Czy wy też tak mieliście
Rozpoczęty przez TomI, sty 25 2011 22:00
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 styczeń 2011 - 22:00
Witam was !
Otóż to mam problem gdy jaram na poczatku kolega mnie namowil zebym sprobowal oki zgodzilem sie zajaralem 1 raz. Na poczatku wszytko fajnie morda caly czas usmiechnieta no i potem zamula i teraz sie zaczyna problem.Gdy dorwe taka zamule ze nic do mnie nie dociera i potem zaczynam rzygac ale to nie raz tylko 4 razy. Za drugi razem jak palilem historia sie powtarza, to samo smiechuwa potem zamula i rzyganie 4-5 razy. Za 3 razem to samo i teraz boje sie jarac juz poniewaz moze sie to powtórzyc.Jak mysilicie czym to jest spowodowane. Prosze o szybkie odpowiedzi
Otóż to mam problem gdy jaram na poczatku kolega mnie namowil zebym sprobowal oki zgodzilem sie zajaralem 1 raz. Na poczatku wszytko fajnie morda caly czas usmiechnieta no i potem zamula i teraz sie zaczyna problem.Gdy dorwe taka zamule ze nic do mnie nie dociera i potem zaczynam rzygac ale to nie raz tylko 4 razy. Za drugi razem jak palilem historia sie powtarza, to samo smiechuwa potem zamula i rzyganie 4-5 razy. Za 3 razem to samo i teraz boje sie jarac juz poniewaz moze sie to powtórzyc.Jak mysilicie czym to jest spowodowane. Prosze o szybkie odpowiedzi
#2 Gość_pawko_*
Napisano 25 styczeń 2011 - 22:06
nie pal.Akurat tak Ci sie zlozylo ze twoj organizm nie toleruje marihuany i zwiazkow thc.Mialem kolezanke ktora miala identyczne objawy.probowala 3 razy podchodzic,nic nie pomoglo sytuacja sie powtarzala,jest to rzadkoscia ale niestety sie zdaza.Z biegiem lat moze Ci przejsc w co watpie
Napisano 25 styczeń 2011 - 23:42
1.nie jaraj na pusty zoladek
2.staraj się kontrolować co jesz byl by nie trash food bo mozesz miec zatrucie pokarmowe
3.pijesz piwko do palonka?? najpierw wytrenuj głowę do % później mieszaj czyli pal bez alkoholu zadnego najwyzej jedno piwko 0,5 l
myślę, że to na początek wypróbuj i bedzie git
chyba ze ziomek Cie w chuja robi i smarty jakies palicie:)
2.staraj się kontrolować co jesz byl by nie trash food bo mozesz miec zatrucie pokarmowe
3.pijesz piwko do palonka?? najpierw wytrenuj głowę do % później mieszaj czyli pal bez alkoholu zadnego najwyzej jedno piwko 0,5 l
myślę, że to na początek wypróbuj i bedzie git
chyba ze ziomek Cie w chuja robi i smarty jakies palicie:)
:( :( :( ZAJEBALI MI KRZAKI :( :( :(
do nastepnego Outa ;)
do nastepnego Outa ;)
#4 Gość_MLF_*
Napisano 26 styczeń 2011 - 12:33
pal malo na poczatku przyzwyczaj organizm do THC
i nie probuj pokazac ile to potrafisz spalic bo nie jeden byl twardy
Napisano 26 styczeń 2011 - 13:54
To ja się podepnę do tematu...
Zaczynałem palić gdzieś pół roku temu, ale to było jakieś mieszane chyba. Nic mi nigdy nie było, mimo, że wypaliłem z 2,5 lufki -.- Na sylwestra paliłem najczystsze zioło, jeszcze lekko wilgotne po zebraniu, wypiłem z 6 piw i tylko alkohol w głowie. Dodam, że raz mnie kopnęło piwo wypite po jednym blancie sporo mocniej, niż powinno normalnie. Ktoś wie, jak temu zaradzić? Czy to normalne, że zioło na początku nie daje efektu? Paliłem z 5 razy dotychczas.
Zaczynałem palić gdzieś pół roku temu, ale to było jakieś mieszane chyba. Nic mi nigdy nie było, mimo, że wypaliłem z 2,5 lufki -.- Na sylwestra paliłem najczystsze zioło, jeszcze lekko wilgotne po zebraniu, wypiłem z 6 piw i tylko alkohol w głowie. Dodam, że raz mnie kopnęło piwo wypite po jednym blancie sporo mocniej, niż powinno normalnie. Ktoś wie, jak temu zaradzić? Czy to normalne, że zioło na początku nie daje efektu? Paliłem z 5 razy dotychczas.
Jestem postacią fikcyjną, stworzoną przez nastolatka w celu zabawy. Wszystko, co tu piszę służy temu, by się pośmiać.
Napisano 26 styczeń 2011 - 16:19
no pewnie na pierwszy raz to buch starczy !! a wlasnie twoj problem wyglada mi na przepalenie sie !! nie wieze w nietolerowanie THC przez organizm !! to tak samo jak bys 3 razy pod rzad przedawkował alko i skonczyl spawem:D na poczatku picia bylo OK a pozniej zamulka i zgon
haha...
JP 100%------------------------->Pomoglem +
orient24/7
__________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.trawka.co...ierwszy-indoor/
http://www.trawka.co...228-smaczne-af/
orient24/7
__________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.trawka.co...ierwszy-indoor/
http://www.trawka.co...228-smaczne-af/
Napisano 26 styczeń 2011 - 20:22
Że co, za dużo wypaliłem? o.O Na sylwestra wszyscy naokoło intensywnie pili i palili(baardzo intensywnie) i ich łapało, jedną dziewczynę takie cuś chwyciło, że słowa nie mogła powiedzieć, a mnie nie..? Chyba, że źle palę -.-
Jestem postacią fikcyjną, stworzoną przez nastolatka w celu zabawy. Wszystko, co tu piszę służy temu, by się pośmiać.
Napisano 26 styczeń 2011 - 21:34
Cytat
Paliłem z 5 razy dotychczas
ostro ; ) powiem Ci że ja też tak miałem kiedyś myślałem że zioło nie kopie i to bez różnicy do póki nie zajarałem zajebistego tematu z górnej półki a nie jakiegos ulicznego skuna.
[you]
Zobacz White Russian 22% THC
Bubble Gummer Female Seeds
OUTDOOR 2010
No Name (Cheese x Sensi Star) Mikrobox
UPRAWA INDOOR OD A DO Z
"Nieznajomośc prawa nie chroni przed jego konsekwencjami"
Zobacz White Russian 22% THC
Bubble Gummer Female Seeds
OUTDOOR 2010
No Name (Cheese x Sensi Star) Mikrobox
UPRAWA INDOOR OD A DO Z
"Nieznajomośc prawa nie chroni przed jego konsekwencjami"
Napisano 26 styczeń 2011 - 22:07
Może Ty chcący/nie chcący połykasz ten dym i Ci się kotłuje w żołądku. Tak to każdy po większym buchu zwrócił by obiad. Papierosy zwykłe umiesz palic?
Napisano 26 styczeń 2011 - 23:00
Tak papierosy umiem palic i nie mieszalem alkocholu z paleniem.Wzialem za 2 razem palenia 6 buchow z blanta to raczej nie przepalenie...
Napisano 27 styczeń 2011 - 10:30
Jeśli to było pytanie do mnie, to papierosy umiem palić. Ale paliłem z ludźmi obeznanymi, tłumaczyli mi wszystko i raczej dobrze palę, i na stówę palę dobre, bo hodowane przez Rasta
no i wszystkich naokoło łapało. I chyba raz po paleniu z butli mnie złapało, ale tak delikatnie, bo mało tego było(po prostu się śmiałem, a po wódce samej tak nie mam
).
Napisano 27 styczeń 2011 - 18:14
ja tak raz miałem w połączeniu Zimne Tyskie + DOpalacz ( brain chyba )
#13 Gość_piotrasss87_*
Napisano 28 styczeń 2011 - 01:28
Prosta odpowiedź,nie pal z tytoniem.zjaraj 2 lufki maksymalnie,miałem identycznie jakieś 6 lat temu.ELO. Ps jeb** dopalacze
Użytkownik piotrasss87 edytował ten post 28 styczeń 2011 - 01:31
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych