Przy zapaleniu skręta może dojść do kolejnego zawału lub jakiś kłopotów ze zdrowiem ?
Zawał serca
Rozpoczęty przez Adrian132132, cze 24 2011 20:13
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 czerwiec 2011 - 20:13
Czy człowiek po zawale serca może palić marihuanę ?
Przy zapaleniu skręta może dojść do kolejnego zawału lub jakiś kłopotów ze zdrowiem ?
Napisano 25 czerwiec 2011 - 10:17
Jak wiadomo MJ
przyśpiesza bicie serca więc myślę że może być to dość niebezpieczne, w szczególności jeżeli zdarzył by się bad trip, albo cokolwiek zbyt mocnego na to serduszko na bani.
Napisano 26 czerwiec 2011 - 13:17
Zly wplyw na serce i uklad krazenia maja substancje, ktore uwalniaja sie podczas procesu spalania. Konopie spozywane doustnie badz inhalowane za pomoca waporyzera nie szkodza sercu. Ale jak to sie ma w stosunku do kogos po przebytym zawale to nie wiem...

"Swiat nie jest taki jakim wydaje sie byc, nie jest tez inny..."
Napisano 28 czerwiec 2011 - 18:50
Nie, nie powinno się palić jak masz chore serduszko.
Przyspiesza akcje serca, mnóstwo energii w ciele zapierdziela i może być nie ciekawie, a tym bardziej świadomość 'miałem zawał', będziesz skupiał się na serduchu i może być nie miło. Wiem po sobie, jakie jazdy miałem nie raz z serduchem. Chore serducho? Nie pal, obejdziesz się bez tego, pozdrawiam serdecznie
Przyspiesza akcje serca, mnóstwo energii w ciele zapierdziela i może być nie ciekawie, a tym bardziej świadomość 'miałem zawał', będziesz skupiał się na serduchu i może być nie miło. Wiem po sobie, jakie jazdy miałem nie raz z serduchem. Chore serducho? Nie pal, obejdziesz się bez tego, pozdrawiam serdecznie
![]()
Napisano 28 czerwiec 2011 - 21:58
yyy... medyczna przyśpiesza bicie? wydawało mi się, ze medyczna spowalnia bicie serca... jak to w końcu jest?
myślę że medyczna + waporyzer i dałby radę...
myślę że medyczna + waporyzer i dałby radę...
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...
Napisano 09 listopad 2011 - 10:00
W początkowej fazie po zapaleniu THC pobudza bicie serca natomiast po jakimś czasie zwalnia i wręcz opóznia bicie serca .
Jak już zdecydujesz sie zapalić to coś lekkiego na pewno nie wykorkujesz.
Jak już zdecydujesz sie zapalić to coś lekkiego na pewno nie wykorkujesz.
Użytkownik Tachion edytował ten post 09 listopad 2011 - 10:00
Napisano 17 grudzień 2011 - 18:56
Kup sobie "Kłącza tataraku" znajdziesz je w sklepach zielarskich, zmiel na pył ja akurat zmieliłem w elektrycznym młynku dosłownie na pył, dosypuj do baku (może być też tyta) jak będziesz widział że kłącza się fajnie obkleiły o baku, zapal kłącza neutralizują negatywne działania czyli przedewszystkim przyspieszone tętno przy pierwszych minutach po spaleniu i ogólnie serca pracuje bardzo spokojnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych