Skocz do zawartości

Trzech chłopców wybrało się na nietypową wycieczkę na warszawską Białołękę.

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 psaicho

Jedność z Jah

• Moderator
  • 813 Postów:
  • LokalizacjaNibyLandia

Napisano 28 lipiec 2011 - 18:59

...Najmłodszemu, zaledwie 10-letniemu powiedzieli, że jadą po kwiatki. I faktycznie - jak tylko dotarli na opuszczoną posesję zaczęli wykopywać dorodne sadzonki... konopi indyjskich!

Dołączona grafika

14- i 15-latek chcieli założyć domową hodowlę i uprawiać konopie w doniczkach. Ktoś musiał ich zauważyć i zadzwonił po policję.

Funkcjonariusze zastali chłopców ukrytych między krzakami na porzuconej działce przy ulicy Szałasa. Młodzi "ogrodnicy" pieczołowicie wykopywali sadzonki i przesadzali rośliny. Kiedy zobaczyli nad sobą dwóch policjantów, nie kryli zdziwienia. Dzieciaki zostały zatrzymane i przepytane w obecności rodziców.

10-latek wyznał, że byli dobrymi kolegami i wszędzie razem chodzili. Gdy usłyszał od nich, że mają jechać po kwiatki, nic nie wzbudziło jego podejrzeń i zgodził się ochoczo, tak jak zawsze.

O oryginalnym sposobie spędzenia wolnego czasu zostali poinformowani rodzice chłopców. Dzieci zostały zabrane do domów, rośliny zarekwirowane, a policjanci przystąpili do zabezpieczania terenu. (aw)

zrodlo: http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,10-latek-chcial-zaimponowac-kolegom-Co-zrobil,wid,13638509,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=5cbe3

• +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 matrix

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 403 Postów:
  • LokalizacjaMATRIX

Napisano 28 lipiec 2011 - 19:09

no i zonk!
  • +
  • -
  • 0
Przeczytaj prywatną wiadomość 5 razy zanim na nią odpowiesz NIGDY NIE KLIKAJ LINKÓW Z Prywatenj W. NIGDY NIE PODAWAJ GG , E-mail-a. Zdjęcia tylko na forum.

Pamiętaj ONI SĄ wśród nas.

#3 loony

Jedność z Jah'em

• Rolnik
  • 550 Postów:

Napisano 28 lipiec 2011 - 22:36

Te na focie to mają być jedne z tych "dorodnych" drzewek ? Ja mam dużo ładniejsze :zakrecony: a tak na poważnie, troszkę młodzi ci chłopcy, ale czego to się nie wyprawiało za dzieciaka :jaracz: Mam nadzieję że nie spaprają im życia przez takie głupstwo... A konfidenci jak zwykle podjebali !!! Co za kraj, "same kurwy i złodzieje".

Użytkownik loony edytował ten post 28 lipiec 2011 - 22:37

• +
  • -
  • 0

#4 zajacaugpl

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 175 Postów:

Napisano 13 sierpień 2011 - 20:57

jakie krzaki ale chlopaki maja pomysly no niepowiem
  • +
  • -
  • 1

#5 Manius07

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 33 Postów:

Napisano 13 sierpień 2011 - 21:03

I palenie poszło ....

Użytkownik Manius07 edytował ten post 13 sierpień 2011 - 21:03

• +
  • -
  • 0

#6 zajacaugpl

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 175 Postów:

Napisano 14 sierpień 2011 - 10:05

niewiem czy dobre z tego by bylo palenie jak to sama lodyga i jakies mierne te krzaki:)
  • +
  • -
  • 1

#7 sonnny

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 4 Postów:

Napisano 14 sierpień 2011 - 11:17

Te krzaki to (tak mi sie zdaje) dorodne krzeczki ale "samosiejki". Konopia ale taka, której nasiona można kupić w sklepie z karmą dla zwierząt :p Wiem bo kiedyś w wakacje nasadziliśmy tego przed blokami :D
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych