Skocz do zawartości

Czy wy też tak mieliście

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 TomI

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 25 styczeń 2011 - 22:00

Witam was !

Otóż to mam problem gdy jaram na poczatku kolega mnie namowil zebym sprobowal oki zgodzilem sie zajaralem 1 raz. Na poczatku wszytko fajnie morda caly czas usmiechnieta no i potem zamula i teraz sie zaczyna problem.Gdy dorwe taka zamule ze nic do mnie nie dociera i potem zaczynam rzygac ale to nie raz tylko 4 razy. Za drugi razem jak palilem historia sie powtarza, to samo smiechuwa potem zamula i rzyganie 4-5 razy. Za 3 razem to samo i teraz boje sie jarac juz poniewaz moze sie to powtórzyc.Jak mysilicie czym to jest spowodowane. Prosze o szybkie odpowiedzi
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_pawko_*

• Gość

Napisano 25 styczeń 2011 - 22:06

nie pal.Akurat tak Ci sie zlozylo ze twoj organizm nie toleruje marihuany i zwiazkow thc.Mialem kolezanke ktora miala identyczne objawy.probowala 3 razy podchodzic,nic nie pomoglo sytuacja sie powtarzala,jest to rzadkoscia ale niestety sie zdaza.Z biegiem lat moze Ci przejsc w co watpie ;) :piwo:

#3 yoyox

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 394 Postów:
  • Lokalizacjamam: wiedzieć:

Napisano 25 styczeń 2011 - 23:42

1.nie jaraj na pusty zoladek
2.staraj się kontrolować co jesz byl by nie trash food bo mozesz miec zatrucie pokarmowe
3.pijesz piwko do palonka?? najpierw wytrenuj głowę do % później mieszaj czyli pal bez alkoholu zadnego najwyzej jedno piwko 0,5 l :)
myślę, że to na początek wypróbuj i bedzie git :)
chyba ze ziomek Cie w chuja robi i smarty jakies palicie:)
  • +
  • -
  • 0
:( :( :( ZAJEBALI MI KRZAKI :( :( :(
do nastepnego Outa ;)

#4 Gość_MLF_*

• Gość

Napisano 26 styczeń 2011 - 12:33

pal malo na poczatku przyzwyczaj organizm do THC :) i nie probuj pokazac ile to potrafisz spalic bo nie jeden byl twardy :)

#5 Nechoya

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 44 Postów:

Napisano 26 styczeń 2011 - 13:54

To ja się podepnę do tematu...
Zaczynałem palić gdzieś pół roku temu, ale to było jakieś mieszane chyba. Nic mi nigdy nie było, mimo, że wypaliłem z 2,5 lufki -.- Na sylwestra paliłem najczystsze zioło, jeszcze lekko wilgotne po zebraniu, wypiłem z 6 piw i tylko alkohol w głowie. Dodam, że raz mnie kopnęło piwo wypite po jednym blancie sporo mocniej, niż powinno normalnie. Ktoś wie, jak temu zaradzić? Czy to normalne, że zioło na początku nie daje efektu? Paliłem z 5 razy dotychczas.
  • +
  • -
  • 0
Jestem postacią fikcyjną, stworzoną przez nastolatka w celu zabawy. Wszystko, co tu piszę służy temu, by się pośmiać.

#6 Joooozek

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 178 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 26 styczeń 2011 - 16:19

no pewnie na pierwszy raz to buch starczy !! a wlasnie twoj problem wyglada mi na przepalenie sie !! nie wieze w nietolerowanie THC przez organizm !! to tak samo jak bys 3 razy pod rzad przedawkował alko i skonczyl spawem:D na poczatku picia bylo OK a pozniej zamulka i zgon :D haha... :hwdp:
  • +
  • -
  • 0
JP 100%------------------------->Pomoglem +
orient24/7

__________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.trawka.co...ierwszy-indoor/
http://www.trawka.co...228-smaczne-af/

#7 Nechoya

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 44 Postów:

Napisano 26 styczeń 2011 - 20:22

Że co, za dużo wypaliłem? o.O Na sylwestra wszyscy naokoło intensywnie pili i palili(baardzo intensywnie) i ich łapało, jedną dziewczynę takie cuś chwyciło, że słowa nie mogła powiedzieć, a mnie nie..? Chyba, że źle palę -.-
  • +
  • -
  • 0
Jestem postacią fikcyjną, stworzoną przez nastolatka w celu zabawy. Wszystko, co tu piszę służy temu, by się pośmiać.

#8 Energic

Wiadromaster xD

• Weteran
  • 1348 Postów:
  • LokalizacjaMeryland!

Napisano 26 styczeń 2011 - 21:34

Cytat

Paliłem z 5 razy dotychczas

ostro ; ) powiem Ci że ja też tak miałem kiedyś myślałem że zioło nie kopie i to bez różnicy do póki nie zajarałem zajebistego tematu z górnej półki a nie jakiegos ulicznego skuna.

:D popal troche dłużej to zobaczysz :D :zjarany:
  • +
  • -
  • 0

#9 BlackCherry.

Kręci...

• Rolnik
  • 129 Postów:
  • LokalizacjaKaczogród

Napisano 26 styczeń 2011 - 22:07

Może Ty chcący/nie chcący połykasz ten dym i Ci się kotłuje w żołądku. Tak to każdy po większym buchu zwrócił by obiad. Papierosy zwykłe umiesz palic?
  • +
  • -
  • 0

#10 TomI

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 26 styczeń 2011 - 23:00

Tak papierosy umiem palic i nie mieszalem alkocholu z paleniem.Wzialem za 2 razem palenia 6 buchow z blanta to raczej nie przepalenie...
  • +
  • -
  • 0

#11 Nechoya

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 44 Postów:

Napisano 27 styczeń 2011 - 10:30

Jeśli to było pytanie do mnie, to papierosy umiem palić. Ale paliłem z ludźmi obeznanymi, tłumaczyli mi wszystko i raczej dobrze palę, i na stówę palę dobre, bo hodowane przez Rasta ;) no i wszystkich naokoło łapało. I chyba raz po paleniu z butli mnie złapało, ale tak delikatnie, bo mało tego było(po prostu się śmiałem, a po wódce samej tak nie mam ;)).
  • +
  • -
  • 0

#12 zi3l4rz

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 390 Postów:
  • LokalizacjaKonopisko

Napisano 27 styczeń 2011 - 18:14

ja tak raz miałem w połączeniu Zimne Tyskie + DOpalacz ( brain chyba )
  • +
  • -
  • 0

#13 Gość_piotrasss87_*

• Gość

Napisano 28 styczeń 2011 - 01:28

Prosta odpowiedź,nie pal z tytoniem.zjaraj 2 lufki maksymalnie,miałem identycznie jakieś 6 lat temu.ELO. Ps jeb** dopalacze

Użytkownik piotrasss87 edytował ten post 28 styczeń 2011 - 01:31

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych