Skocz do zawartości

Zbieranie haszu przez kontakt fizyczny, dosłownie.

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Trawka95

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 27 Postów:

Napisano 01 luty 2011 - 22:57

Witam,
usłyszałem pewien sposób i pragnę się z nim podzielić, dużo na ten temat nie powiem ale jeśli się ktoś tym interesuje niech rozwinie temat. :piwo:

Hmm... ten sposób raczej jest do sprawdzenia przy większych plantach i raczej nie do sprawdzenia w Polsce. (Domyślmy się dlaczego :lol2: :lol2: :lol2: )
Więc, wchodzisz w konopie i hasz gromadzi się na twojej skórze, po czym rękami(domyślnie) ściągasz go z ciała. Tyle słyszałem, od gościa który by bajek nie opowiadał.
Opisałem to ogólnie, dlatego jeżeli ktoś ma bardziej konkretne info na temat robienia haszu w ten sposób to proponuje opisać. :)

Teraz już chyba wiecie dlaczego nie do sprawdzenia, no ale ktoś na pewno ma tyle roślinek w PL żeby to sprawdzić. :peace:
  • +
  • -
  • 0

Lepiej pić niż palić, tak twierdzi społeczeństwo, z tym że, ziele to jest spokój a alkohol to szaleństwo.!

#2 Gość_messy_*

• Gość

Napisano 01 luty 2011 - 23:08

Jak już piszesz to pisz konkretnie, chyba że nie wiesz :)
A konkretniej to motyw wyglądał tak że nagie kobiety smarowano jakimiś tam dosyć lepiącymi się olejkami i puszczano je na potężne pola MJ gdzie sobie po prostu biegały i ...
macały z krzaczkami, rękami i ogolnie ciałe, w koncu nagie k***a były :lol2:
po takim małym tripie dziewczyny powracały i elegancko haszysz sie z takiej oto panienki zdrapywało , troche podsuszało i............... :faja:

tyle w temacie tylko :mysli: do czego to?
chcesz sobie pobiegać? :)

#3 TERRORIST

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 205 Postów:

Napisano 01 luty 2011 - 23:09

Też to gdzieś czytałem . Chodzi o to że żywica przykleja sie do ciała w chwili dotkniecia . Nastepnie nie palcami a jakimś prostym narzedziem najlepiej coś w stylu ostrza dociskasz do skóry i powolnym ruchem zbierasz żywice . Ale kostki to z tego niebedzie . A sam sposób to raczej gdzies w brazyli gdzie żywica aż kapie z topów .
  • +
  • -
  • 0
Na'vi powiadają:"... Każdy rodzi się dwa razy, drugie narodziny to zdobycie pozycji wśród ludzi..."

#4 Trawka95

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 27 Postów:

Napisano 01 luty 2011 - 23:25

Tak sobie biegać to każdy by chciał, zacząłem temat żeby się coś dowiedzieć i innym użytkownikom też taka ciekawostka jest plusem. :peace: :ganja:
W końcu to dział na temat Haszyszu więc myślę że temat nie jest zbędny. :)

Zastanawia mnie jednak czy współcześnie ktoś tak robił i coś o tym słyszał.

Ten temat to raczej taka ciekawostka, no i dowiedziałem się czegoś o czym pojęcia nie miałem :) W niewielkim stopniu ale urozmaicenie takie i ciekawostka dla działu :) :zakrecony:

Użytkownik Trawka95 edytował ten post 01 luty 2011 - 23:26

• +
  • -
  • 0

Lepiej pić niż palić, tak twierdzi społeczeństwo, z tym że, ziele to jest spokój a alkohol to szaleństwo.!

#5 madman

TetraHydroCannabinol

• Weteran
  • 555 Postów:

Napisano 02 luty 2011 - 12:17

http://www.youtube.c...h?v=CqFiucWKo-8

19:25

ciekawostka ;)
  • +
  • -
  • 0

#6 BlackCherry.

Kręci...

• Rolnik
  • 129 Postów:
  • LokalizacjaKaczogród

Napisano 02 luty 2011 - 15:48

Dokładnie. Madman mnie wyprzedził ale właśnie o tym filmiku myślałem czytając pierwszy post. Logiczne że można to też zrobic w dłoniach. Musze spróbowac przy najbliższej okazji.
  • +
  • -
  • 0

#7 Pan Zet

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 69 Postów:

Napisano 03 luty 2011 - 16:29

Ja słyszałem, że po plantacji konopi biegają ludzie w skórzanych kurtkach, żywica zostaje na skórze i zbiera się ją przy pomocy specjalnego noża, generalnie nic nowego, chyba najbardziej prymitywna metoda no i trzeba ładnie pobiegać żeby zebrać trochę haszu :peace:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#8 SnuffWarrior

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 22 Postów:

Napisano 03 luty 2011 - 18:07

Jak obieram dużą ilość plantów to zawsze zbieram przy tym troche haszu. Naturalnie dotykając topków, palce się kleją- ocieram je mocno nad kartką i tak uzyskuje niewielką ilość haszu, świerzego i smacznego:)
  • +
  • -
  • 0

#9 loony

Jedność z Jah'em

• Rolnik
  • 550 Postów:

Napisano 08 czerwiec 2011 - 17:33

Większość tego haszu to starty naskórek hehehehhe :peace:
  • +
  • -
  • 0