Skocz do zawartości

PiS i PO - o co chodzi.. .?

• Nie możesz odpowiedzieć
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 greenweedseed

Ścina...

• Użytkownik
  • 85 Postów:
  • Lokalizacjaz pestki

Napisano 17 styczeń 2011 - 23:01

Wiecie ostatnio dowiedziałem się, że ludzie ze wsi znienawidzili pana Tuska. Te poparcie pisu to właśnie połowa Polski mieszkającej na wsi, a więc pis to tak jakby wieśniaki. W sumie to pis tego w ogóle nie wykorzystuje. To ludzie którzy mogą sadzić gandzie w wielkich ilościach, także są to ludzie słabo lub średnio wykształceni w śród, których można łatwo uzyskać poparcie. Pis może wprowadzić koncesje na plantacje konopi indyjskich lub włóknistych. W ten sposób mamy indyjkie i stativke.

Pis jednak nie może tego zrozumieć, kłócą się o pis tzn poleciał i spadł. Pamięć o bracie została uczczona, więc trzeba zrozumieć, że ludzie przemijają, a na ich miejsca zajmują następni. Marnujecie naszą Polskę. Podajmy sobie ręke i zapomnijmy, zacznijmy współpracę.

PO też nie jest bez winy, jak mogła potraktować tak PiS? Przecież tu chodzi o dobro Polski. Jak skłóceni ludzie mogą rządzić naszym krajem?

Czytałem dużo o cannabis housie, dobry pomysł, ale złe wykonanie. Chłopaki nastukali się i wykminili prawo obyczajowe, jak się okazało nikt w to nie uwierzył. Natomiast to trzeba się zapisać do parti, tzn pisu i zabrać 15 posłów i wykminić ustawę o ziole, która także by pomogła Polsce. Jeżeli na forum jest jakaś osoba zapisana do pisu lub jest zwolennikiem pisu, lub po prostu podoba Ci się moja rozkmina napisz tutaj. Potrzebuje 15 osób do mojego klubu partyjnego. Będziemy pisać ustawy i reformy legalizacyjne, które pomogą Polsce. Wtedy takie otwarcie cannabis housu czy nawet coffee shopu napewno będzie łatwiejsze, jeżeli to jest inicjatywa klubu poselskiego, a o takie zezwolenie trzeba poprosić władze PO. Myślę że jakby im oddać połowę podatku ze sprzedanego ziela to by na to poszli. A to i tak tyle kasy, że dla wszystkich starczy i obie strony będą zadowolone z interesu. Niestety coffee shop otworzony został przez ludzi mających płytki pogląd na świat. Nie można tylko przecież palić :D :peace: .
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Lepiej być trenerem przyjacielu niż zawodnikiem takich jest wielu..
GL: AK47 AF Fem
GL: White Russian AF Fem
GL: Biała Dama i Euforyczna Pani

Reagge Biba w hawajskim Barze - Wejściówki!

#2 greenweedseed

Ścina...

• Użytkownik
  • 85 Postów:
  • Lokalizacjaz pestki

Napisano 17 styczeń 2011 - 23:32

Chciałbym rozkminić że dodatkowo łatwo uzyskać poparcie z współpracą z panem Rydzykiem. W łatwy sposób do wielkiej części Polski można opowiedzieć o rozkminach lepszej Polski. W nocnych audycjach można na prawdę dużo powiedzieć, a odbiorców i słuchaczy jest na prawdę sporo.
Tylko temat nakminy musi być interesujący :peace:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Lepiej być trenerem przyjacielu niż zawodnikiem takich jest wielu..
GL: AK47 AF Fem
GL: White Russian AF Fem
GL: Biała Dama i Euforyczna Pani

Reagge Biba w hawajskim Barze - Wejściówki!

#3 Energic

Wiadromaster xD

• Weteran
  • 1348 Postów:
  • LokalizacjaMeryland!

Napisano 18 styczeń 2011 - 16:27

Hehehe ciekawa kmina ale w radiu to nie przejdzie zwłaszcza jak sie rzucą że to promowanie narkotyków itd ale można spróbować. Osobiscie nie jestem politykiem ale zawsze kminiłem że to dobra kmina i ze nie trzeba miec wielkiego łba żeby nim zostać ;D haha

:piwo: za Twoje pomysły !
  • +
  • -
  • 0

#4 TERRORIST

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 205 Postów:

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:09

Powiedzmy że jestem chetny do tej 15 . Politykiem nie jestem ani nic w tym stylu. A pomysły to masz całkiem dobre.
  • +
  • -
  • 0
Na'vi powiadają:"... Każdy rodzi się dwa razy, drugie narodziny to zdobycie pozycji wśród ludzi..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych