Skocz do zawartości

Chore serce

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hasan

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 04 czerwiec 2011 - 13:47

Witam mam pytanko !!!! Zachorowało mi się na zapalenie mięśnia sercowego, dosyć poważna choroba lekarze mówią mam leżeć, przez pół roku się nie przemęczać zakaz ciężkiej pracy .To co ? jak mam nie przemęczać serca to znaczy że z MARII też mam zrezygnować ????????
  • +
  • -
  • 0

#2 Viking

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 213 Postów:
  • LokalizacjaSztokholm

Napisano 04 czerwiec 2011 - 14:32

bylo sie zapytac lekarza bo sadze ze tu za wielu ich nie znajdziesz a trudno komus radzic w takiej sytuacji nie majac odp wiedzy i 100% pewnosci
  • +
  • -
  • 0

#3 zi3l4rz

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 390 Postów:
  • LokalizacjaKonopisko

Napisano 04 czerwiec 2011 - 17:09

może zacznij od zapalenia leczniczej konopi jak ci nic nie będzie po 5-6 paleniach zapal normalną. Mój kolega też ma coś z sercem to pali taką swoją nature bo jak kupi od dila to go serce boli :D
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość_Lew_com_*

• Gość

Napisano 04 czerwiec 2011 - 18:30

Ja bym Ci radził odstawić palonko w takim przypadku. Jack Herer nie muszę chyba tłumaczyć kto to był. Zmarł przez chore serce więc palenie mu raczej na serce nie pomagało.

#5 taktrzymaj

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 417 Postów:
  • Lokalizacja6stópPODziemią

Napisano 04 czerwiec 2011 - 22:51

Ogólnie to musisz wybrać co jest ważniejsze dla Ciebie. Życie i zdrowie czy faza.
Jeśli nie możesz z tym zerwać (doskonale Cię rozumiem) to polecałbym Ci palić mocne indici najlepiej 100 procentowe bo sativki niemiłosiernie podwyższają cisnienie, a indi wręcz przeciwnie. I przede wszystkim zmień styl zażywania, nie pal tylko waporyzuj, są dostępne "analogowe" (na ogień) waporyzatory za trochę ponad stówkę. Ewentualnie rozpuszczaj kannabinole w tłuszczu i spożywaj doustnie. Tylko że ten drugi sposób ma kilka wad, a mianowicie po 1. dyskomfort tego że trzeba to wszystko wcześniej przygotowywać, co może tez być niemożliwe w Twoim przypadku ( przypał z rodzicami, partnerką itd. itp.). Po 2. to to że jednorazowa dawka żeby zadziała musi być dosyć duża. Polecam Ci tą waporyzację i indici, a powinno być dobrze. Życzę zdrowia i powodzenia. Pozdro. :peace:
  • +
  • -
  • 1

Artykuły Subcool Old School Organics:

Amber Alert - Bursztynowy Alarm

Super Soil - Przepis

Final Stage - Harvest i Curing

Samce i pyłek

...mam dylemat, czy lepiej spełniać marzenia, czy je po prostu mieć?

Piszę poprawnie po polsku

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych