Skocz do zawartości

gastrofaza

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 pparanoid

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 6 Postów:

Napisano 16 maj 2011 - 16:55

czesc;d mam problem, mianowicie moją gastrofaze. Kiedy złapie mnie głód i pragnienie jem bez opamiętania, wczoraj zjadłam całą pizze familijną, dwa serki, kanapki i w sumie nie pamietam co jeszcze. Denerwuje mnie to, bo potem tyje i boli mnie brzcuh. Jakies rady?
  • +
  • -
  • 0

#2 tracerrr

Jedność z Jah'em

• Moderator
  • 660 Postów:
  • LokalizacjaNederland

Napisano 16 maj 2011 - 18:04

To oznacza że jaranie przyzwoite :faja:
Musisz przede wszystkim uświadomić sobie że Ci się nie chce tak naprawdę :P :pijak: napij się wódki np, lub bronka ! Pomoże napewno :peace: :ganja:
  • +
  • -
  • 0
Jaraj, jaraj, Topy Świerze.. Jaraj, Jaraj w DUŻEJ Mierze :)

Dołączona grafika

OUTDOOR 2010 BY TRACERRR
Indoor 2011- White window x Big bud femi, auto Kritikal bilbo femi.

Za pomoc Dołączona grafika się należy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Nielegalność marihuany jest czymś oburzającym, gdyż stoi na przeszkodzie pełnego wykorzystania substancji pomagającej w osiągnięciu spokoju, wewnętrznego ładu, zwiększenia wrażliwości oraz poczucia wspólnoty, tak bardzo potrzebnych w świecie, który staje się z każdym dniem coraz bardziej szalony i niebezpieczny

-Carl Sagan

#3 Wise Monkey

Smokin' banana flavour buds

• Moderator
  • 548 Postów:
  • LokalizacjaJunglist massive

Napisano 16 maj 2011 - 18:07

Spróbuj innego palenia ;) no i popieram,piwko Ci pomoże :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#4 @d@ms

Jedność z Jah

• Grower
  • 828 Postów:

Napisano 16 maj 2011 - 18:15

musisz spróbować się kontrolować choć nie bedzie łatwo :/
  • +
  • -
  • 0

#5 manhunt

Ścina...

• Użytkownik
  • 96 Postów:

Napisano 16 maj 2011 - 20:44

Na to chyba nie ma rady...Mam tak samo wpierdalam wszystko co popadnie:)
  • +
  • -
  • 0

#6 Mikrofon

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 18 Postów:

Napisano 18 maj 2011 - 17:26

Po co z tym walczyć? :2:
To jeden z nieodłącznych elementów palenia.
Jedz.
:) :faja:
  • +
  • -
  • 0

#7 tyś

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 6 Postów:

Napisano 23 luty 2012 - 21:13

na to nie ma rady :D chyba, że silna wola, a co do browara to jak dla mnie niema różnicy. pale prawie od 3 lat, a od poł roku buszek i browar są dla mnie nie rozłączne. gacho dopada takie samo :P
  • +
  • -
  • 0

#8 materac

Ścina...

• Użytkownik
  • 85 Postów:
  • Lokalizacjana dole, po lewej

Napisano 25 luty 2012 - 08:25

po dobrym bronku to i apetyt rośnie, nie macie wrażenia, że po niektórych odmianach lodówa jest większa a po innych mniejsza?
dla mnie najlepszy sposób na gastro to jakieś zajęcie-wkręt
  • +
  • -
  • 0

#9 dr LSP

igra ze śmiercią

• Moderator
  • 812 Postów:
  • LokalizacjaMj

Napisano 22 marzec 2012 - 20:57

nie ma sposobów na dobre gastro... my z laska zjadamy wszyyystko :P

mam taka jedna odmiane Il Diavalo... zjesz po niej wszystko co mozesz zmiescic i jeszcze wiecej!
  • +
  • -
  • 0
Loading...

#10 chwastu

Kwitnie...

• Rolnik
  • 62 Postów:

Napisano 23 marzec 2012 - 00:13

k***a , gastro moze nam zniszczyc zycie , bez kitu sa przypadki ze ktos tam umarl bo sie przejadl , ja kiedys sie tak najadlem ze juz mi nie schodzilo w dol mialem prawie k***a w szyji i lekko co oddychalem , masakra teraz nawet o tym nie mysle pije wode , luz jakies ciasto upieke , , najczesciej sobie planuje na co sobie moge w pozwolic jak przyjdzie ta mega pizda, i staram sie trwac w tym , i narazie schudlem jakies 4 kg m
  • +
  • -
  • 0

#11 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 873 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 23 marzec 2012 - 10:09

Eeee tam. Wsio zależy od tego jakie kto ma tendencje / geny. Nawet w jednym z ost. SS jest art. o tym, że ludzie palący ganję często trzymają prawidłową wagę, były tam badania przytoczone chyba. Aż się sam opisujący zdziwił bo generalnie powinno być odwrotnie a tu masz :)

Ja śmiem twierdzić, że ww art. z SS to prawda. Potrafię nie kiedy o 12 czy 1 w nocy sobie kanapeczki serwować i takie tam, choć lightowe, ale mimo to jedzenie. Cały czas trzymam wagę 80kg przy 180cm wzrostu. A niekiedy szamię jak wyżej przedmówcy - mega pizza i 8 piw :D
Choć i też mam szybką przemianę materii więc to też druga strona medalu, jak i dużo ruchu, spacery rowery.

Użytkownik nowotny edytował ten post 23 marzec 2012 - 10:15

• +
  • -
  • 0

#12 chwastu

Kwitnie...

• Rolnik
  • 62 Postów:

Napisano 23 marzec 2012 - 18:50

ni o to chodzi , jedzenie a obzeranie sie to dwie rozne rzeczy, przemiana materi tez ma sie nijak do wagi , ja tez mialem super przemiane materi , i teraz wychodzi nie zdrowe obzeranie sie, ktore trawa juz kilka dobrych lat ,

Przejadanie się może mieć poważne skutki dla organizmu, poza zwiększeniem masy ciała może prowadzić do problemów zdrowotnych i chorób, które mogą być trudne do zwalczenia.
Przejadanie się może prowadzić do nadwagi, chorób skóry, niestrawności, nudności, uczucia ciężkości, bólu głowy, w dłuższym okresie może grozić otyłość, cukrzyca, choroby serca, może także wpływać na stawy, sprawność poruszania się. Jeżeli masz problem z przejadaniem się warto skontaktować się z lekarzem lub dietetykiem.
Pamiętaj, że spożywanie zbyt dużej ilości jedzenia i spożywanie żywności, do której nie jesteś przyzwyczajony może sprawić, że będziesz źle się czuł.

//awansowałeś na doktora chwastu :lol2:
//drLSP

Użytkownik dr LSP edytował ten post 23 marzec 2012 - 23:21

• +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych