Skocz do zawartości

Legalizacja Marihuany w Polsce

• Nie możesz odpowiedzieć
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 miastowy

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 57 Postów:

Napisano 25 marzec 2011 - 09:48

obstawiam , że podczas sobotniego spotkania z artystami Tusk zapowie legalizację posiadania małych ilości Marihuany . Co samo w sobie jeśli w ogóle nastąpi nic nie będzie oznaczać bo czego nie obiecywał , (rozwiązywał PZPN , kastrował pedofili , itd ) . Zrobi to (jeśli w ogóle ) tylko ze względu na PR . Tak obstawiam ...

aha jeśli trafię , oficjalnie proszę o zmianę nicka na PROROK jeśli już ktoś taki jest , to trudno , musi zrezygnować na moją rzecz to oczywiste ... :)

Użytkownik miastowy edytował ten post 25 marzec 2011 - 18:37

• +
  • -
  • 0

#22 miastowy

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 57 Postów:

Napisano 26 marzec 2011 - 12:58

HWDP dalej jestem "miastowy"

Q - myślałem,że tusk , na coś się nam przyda ...

konformista i hipokryta ... :(

powiedział :legalizacja ? -- nie ja , musicie sobie wybrać innego premiera !

No rozumiem , no problem ...

Użytkownik miastowy edytował ten post 26 marzec 2011 - 13:17

• +
  • -
  • 0

#23 fakinszit

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 160 Postów:
  • LokalizacjaCz

Napisano 29 marzec 2011 - 12:25

moim zdaniem to całe to 'drugie śniadanie mistrzów' to jedna wielka żenada. tzw. 'artyści' w ogóle nie byli przygotowani, a oprócz tego strasznie obsrali się przed premierem. bo przecież on ma taką ogromną władzę i autorytet za plecami. przestraszyli się i nie byli w stanie potraktować go jak zwyczajnego kowalskiego. zwłaszcza kukiz mnie rozbawił. wyglądał i gadał jak naćpany.

a co do tematu marihuany... wyraźnie było widać, że szanowny donald miał już z góry przygotowaną odpowiedź. z pewnością banda piarowców przekalkulowała cały rachunek i wyszło im, że mogą na tym stracić. no to kazali swojej kukiełce powiedzieć stanowcze 'nie!' i żeby się nie wdawał w ogóle w słowną przepychankę. tak to wyglądało. donald powiedział stanowcze 'nie!' jak mała obrażona dziewczynka. dobrze, że nie stał bo pewnie jeszcze by tupnął nóżką. 'koniec kropka', 'nie i koniec'. a debile 'artyści', najwyraźniej zaskoczeni siłą premierowskiego 'nie!', w ogóle nie spróbowali rozpocząć jakiejkolwiek dyskusji. nie potrafili otworzyć mordy i sklecić jakiegokolwiek argumentu. pozwolili mu za dużo powiedzieć i sk*rwiel porównał gandzię do dopalaczy! dzięki temu przeciętny kowalski znowu usłyszał pogadankę o ratowaniu życia młodych ludzi w kontekście marihuany. żenada.

p*erdolony hipokryta smażył i pewnie ciągle smaży lolki przed i po programie, a zwyczajnych ludzi szczuje swoją sforą psów. a potem ludzie biorą przykład ze swojego 'wodza' i rośnie nam społeczeństwo hipokrytów chlejących wódę.

a tutaj fragment o gandzi, zobaczcie i sami oceńcie:
http://www.youtube.c...h?v=CEArI-OyJ8U
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych