekarskie . Czy znaczy to że policja ma już wyniki badań krwi ?? na dole pisze "z powodu kierowania pojazdem po użyciu środka działającego podobnie do alkoholu" ?? z góry dziękuje za odpowiedź
Słuchajcie po miesiącu przyszły wyniki z Poznania i teraz UWAGA nie stwierdzono NIC we krwi !! Testy były robione na THC amfetaminę Kokainę LSD i coś tam jeszcze badanie nie wykazało kompletnie NIC !! Oddali mi prawo jazdy ale ten miesiąc bez prawka po prostu masakra !! Pozdrawiam"
Kwestia jak mogły wplynąc na mnie te buchy, czy po 15 min po spaleniu wyjdzie coś świeżego we krwi?
Użytkownik nike edytował ten post 10 październik 2011 - 21:16
Napisano 12 październik 2011 - 12:02
NIE WSIADAJCIE NASTUKANI ZA KOLKO ! szkoda Zycia własnego jak i innych !!!
Napisano 15 październik 2011 - 18:36
Użytkownik ortega dnia 12 październik 2011 - 12:02 napisał
Chyba nie prowadziłeś nigdy po gibonie. Ostatnio jak po a1 waliłem, zatrzymali mnie niebiescy do kontroli i zasugerowali mi żebym troche przyśpieszył bo co chwile ktoś mnie wyprzedza. Cóż, zobaczyli ile mam punktów i juz wiedzieli dlaczego jadę 60/h
Artykuły Subcool Old School Organics:
Amber Alert - Bursztynowy Alarm
Final Stage - Harvest i Curing
...mam dylemat, czy lepiej spełniać marzenia, czy je po prostu mieć?
Piszę poprawnie po polsku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych