MMM 2008
Rozpoczęty przez sioolyoo, wrz 10 2007 12:06
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 wrzesień 2007 - 12:06
Zaczynamy powoli przygotowania do MMM 2008. kto chce pomoc niech sie tu wpisuje.
szukamy grafikow, webmasterow, tlumaczy, ludzi, ktorzy beda dzialc z nami w terenie w wawie.
Aktywistow ktorzy rozreklamuja MMM u siebie w miastach.
P.S.
Szukamy rowniez sponsorow, poprzedni marsz odbyl sie tak hucznie tylko dzieki nim, jezeli w tym roku ich nie znajdziemy to bedzie problem z organizacja.
W kazdym badz razie pomagac mozna oficjalnie jak i incognito.
Jezeli macie jakies pomysly na happeningi ktore powinny pojawic ie na MMM to umieszczajcie je tutaj, moze macie jakies specjalne dojscia do drukarni zeby moc tanio wyprodukowac propagande, wszelkiej masci kontakty do mediow tez sie bardzo przydadza. Narazie tyle wraz z plynacym czasem bedziemy umieszczac informacje co jest grane i czy piszczy w trawie!
szukamy grafikow, webmasterow, tlumaczy, ludzi, ktorzy beda dzialc z nami w terenie w wawie.
Aktywistow ktorzy rozreklamuja MMM u siebie w miastach.
P.S.
Szukamy rowniez sponsorow, poprzedni marsz odbyl sie tak hucznie tylko dzieki nim, jezeli w tym roku ich nie znajdziemy to bedzie problem z organizacja.
W kazdym badz razie pomagac mozna oficjalnie jak i incognito.
Jezeli macie jakies pomysly na happeningi ktore powinny pojawic ie na MMM to umieszczajcie je tutaj, moze macie jakies specjalne dojscia do drukarni zeby moc tanio wyprodukowac propagande, wszelkiej masci kontakty do mediow tez sie bardzo przydadza. Narazie tyle wraz z plynacym czasem bedziemy umieszczac informacje co jest grane i czy piszczy w trawie!
#2 Gość_trawka_*
Napisano 10 wrzesień 2007 - 13:54
sioolyoo napisał:
grafikow, webmasterow, tlumaczy
Mogę się zająć tymi sprawami, chodÄ˝ od grafiki mam swoich ludzi ...
#3 Gość_K44_*
Napisano 10 wrzesień 2007 - 14:14
Pomóc zawszę mogę.
#4 Gość_trawka_*
Napisano 10 wrzesień 2007 - 14:21
Ale w czym ?
#5 Gość_K44_*
Napisano 10 wrzesień 2007 - 15:34
Cytat
Ale w czym ? 
Obojętnie, byle pomóc. Np. reklama, albo tłumaczenie.
#6 Gość_Emelem_*
Napisano 23 październik 2007 - 16:21
ja jestem z warszawy i chetnie pomoge wraz ze znajomymi
nawet w szkole zalozyliśmy SLB(szkolna liga blanta) i na marsz wybierzemy sie w 'kombinezonach' wywiadowczych
nawet w szkole zalozyliśmy SLB(szkolna liga blanta) i na marsz wybierzemy sie w 'kombinezonach' wywiadowczych
Napisano 24 październik 2007 - 10:35
hehehe super... pod koniec stycznia zaczniemy juz przygotowania..
#8 Gość_foger_*
Napisano 24 październik 2007 - 10:51
ja mogę się spalic za wasze zdrowie i za to by znowu wszystko poszło jak ma isc,niestety troszke daleko mam do wawy kontaktów w mediach tez nie mam xD jedynie poinformowac znajomych którzy nie mają pojęcia o takich akcjach,bo takich ludzi jest napewno cała masa i mogę się zburac,duchem byc z WAMI ! pozdrawiam
#9 Gość_Emelem_*
Napisano 24 październik 2007 - 16:01
sioolyoo napisał:
hehehe super... pod koniec stycznia zaczniemy juz przygotowania..
to w razie czego pisz do mnie, w miare możliwości będziemy w razie czego starali się pomóc, chociażby rozdając ulotki http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/icon_idea.gif
Napisano 26 październik 2007 - 12:08
spoko, ty musisz pilnowac tego bo ja zapomne o tobie.. takze zglaszaj sie jak bedziesz widzial ze juz sie szykujemy...
Napisano 02 listopad 2007 - 15:44
ja na pewno mogę pomóc
:D
[you]
,Chleba Pracy i MARIHUANY !!!
#12 Gość_hydrizzle_*
Napisano 08 styczeń 2008 - 13:40
W tym roku postanowilismy rozpocząć przygotowania do naszego corocznego swięta, zdecydowanie wcześniej niż w poprzednim. Z tego powodu apelujemy do aktywistów zarówno tych uśpionych jak i tych towarzyszacych nam na codzień -- ZBIERAMY SIE. Potrzebujemy lub bedziemy potrzebowac programistow, autorow tekstow, montazystow spotow, operatorow kamer ( ale nie tych termowizyjnych:), artystów, plakaciarzy i vlepkarzy, graficiarzy, naukowców jednym slowem mobilizujemy całe polskie HEMPARMY.Wiec jeśli czujesz się na silach albo chcesz pomoc dołacz do legalizacja@wolnekonopie.pl
gg: 2283527,
Ekipa Wk
gg: 2283527,
Ekipa Wk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty