Skocz do zawartości

Legalizacja według Palikota

• Nie możesz odpowiedzieć
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 873 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 22 wrzesień 2011 - 20:51

http://news.money.pl...7,0,913821.html

Działacze Wolnych Konpii startują z 7 miejsc na listach (coś z 7 w każdym bądź razie) i uważam, że Janusz Palikot nie rzuca słów na wiatr bo jeśli oszuka "nas" wyborców w tej i innej kwestii np. zalegalizowaniu związków homo to już raczej nie będzie miał co szukać na scenie politycznej.
Oczywiście spraw ważnych i ważniejszych jest więcej, gł. rozwinięcie naszej gospodarki, pogłębianiu kontaktów z zachodem a nie Rosją, gł. Niemcami i ja się pod tym podpisuję.

Tzw. banda czworga nas wykończy a PO totalnie nas upodli.
Wierzę, że ten człowiek jest w stanie dźwignąć i polepszyć ten kraj. Żaden polityk wg mnie nie ma takich "jaj" jak właśnie on.

WOLNOŚĆ I JESZCZE RAZ WOLNOŚĆ!! GOSPODARCZA I OBYWATELSKA !!!..." i widział Bóg, że to jest dobre " ;)
  • +
  • -
  • 0

#22 legalizacjamarihuany.pl

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 29 listopad 2011 - 16:34

http://legalizacjamarihuany.pl/
Cos co moze wam sie spodobac :) :peace:
  • +
  • -
  • 0

#23 dr LSP

igra ze śmiercią

• Moderator
  • 812 Postów:
  • LokalizacjaMj

Napisano 30 listopad 2011 - 22:18

No i co... Na stronie maly apel i tyle??? Szkoda domeny :/
  • +
  • -
  • 0
Loading...

#24 Siepa

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 17 Postów:

Napisano 02 grudzień 2011 - 14:14

Palikot okaże się dopiero dobry czy zły jak ruszą jakieś nowe ustawy. Narazie można gdybać i gdybać. Partia każda obiecywała i co??? Dlatego też nie ma co się napalać jak szczerbaty na suchary. Pozatym Palikot złapał we wcześniejszej karierze potężny minus. Kiedy zamkeli piekarnie za oddawanie starego chleba i afera sie rozpostarła pan palikot powiedział że jeżeli właściciel zamkniętej piekarni nie uzyska odszkodowania (100tys) to sam ze swojej kieszeni zwróci za szkode państwa. A sprawa potoczyła sie tak iż pan właściciel nie uzyskał odszkodowania a pan palikot z deklaracji 100tys podarował... 7tys... sprawa ucichła, a my cieszmy się bo obiecuje legalizacje, którą opozycja (PO) nie reflektuje...

Co o tym myślicie? Będzie rozczarowanie :B ?
  • +
  • -
  • 0
Tak więc spali Bóg świat cały, aż ci na wierzch wyjdą gały no i zesrasz się pod siebie gdy cię ogień boski zjebie :)

#25 Mariusz Kolano

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 16 Postów:

Napisano 09 grudzień 2011 - 21:46

To jest świetny pomysł. Świetny on jednak jest tylko wtedy, jeżeli mamy opierać się na wiedzy naukowej na tym teście. Bez zakłamania jakiego dzisiaj jest pełno na temat marihuany i wyolbrzymieniu czy kreowaniu różnych mitów.
  • +
  • -
  • 0
Sadzić, Palić, ZALEGALIZOWAĆ!!!

Uwaga! Post który widzisz wyżej jest napisany wyłącznie na potrzebę tego forum i jest on fikcją literacką.

#26 SiePali

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 50 Postów:
  • LokalizacjaWeedland

Napisano 14 styczeń 2012 - 17:29

Za dużo jeszcze mamy iluzji w Polsce, znaczy się zacofanych ludzi.
  • +
  • -
  • 0

#27 dr LSP

igra ze śmiercią

• Moderator
  • 812 Postów:
  • LokalizacjaMj

Napisano 25 styczeń 2012 - 15:46

Dla Państwa idealna sprawa - banda owiec którymi można sterować! Polityka to choroba którą trzeba leczyć!!
  • +
  • -
  • 0
Loading...

#28 THCrusoe

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 6 Postów:
  • LokalizacjaPyrladnia

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:34

Wyświetl postUżytkownik SiePali dnia 14 styczeń 2012 - 17:29 napisał

Za dużo jeszcze mamy iluzji w Polsce, znaczy się zacofanych ludzi.

...betonu, dla którego marihuana niczym nie różni się od amfetaminy, heroiny czy kokainy.
  • +
  • -
  • 0
baku baku byłem i bankowo baku baku będę.

#29 Uncle Ben's

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 4 Postów:

Napisano 31 styczeń 2012 - 01:01

ja nie daje wiary w to co przeczytalem...ni hoya nie uwierze,ze ktos naprawde chce wprowadzic egzaminy i uprawnienia do uprawy roslin.
Typowe nabijanie wyborcow w butelke.po tych szmatach ja juz sie wszystkiego spodziewam...co 4lata wszystkie cepy robia holewe z mordy,a ja juz sie nauczylem i na wlasne uszy przekonalem za co sie chwytaja zeby tylko glos zdobyc i juz sie w bambuko zrobic nie dam,nie ma takiej opcji...
A ten pomysl z egzaminami na 100km jebie gownem...

• +
  • -
  • 0

#30 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 873 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 31 styczeń 2012 - 08:49

Wyświetl postUżytkownik Uncle Ben's dnia 31 styczeń 2012 - 01:01 napisał

ja nie daje wiary w to co przeczytalem...ni hoya nie uwierze,ze ktos naprawde chce wprowadzic egzaminy i uprawnienia do uprawy roslin.

Co Cię w tym tak dziwi? To jest bardzo dobry pomysł.
To tak jak byś skończył szkołę (czyt. studia) i chciał zostać od razu prezesem.
Najpierw pokarz co potrafisz a później możemy porozmawiać.

Gdybyś wiedział, w Californi każdy grower uprawiający medyczną marię dla innych, dostaje specjalny formularz taka ala licencja na uprawę danej ilości np 70 krzaków. Bez tego nie może działać legalnie. Mimo, iż tak naprawdę legal tam jest. Na głowę 6 krzaków na własny użytek z dala od dzieci - bez pozwoleń.

Wyświetl postUżytkownik Uncle Ben's dnia 31 styczeń 2012 - 01:01 napisał

Typowe nabijanie wyborcow w butelke.po tych szmatach ja juz sie wszystkiego spodziewam...co 4lata wszystkie cepy robia holewe z mordy,a ja juz sie nauczylem i na wlasne uszy przekonalem za co sie chwytaja zeby tylko glos zdobyc i juz sie w bambuko zrobic nie dam,nie ma takiej opcji...
A ten pomysl z egzaminami na 100km jebie gownem...

Też tak myślałem, ale zmieniłem zdanie.
Ruch Palikota to Ruch młodych, Ruch polskiej inteligencji, Ruch ludzi normalnych, nowoczesnych i otwartych - to nie pisowski zaścianek i prowincjonalizm.
Skrajnym prawicowcom mówimy stanowcze NIE!! Do "piekła" :lol2:

Najważniejsze, aby to zdepenalizować. Później będzie z górki.

Użytkownik nowotny edytował ten post 31 styczeń 2012 - 09:56

• +
  • -
  • 0

#31 norbi666994

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 21 Postów:

Napisano 18 luty 2012 - 22:11

Przykładowo jak by taki egzamin kosztował 200zł, państwo by miało zyski itd. Hmm, ciekawe jaka kara byłaby za złapanie nieletniego albo za złapanie osoby ktora miala jakas ilosc suszu albo krzaczki .
  • +
  • -
  • 0

#32 Hrabia

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 17 Postów:

Napisano 27 luty 2012 - 23:41

Wszystko to ciekawe itd itp. Tylko dlaczego jesteśmy tacy że tylko dla siebie chcemy dobrze? Wszystko teraz zaraz i już. Co z przyszłymi pokoleniami? Co z tymi 15% ludzi? Czy na pewno lepiej jest zwracać uwagę na te 85%? A nie lepiej jakby te 15% dołączyło do tych 85%? Palikot to człowiek biznesu. Wie jak czerpać zyski. Nawet bym go widział jako premiera ale powoli i nie wszystko naraz. Najchętniej w Polsce widział bym króla. Taki jest już nachapany pokoleniowo i myśli o innych a nie jak tu się nachapać przez 4 lata jak Bóg da to i 8. Widzi tylko czubek własnego nosa i bliskich a nie te 15% czy też nie sięga swoimi dobrymi decyzjami 100lat w przód. Cały czas pobielają wzór Napoleona przez którego zginęły miliony ludzi.
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych