Skocz do zawartości

Jak natychmiast zalegalizowac trawke:]

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 wafelkill

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 28 sierpień 2011 - 11:22

witam
prosze o obejrzenie linka i jezeli naprawde chcemy cos zmienic to tak:]

http://www.youtube.c...h?v=QmoBV6ogOKA
  • +
  • -
  • 0

#2 fakinszit

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 160 Postów:
  • LokalizacjaCz

Napisano 28 sierpień 2011 - 11:42

o jaaaa... i Ty naprawdę wierzysz, że znajdziesz tylu idiotów?
  • +
  • -
  • 0

#3 taktrzymaj

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 419 Postów:
  • Lokalizacja6stópPODziemią

Napisano 28 sierpień 2011 - 12:06

Wyświetl postUżytkownik fakinszit dnia 28 sierpień 2011 - 11:42 napisał

o jaaaa... i Ty naprawdę wierzysz, że znajdziesz tylu idiotów?

Mnie to bardziej zastanawia czy on wierzy w to, że taka akcja odniosłaby zamierzony skutek. :lol2:
  • +
  • -
  • 0

Artykuły Subcool Old School Organics:

Amber Alert - Bursztynowy Alarm

Super Soil - Przepis

Final Stage - Harvest i Curing

Samce i pyłek

...mam dylemat, czy lepiej spełniać marzenia, czy je po prostu mieć?

Piszę poprawnie po polsku

#4 @d@ms

Jedność z Jah

• Grower
  • 828 Postów:

Napisano 28 sierpień 2011 - 13:49

jakoś ciężko to widzę Sama wizyta na komendzie do przyjemnych nie zależy i na prawdę trudno mi sobie wyobrazić kolejkę, która będzie prowadzić do zatrzymań 24h a później do nieprzyjemności sądowych. Nawet jeśli do tego dojdzie to efekt jaki możemy uzyskać to paraliż systemu sądownictwa i policji. Niestety do mnie to nie przemawia bo wcale nie jest powiedziane, że te komuchy w sejmie zrobią jakieś działania w kierunku nowelizacji ustawy bo pewnie im się nawet nie bedzie chciało bo to za dużo debat musiało by być a jak dobrze wiemy nasi posłowie nie należą do pracowitych. Wybory samorządowe na czasie więc głosujmy Wolne Konopie, które umieściły swoich kandydatów na listach. :peace:
  • +
  • -
  • 0

#5 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 873 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 28 sierpień 2011 - 19:18

bez jaj....to paranoja i samobójstwo. Paraliż niczego nie da. Lepiej już zamach stanu heheeh :D żartuję.
  • +
  • -
  • 0

#6 metrnametrnadwa

Kwitnie...

• Rolnik
  • 75 Postów:

Napisano 28 sierpień 2011 - 22:11

stawiam ze dostal 800 pln i 6m/2 lata ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 fakinszit

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 160 Postów:
  • LokalizacjaCz

Napisano 04 wrzesień 2011 - 08:13

Wyświetl postUżytkownik metrnametrnadwa dnia 28 sierpień 2011 - 22:11 napisał

stawiam ze dostal 800 pln i 6m/2 lata ;)

a ja stawiam, że to wał, i że nigdzie nie poszedł.
  • +
  • -
  • 0

#8 taktrzymaj

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 419 Postów:
  • Lokalizacja6stópPODziemią

Napisano 04 wrzesień 2011 - 10:21

Wyświetl postUżytkownik fakinszit dnia 04 wrzesień 2011 - 08:13 napisał

a ja stawiam, że to wał, i że nigdzie nie poszedł.

Hehhe ja to samo :lol2: jeleni se szuka.

Co do pomysłu to zdecydowanie lepszym wydaje sie jak w tej piosence
"weź od swojej starej jakikolwiek susz, zawiń w folię, sreberko lub do worka włóż"
i z taką paka na komende ;) po tym zero konsekwencji poza kilkunastoma wkurwionymi policjantami.
Z tym że taki patent to raczej osoby które nie posiadają za często, a na pewno juz nie uprawiają krzaków w domu ;) ja osobiście na pewno bym sie na to nie pisał bo wkurwiona pała to gorsze niż gorączka krwotoczna.

Użytkownik taktrzymaj edytował ten post 06 wrzesień 2011 - 14:05

• +
  • -
  • 0

Artykuły Subcool Old School Organics:

Amber Alert - Bursztynowy Alarm

Super Soil - Przepis

Final Stage - Harvest i Curing

Samce i pyłek

...mam dylemat, czy lepiej spełniać marzenia, czy je po prostu mieć?

Piszę poprawnie po polsku

#9 Joooozek

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 178 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 06 wrzesień 2011 - 13:55

na legazlizacje trzeba czekac w spokoju i wytrwale, az do rzadu dojrzie mloda Fala ludzi , z kopyta zmienia ,ale to za grube lata
  • +
  • -
  • 0
JP 100%------------------------->Pomoglem +
orient24/7

__________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.trawka.co...ierwszy-indoor/
http://www.trawka.co...228-smaczne-af/

#10 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 873 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 16 wrzesień 2011 - 23:27

...i nadejdzie zbawienie jak grom z nieba ;)

Generalnie to tak ktoś powiedział, że 50 lat byliśmy pod dyktatem ZSRR/Komunizmu i tyle samo lat musi minąć, aby "wszelkie ślady po tym zatrzeć", ale ja wierze, że się pomylił o jakieś 20-30 ;)
  • +
  • -
  • 0

#11 warsztat

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 22 styczeń 2012 - 19:47

witam http://wolnekonopie.org/

towarzyszenie Wolne Konopie organizuje flashmoba polegającego na paleniu „suszu roślinnego koloru zielonego” pod Sejmem ! Zapraszamy wszystkich chętnych aktywistów do wzięcia udziału w happeningu, można przyjść z własnym materiałem w dowolnej formie – joint, ciastko, wiadro, bongo itd.
Wstępnie swój udział potwierdzili
Kamil Sipowicz
Metrowy
dr Mateusz Klinowski
Janusz Palikot
Andrzej Rozenek (poseł RP)
Artur Dębski (poseł RP)
Tomasz Makowski (poseł RP)
Wojciech Penkalski (poseł RP)
Pracujemy nad szerszym gronem VIPów – artystów, polityków, celebrytów. Mamy nadzieję, że uświadomią sobie, że nie wystarczy „delikatnie” popierać w wywiadach nasze postulaty regulacji konopi, bo to modne i rozsądne, ale trzeba zacząć działać aby coś się zmieniło w naszym kraju. Niech każda popierająca osoba do nas dołączy, może gdy rządzący zobaczą ilu nas jest to zaczną traktować temat poważniej.

Nasza akcja ma na celu sprawdzenie w praktyce i na własnej skórze – przed mediami i w obecności posłów – jak działa nowy przepis art. 62a ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Tymbardziej, iż wiemy, że prokuratorzy nie stosują się do Nowelizacji z 9.12.2011r.
Z uwagi na to, że jesteśmy mamieni doniesieniami medialnymi i stanowiskiem Ministerstwa Sprawiedliwości, że użytkownicy konopi nie będą karani dzięki temu przepisowi (takie informacje ładnie wyglądają na papierze i dobrze brzmią PR’owo) sprawdzimy jak stołeczni policjanci i prokuratorzy STOSUJĄ tę nowelę. Oczywiste jest, że jeśli ogłaszamy na stronie www i na FaceBooku, że przychodzimy zapalić po jednym skręcie na głowę to nie mamy na celu handlu marihuaną – zobaczymy więc czy faktycznie nie wzbudzimy zainteresowania organów ścigania.

Ma nim być „coming out” użytkowników marihuany. Siedząc wygodnie w ciepłym fotelu z jointem nie zmienimy prawa. Chcemy pokazać, że użytkownicy MJ to normalni ludzie – dziennikarze, architekci, animatorzy kultury, prawnicy, lekarze, pracownicy fizyczni i biurowi, przedsiębiorcy, menadżerowie itd. Nie czujemy się przestępcami i nie chcemy kupować dłużej od dilerów, rządzący chcą walczyć z dilerami ale zapominają o nas, użytkownikach. W tej obsesyjnej wojnie z narkotykami zapominają o zdrowym rozsądku.
Zacznijmy się ujawniać ! Jointy w dłoń i do boju !

Z samych doniesień medialnych w całej Polsce dowiadujemy się, że prokuratorzy nie korzystają z nowelizacji z 9 grudnia i każdą osobę, nawet z najmniejszą ilością narkotyku Policja zatrzymuje celem ukarania, bo mając przecież 0,2 grama nie można wykluczyć, że jest to diler…
Przykłady absurdalnego podejścia organów ścigania do obywateli po 9 grudnia:

PS. Akcja jointowa jedynie dla osób pełnoletnich (+18)

tak z partyzanta piszesz..

Tutaj jest o tym: http://www.trawka.co...3444#entry73444

nowotny

Użytkownik nowotny edytował ten post 22 styczeń 2012 - 21:40

• +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych