trawka seedbank.pl
Rozpoczęty przez drakula, kwi 16 2011 23:47
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 kwiecień 2011 - 23:47
witam wszystkich,
czy macie opinie o tym sklepie?
dzieki za odp
czy macie opinie o tym sklepie?
dzieki za odp
Napisano 09 luty 2012 - 13:25
Yyy...ja zamowilem ostatnio tam pestki i nawoziki
obsluga szybka, paczka juz w drodze do mnie mam nadzieje ze jutro dojdzie.
Ogolem daje 9/10 poniewaz nie wiem jeszcze jakie tam gratiski beda ale mysle obiecujaco pozdrawiam
Ogolem daje 9/10 poniewaz nie wiem jeszcze jakie tam gratiski beda ale mysle obiecujaco pozdrawiam
Napisano 12 luty 2012 - 17:15
napisz jak kiełkowanie i końcówka
Napisano 19 kwiecień 2012 - 07:36
polecam goraco "trawkaseeds.pl" zamowienie dotarło szybko i bez problemow gratisy tez sa ok bo duzo pozdro 600
Napisano 30 kwiecień 2012 - 16:29
Użytkownik aarafalek1990 dnia 19 kwiecień 2012 - 07:36 napisał
polecam goraco "trawkaseeds.pl" zamowienie dotarło szybko i bez problemow gratisy tez sa ok bo duzo pozdro 600
popieram, u mnie również przesyłeczka dotarła bardzo szybko, elegancki gratis i wszystko ładnie wykiełkowało !!!
http://trawkaseeds.pl/ polecam
Napisano 30 kwiecień 2012 - 20:14
Uwaga, to nie jest ten sam sklep!seedbank.pl to nie to samo co trawkaseeds.pl, proponuje uważać na tego agenta (White Russian), ta strona jest nowa, sprawdźcie sobie na web.archive.org , nie ma żadnych wzmianek o niej, dlatego proszę uważać.
Napisano 30 kwiecień 2012 - 22:12
Ja sprawdzam na whois.domaintools.com i pokazuje utworzenie marzec 2010r zobaczcie sami http://whois.domaint.../trawkaseeds.pl
Pewnie nie ma zrzutu do webarchiva Podobno spore gratisy gościu sypie z tego trawkaseeds.pl
Pewnie nie ma zrzutu do webarchiva Podobno spore gratisy gościu sypie z tego trawkaseeds.pl
Napisano 01 maj 2012 - 18:46
Gówno prawda, prosił bym jakiegoś admina o sprawdzenie, czy konta:
tetroholik, White Russian oraz drakula nie są logowane z 1 komputera, wtedy będziemy mogli definitywnie stwierdzić czy sklep to wyjebka czy nie.
tetroholik, White Russian oraz drakula nie są logowane z 1 komputera, wtedy będziemy mogli definitywnie stwierdzić czy sklep to wyjebka czy nie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych