Skocz do zawartości

Zawał serca

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adrian132132

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 46 Postów:

Napisano 24 czerwiec 2011 - 20:13

Czy człowiek po zawale serca może palić marihuanę ?
Przy zapaleniu skręta może dojść do kolejnego zawału lub jakiś kłopotów ze zdrowiem ? :peace:
  • +
  • -
  • 0

#2 loony

Jedność z Jah'em

• Rolnik
  • 550 Postów:

Napisano 25 czerwiec 2011 - 10:17

Jak wiadomo MJ :ganja: przyśpiesza bicie serca więc myślę że może być to dość niebezpieczne, w szczególności jeżeli zdarzył by się bad trip, albo cokolwiek zbyt mocnego na to serduszko na bani.:pobity:
  • +
  • -
  • 0

#3 Yo-Ge

Indoor Grower

• Weteran
  • 918 Postów:
  • Lokalizacjapustelnia

Napisano 26 czerwiec 2011 - 13:17

Zly wplyw na serce i uklad krazenia maja substancje, ktore uwalniaja sie podczas procesu spalania. Konopie spozywane doustnie badz inhalowane za pomoca waporyzera nie szkodza sercu. Ale jak to sie ma w stosunku do kogos po przebytym zawale to nie wiem...
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
"Swiat nie jest taki jakim wydaje sie byc, nie jest tez inny..."

#4 Kosaa

Jedność z Jah

• Green Team
  • 1073 Postów:
  • LokalizacjaAmsterdam

Napisano 28 czerwiec 2011 - 18:50

Nie, nie powinno się palić jak masz chore serduszko.
Przyspiesza akcje serca, mnóstwo energii w ciele zapierdziela i może być nie ciekawie, a tym bardziej świadomość 'miałem zawał', będziesz skupiał się na serduchu i może być nie miło. Wiem po sobie, jakie jazdy miałem nie raz z serduchem. Chore serducho? Nie pal, obejdziesz się bez tego, pozdrawiam serdecznie :) :peace:
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#5 janGa

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 245 Postów:

Napisano 28 czerwiec 2011 - 21:58

yyy... medyczna przyśpiesza bicie? wydawało mi się, ze medyczna spowalnia bicie serca... jak to w końcu jest?
myślę że medyczna + waporyzer i dałby radę...
  • +
  • -
  • 0
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...

#6 Tachion

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 7 Postów:

Napisano 09 listopad 2011 - 10:00

W początkowej fazie po zapaleniu THC pobudza bicie serca natomiast po jakimś czasie zwalnia i wręcz opóznia bicie serca .
Jak już zdecydujesz sie zapalić to coś lekkiego na pewno nie wykorkujesz.

Użytkownik Tachion edytował ten post 09 listopad 2011 - 10:00

• +
  • -
  • 0

#7 bols244

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 4 Postów:

Napisano 17 grudzień 2011 - 18:56

Kup sobie "Kłącza tataraku" znajdziesz je w sklepach zielarskich, zmiel na pył ja akurat zmieliłem w elektrycznym młynku dosłownie na pył, dosypuj do baku (może być też tyta) jak będziesz widział że kłącza się fajnie obkleiły o baku, zapal kłącza neutralizują negatywne działania czyli przedewszystkim przyspieszone tętno przy pierwszych minutach po spaleniu i ogólnie serca pracuje bardzo spokojnie.
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych