sklep na 100% godny polecenia.
Kontakt z szefostwem - perfekt, gada się jak ze starym kumplem od

Posiadają ogromną wiedzę na temat prowadzonego interesu, dzięki ich radom dopracowałem uprawę moich pomidorków i to dość znacznie.
Polecam Towar jaki sprzedają, w szczególności nawozy technaflora. Mają najniższe ceny ( w ogóle nie widziałem innego sklepu z tymi - wg mnie - najlepszymi nawozami w polsce, ale od teraz innego dostawcy szukał nie będę. )
Ja kupiłem 1 litrowe butelki, bo cena aż mnie do tego zmusiła, wychodzą bardzo ekonomicznie, zamiast wydawać po 150 zł co uprawę na nawozy średniej jakosci u nich za parę zł więcej kupiłem ilość nawozów która wystarczy mi na co najmniej 2 jak nie 3 uprawy i to zaznaczam jeszcze raz - nawozów najwyższej jakości
( na tych nawozach jako amator za 1 razem z boxa 0.5m^2 wyciągnąłem ponad 200g przy hps 250W - SZOK! )
Kolejna sprawa - błyskawiczna dostawa. W piątek WPŁACIŁEM sianko, wysłałem potwierdzenie, a nawozy we wtorek rano były u mnie
Paczka była bardzo dobrze zakamuflowana, odebrała ją moja matka która o niczym nie wie, i myślała że to ze sklepu zoologicznego piasek do węża. ( to chyba przez to, że jako nadawca była wymieniona jakaś kobieta )
Ale największy szok przeżyłem jak zajrzałem do środka.
To że zamówiłem najlepsze nawozy - wiedziałem, ale nie wiedziałem że w paczce znajdę tonę gratisów!
Dostałem za darmo pestki feminizowane ( i to kilka ), odmiany najwyższej jakości.
Dodatkowo do przetestowania dostałem jeszcze za free preparacik do oprysków liści.
Aha, potrafią docenić klienta który kupuje więcej niż 1 buteleczkę za 20 zł. Brałem u nich towaru za niecałe 200 zł a oprócz gratisów których cena wg mnie dorównała by cenie zamówienia - dostałem darmową wysyłkę.
Looknijcie jakie dodali nasionka, mają zajebiaszcze odmiany których nigdzie nie mogłem znaleźć

Podpisano,
zadowolony klient.

dla Was Panowie, do następnego razu
edit, czerwony kolor, tylko dla administracji. Pozdrawiam/ zet i be
Użytkownik Jack edytował ten post 12 październik 2011 - 23:27