Skocz do zawartości

shop.tastyts.eu

• Nie możesz odpowiedzieć
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 konopny (TastyTs.eu)

Pierwsze listki...

• Grower
  • 28 Postów:
  • Lokalizacjaaiponok

Napisano 10 kwiecień 2011 - 13:18

Witam

Mysle ze nie musze przedstawiac pedigree aby opublikowac moj dlugo wyczekiwany sklep internetowy

http://shop.tastyts.eu/

Od poniedzialku wszystkie produkty ze strony beda dostepne z wysylka 24-48h.

W najblizszym czasie mozna sie spodziewac promocji i konkursow z nagrodami .

Użytkownik pakonopny edytował ten post 15 kwiecień 2011 - 12:32

• +
  • -
  • 0

#2 konopny (TastyTs.eu)

Pierwsze listki...

• Grower
  • 28 Postów:
  • Lokalizacjaaiponok

Napisano 14 kwiecień 2011 - 14:38

Od dnia dzisiejszego ( 14.04.2011 ) rozpoczynamy inauguracyjna oferte wszystkich nasion .

W najblizszym czasie rozpoczniemy promocyjne konkursy z ciekawymi i wartosciowymi nagrodami.

Zapraszam do sledzenia tematu oraz do odwiedzania sklepu .

Nasz wybór nasion posiada pełną gwarancję jakości, wiec zdecydowaliśmy się zaoferować odmiany FEM i AUTO w opakowaniach po 1 szt.
Odmiany regularne zostały stworzone z oryginalnych roślin ( matek ) użytych przy produkcji klasycznych, komercjalnych odmian.
Sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową głównie dla klientów w Polsce, Hiszpanii, Republice Czeskiej i na Słowacji, ale obsługujemy również pozostałe kraje UE z możliwością indywidualnych ustaleń transportowych czy metod płatniczych.

Aby uzyskac wiecej informacji na temat odmian uzytych stworzylismy strone z genetykami http://clones.tastyts.eu/.
Strona jest w trakcie budowy ale juz niebawem nasza galeria bedzie pelna odmian uzywanych przez TasTy T's.

Jeśli nie znajdziesz czegoś w naszej ofercie to nie znaczy, ze nie możemy tego dla Ciebie sprowadzic.
Napisz, a my odpowiemy jak szybko i w jakiej cenie jesteśmy w stanie zrealizować Twoje zamówienie.

Tasty T's Europe jest zainteresowane odmianami polskich breaderow aby wprowadzic do dystrybucji poza granicami Polski.

Pozdrawiam i Polecam http://shop.tastyts.eu/.

Użytkownik pakonopny edytował ten post 15 kwiecień 2011 - 12:45

• +
  • -
  • 0

#3 bongosik

Wiecznie leci...

• Rolnik
  • 489 Postów:
  • LokalizacjaZiemia

Napisano 04 czerwiec 2011 - 21:51

sklep 100 % porządeczku bezpieczeństwo towar wypas przesyłka 1-2 dni polecam gorąco
  • +
  • -
  • 0

#4 mery

Palcie Ganje bo Umrzecie

• Weteran
  • 281 Postów:

Napisano 06 lipiec 2011 - 20:36

Dobry kontakt ,szybka wysyłka do nawozu który zamawiałam dostałam gratis w postaci nasion Brain Bolt femi gorąco polecam :)
  • +
  • -
  • 0

#5 cycu

Kwitnie...

• Rolnik
  • 66 Postów:

Napisano 06 lipiec 2011 - 21:13

Ja jako ze kupowalem w tym sklepie a i dostalem nasiona konkursowe moge powiedziec ze sklep jest w 100% pewny szybki anonimowy gratisy tez wpadly (siona, nawozy=przyrzady do spalanie tego co nasion wyrosnie) kontakt przezajebisty odpoweidz prawie zawsze od razu a na pewno tego samego dnia

pozdro

dzieki alexx :D
  • +
  • -
  • 0

#6 krecik

Gleboryj uprawiający in-out door, non-stop

• Weteran
  • 1814 Postów:
  • LokalizacjaCzechy

Napisano 11 sierpień 2011 - 11:23

Pro shop jestem mega zadowolony.

Za pierwszym razem był to Open Seed. Czas dostawy 2 dni robocze.
Sweet Exile ładnie wyrósł dał średnie plony, ale jakość tych plonów była o wiele lepsza niż się spodziewałem.

Za drugim razem też był to Open Seed, i to nie byle jaki :) dostałem więcej niż potrzebowałem. Czas dostawy 2 dni robocze.
Ale co z tego jak za późno wysadziłem i tylko plony zbiorę z Northern Light auto femi

Za trzecim razem dogadaliśmy się o nasionka z innego banku (przy okazji dostawy na sklep) więc miałem farta. Czas dostawy 2 dni robocze.
Gratis też całkiem ładny, crossy ciekawe, dla mnie to rekompensata za spóźniony OS, kiedy nasiona przyszły pod koniec maja, a wysadzone zostały na początku czerwca. W następnym roku wysadzimy i sprawdzimy co tasty dla mnie przygotował :piwo:

Tutaj foteczka zawartości przesyłki która nie wzbudzała żadnych podejrzeń + oczywiście gratisy których nigdy nie brakuje :D
Dołączona grafika

Zgodność przedmiotu z opisem: 5/5
Kontakt ze Sprzedającym: 5/5
Czas realizacji zamówienia: 5/5
Koszt wysyłki: 5/5
Zabezpieczenie zawartości przesyłki: 5/5
Ogólnie: 6/6

Nigdy w takim tempie nie otrzymałem przesyłki, dla tasty to wielki plus bo oni dobrze wiedzą że niektóre przesyłki nadawane na terenie PL dłużej się oczekuje.

Polecam sklepik, choć dużego wyboru nie ma, to jest w czym przebierać. Nie bójcie się zamawiać crossów regularnych, opisów niby nie ma ale na stronie http://en.seedfinder.eu/ możecie sprawdzić genetykę i dobrać odmiankę która wam przypadnie do gustu.

Pozdrowienia dla załogi TasTy T's, tak trzymać :peace:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Bywa zielona, bywa brazowa, bywa pomaranczowa, bywa tez fioletowa, sucha lub wilgotna, przemycona lub krajowa, bedzie wedrowac dopoty dopoki beda hodowac...

#7 Jack

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 63 Postów:

Napisano 12 październik 2011 - 18:17

sklep na 100% godny polecenia.
Kontakt z szefostwem - perfekt, gada się jak ze starym kumplem od :faja:
Posiadają ogromną wiedzę na temat prowadzonego interesu, dzięki ich radom dopracowałem uprawę moich pomidorków i to dość znacznie.

Polecam Towar jaki sprzedają, w szczególności nawozy technaflora. Mają najniższe ceny ( w ogóle nie widziałem innego sklepu z tymi - wg mnie - najlepszymi nawozami w polsce, ale od teraz innego dostawcy szukał nie będę. )
Ja kupiłem 1 litrowe butelki, bo cena aż mnie do tego zmusiła, wychodzą bardzo ekonomicznie, zamiast wydawać po 150 zł co uprawę na nawozy średniej jakosci u nich za parę zł więcej kupiłem ilość nawozów która wystarczy mi na co najmniej 2 jak nie 3 uprawy i to zaznaczam jeszcze raz - nawozów najwyższej jakości ( na tych nawozach jako amator za 1 razem z boxa 0.5m^2 wyciągnąłem ponad 200g przy hps 250W - SZOK! )

Kolejna sprawa - błyskawiczna dostawa. W piątek WPŁACIŁEM sianko, wysłałem potwierdzenie, a nawozy we wtorek rano były u mnie

Paczka była bardzo dobrze zakamuflowana, odebrała ją moja matka która o niczym nie wie, i myślała że to ze sklepu zoologicznego piasek do węża. ( to chyba przez to, że jako nadawca była wymieniona jakaś kobieta )

Ale największy szok przeżyłem jak zajrzałem do środka.
To że zamówiłem najlepsze nawozy - wiedziałem, ale nie wiedziałem że w paczce znajdę tonę gratisów!
Dostałem za darmo pestki feminizowane ( i to kilka ), odmiany najwyższej jakości.
Dodatkowo do przetestowania dostałem jeszcze za free preparacik do oprysków liści.

Aha, potrafią docenić klienta który kupuje więcej niż 1 buteleczkę za 20 zł. Brałem u nich towaru za niecałe 200 zł a oprócz gratisów których cena wg mnie dorównała by cenie zamówienia - dostałem darmową wysyłkę.

Looknijcie jakie dodali nasionka, mają zajebiaszcze odmiany których nigdzie nie mogłem znaleźć

:peace:
Podpisano,
zadowolony klient. :faja: dla Was Panowie, do następnego razu

edit, czerwony kolor, tylko dla administracji. Pozdrawiam/ zet i be

Użytkownik Jack edytował ten post 12 październik 2011 - 23:27

• +
  • -
  • 0

#8 l3wyjwp

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 21 maj 2012 - 06:46

hej

pierwszy raz spotkałem się z tak fachowym podejściem ze strony sprzedawcy wszystko wytłumaczy i podpowie i jak nie jesteś zdecydowany albo nie masz wystarczającej wiedzy to na pewno on wam pomoże,

zamówienie zrealizowane w 3 dni razem z przelewem do tego mega BONUS (za który dzięki) i sprowadzenie nawozów green planet oraz nasionek których nie widziałem nigdzie w pl (Positronics)
na pewno jeszcze wrócę do was
według mnie najlepszy albo jeden z lepszych!!! PRO!!!

pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych