Pis jednak nie może tego zrozumieć, kłócą się o pis tzn poleciał i spadł. Pamięć o bracie została uczczona, więc trzeba zrozumieć, że ludzie przemijają, a na ich miejsca zajmują następni. Marnujecie naszą Polskę. Podajmy sobie ręke i zapomnijmy, zacznijmy współpracę.
PO też nie jest bez winy, jak mogła potraktować tak PiS? Przecież tu chodzi o dobro Polski. Jak skłóceni ludzie mogą rządzić naszym krajem?
Czytałem dużo o cannabis housie, dobry pomysł, ale złe wykonanie. Chłopaki nastukali się i wykminili prawo obyczajowe, jak się okazało nikt w to nie uwierzył. Natomiast to trzeba się zapisać do parti, tzn pisu i zabrać 15 posłów i wykminić ustawę o ziole, która także by pomogła Polsce. Jeżeli na forum jest jakaś osoba zapisana do pisu lub jest zwolennikiem pisu, lub po prostu podoba Ci się moja rozkmina napisz tutaj. Potrzebuje 15 osób do mojego klubu partyjnego. Będziemy pisać ustawy i reformy legalizacyjne, które pomogą Polsce. Wtedy takie otwarcie cannabis housu czy nawet coffee shopu napewno będzie łatwiejsze, jeżeli to jest inicjatywa klubu poselskiego, a o takie zezwolenie trzeba poprosić władze PO. Myślę że jakby im oddać połowę podatku ze sprzedanego ziela to by na to poszli. A to i tak tyle kasy, że dla wszystkich starczy i obie strony będą zadowolone z interesu. Niestety coffee shop otworzony został przez ludzi mających płytki pogląd na świat. Nie można tylko przecież palić