Skocz do zawartości

testy śliny

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 filip z konopii

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 33 Postów:
  • Lokalizacjaz coffeshopu

Napisano 16 luty 2009 - 21:04

Policja jak wiecie miewa do dyspozycji testery chemiczne. Są jednak drogie i jednorazowe. W alkomatach elektronicznych elementem czynnym jest coś na bazie
tlenku cynku. Można to ponoć jakoś oszukać. Jeżeli chodzi o testy "ciążowe" to nie
wymyślono na razie takich elementów - i dobrze. Czy ktoś miał do czynienia z takim
testem ? Są dostępne w aptekach ? Jak działają ? Przy jakim stężeniu THC coś pokażą ? Czy płukanie ust (np. mlekiem) coś da ? Można to jakoś zneutralizować ? Podobnie z testami moczu, krwi. Zapewne farmaceuci, lekarze sportowi wiedzą dużo
na temat neutralizacji dopingu. Na jakiej substancji opiera się taka indykacja ?
:hwdp:
  • +
  • -
  • 0

#2 sucherson

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 60 Postów:

Napisano 16 luty 2009 - 23:04

ja raz przypal mialem w tym roku i w szokle mi nie zrobili bo za sucho miałem w gębie :faja: :faja:
  • +
  • -
  • 0

#3 mnichwawa

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:
  • LokalizacjaHolandia

Napisano 17 luty 2009 - 18:23

słyszałęm że podobno wypicie całego słoika musztardy pomaga :D
  • +
  • -
  • 0

#4 miclian

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 18 Postów:

Napisano 20 luty 2009 - 14:56

SuchanGrow napisał:

ja raz przypal mialem w tym roku i w szokle mi nie zrobili bo za sucho miałem w gębie :faja: :faja:

O kurwa ale ściema...
Po 1. W szkole robią tylko i wyłacznie testy na mocz.
Po 2. Mozesz mieć pustynie w gębie a oni i tak pobiorą Ci wacikiem śline.
Po 3. Nie pisz bzdur.
  • +
  • -
  • 1

#5 sucherson

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 60 Postów:

Napisano 20 luty 2009 - 16:48

miclian, niestety mylisz sie :) ten wacik musi byc bardzo mokry zeby sie skurczył bo potem trzeba jeszcze to przekrecic
  • +
  • -
  • 0

#6 ziben

HWDP

• Administrator
  • 2513 Postów:

Napisano 20 luty 2009 - 17:28

SuchanGrow, tak ale pamiętaj że zawsze znajdzie się tyle śliny w ustach że spokojnie przeprowadzą test.
  • +
  • -
  • 0
A kto jest frajerem ten już nim zostanie! Bo tak właśnie brzmi jedenaste przykazanie!

#7 sucherson

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 60 Postów:

Napisano 20 luty 2009 - 22:40

nikt z was chyba nie mial takiego testu ja nawet jak bym chcial to bym tego nie naslinil trzeba to bardzo naslinic i dopiero wtedy mozna wykonac test to nie jest paleczka do uszu:D
  • +
  • -
  • 0

#8 madman

TetraHydroCannabinol

• Weteran
  • 555 Postów:

Napisano 21 luty 2009 - 09:14

Ja miałem kiedyś taki test byłem tak zjarany że miałem ale troszkę śliny :) Te testery wyglądały jak ciążowe ;) Najśmieszniejsze jest to że nic nie wykryło http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/icon_cool.gif :hwdp:
  • +
  • -
  • 0

#9 sucherson

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 60 Postów:

Napisano 21 luty 2009 - 10:49

a znajomek jarał z rana przed szkoła gara o o 11 jak robili nam testy miał sline zrobił test i tezs nic nie wyszło podobno ze przez szlugi :siemka: :siemka:
  • +
  • -
  • 0

#10 stanley

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 51 Postów:
  • LokalizacjaMaZuRy

Napisano 10 marzec 2009 - 22:37

mojego ziomka jebneły psy jak jechał samochodem. zebrali mu zmaza z pyska i wykryli obecność MJ. zabrali mu prawko na 18mies do tego zawiasy itp czyli jakoś to działa. testy na mocz można podobno oszukać dodając odrobiny kwasku cytrynowego rozcięczonego z wodą ale nie wiem czy prawda
  • +
  • -
  • 0
Sadzić! Palić! Zalegalizować!
GL ~ http://trawka.com.pl...ley-first-time/

#11 wlad18

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 306 Postów:
  • LokalizacjaSarajevo

Napisano 10 marzec 2009 - 23:26

SuchanGrow napisał:

a znajomek jarał z rana przed szkoła gara o o 11 jak robili nam testy miał sline zrobił test i tezs nic nie wyszło

Może kolega miał kiepski towar hehe :D te testy pewnie lipne są. Takim czymś można sobie najwyżej ph w ustach zmierzyć :lol2: . Jedynym testem, którego niestety się nie da oszukać i jest nieomylny to baranie krwi :/
  • +
  • -
  • 0

#12 reszczu

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 24 Postów:

Napisano 22 marzec 2010 - 20:35

Ja miałem miec robione testy na mocz i dużo o tym czytałem i najlepszym sposobem aby nic nie wykryło jest picie piwa bo wypłukuje thc i do pojemniczka z moczem dolac kwasku cytrynowego i podobno nie ma szans ze coś wykryje
  • +
  • -
  • 0

#13 douglas11

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 40 Postów:

Napisano 08 kwiecień 2011 - 12:23

Dobry znajomy opowiadam mi o sytuacji, w ktorej jego kumpel mial robione testy na MJ, wypil duzo kwasku albo dolal troszke (dokladnie nie pamietam) ale efekt byl taki, ze testy wykryly u niego obecnosc amfetaminy (podobno nigdy nie bral). Jest to tylko sytuacja zaslyszana i nie jest potwierdzona w 100%. Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0
Plusik się należy Polakowi oczywiście, oczywiści ;D

#14 kraszak

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 31 Postów:

Napisano 08 kwiecień 2011 - 12:39

Ale powiedzcie czego sie bać po
1.Bez zgody sądu nie moga was zmusić do poddania sie badaniu
2.W Polsce nie ma zakazu bycia pod wpływem