Skocz do zawartości

Wirtualne narkotyki

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Misiek1103

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 273 Postów:

Napisano 30 listopad 2010 - 15:57

Wirtualne narkotyki na wyciągnięcie ręki

Czy wiedzieliście, że w sieci istnieją strony, na których łatwo i legalnie można nabyć tzw. wirtualne narkotyki? Moda na te bardzo nietypowe środki odurzające staje się coraz bardziej widoczna również w naszym kraju.

To, że dźwięki nie wpływają obojętnie na nasze zachowanie, wiadomo już od dawna. Nie wszyscy jednak wiedzą, że od pewnego czasu w sieci można trafić na strony oferujące specjalne oprogramowanie, przy użyciu którego jesteśmy w stanie wprawić się w stan podobny do tego, jaki towarzyszy zażywaniu rozmaitych środków odurzających.

Mowa tutaj o programie I-Doser. Jest to aplikacja pozwalająca na odtwarzanie specjalnie przygotowanych plików dźwiękowych służących do synchronizacji półkulowej. Pulsujące dźwięki pozwalają symulować nastrój, poprawiać samopoczucie i symulować odczucia narkotyczne.

Co ciekawe, nie wszyscy są w równym stopniu podatni na odurzanie dźwiękiem, w związku z czym I-Doser nie zadziała dla każdego tak samo. Niemniej jednak badania przeprowadzone na dużych grupach osób potwierdzały skuteczność dźwiękowych narkotyków. Dlaczego I-Doser jest zatem legalny? Być może dlatego, że sam pomysł e-narkotyków wydaje się władzom zbyt nieprawdopodobny, aby został potraktowany serio.

http://nt.interia.pl...rkotyki,1564355
  • +
  • -
  • 0

#2 G99

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 271 Postów:

Napisano 30 listopad 2010 - 17:01

miałem ten program mozna wybierac sobie " narkotyki " jest min marihuana kokaina opium lsd itd

Gówno działa :D
  • +
  • -
  • 0

#3 loony

Jedność z Jah'em

• Rolnik
  • 550 Postów:

Napisano 30 listopad 2010 - 18:42

Na mnie tak samo, choć próbowałem być cierpliwym... raz mi się zdawało że humor mi się poprawił, ale czy ja wiem... :peace:

Użytkownik loony edytował ten post 04 styczeń 2011 - 14:34

• +
  • -
  • 0

#4 Wise Monkey

Smokin' banana flavour buds

• Moderator
  • 548 Postów:
  • LokalizacjaJunglist massive

Napisano 30 listopad 2010 - 20:31

Mam ten program chyba od 3 lat. Na OOBE/LD pomaga :) z innym to juz chyba autosugestia. pozatym trzeba miec wyjebongo naglosnienie najlepiej dobre sluchawki zeby zatrybilo :) polozyc sie albo usiasc wygodnie zamknac oczy i wsluchac sie. Co jest karkolomne bo ja wole siegnac do szuflady wyciagnac jazz bletki raz dwa trzy i jestem zba ka ny :zjarany:
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#5 lowpo

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 52 Postów:

Napisano 01 grudzień 2010 - 11:41

Kiedyś się tym interesowałem bo na mnie to nie działało i chciałem wiedzieć dlaczego i : na nie których to może nie działać gdzieś to tam pisało ;] . Najważniejsze w tym jest autosugestia i cierpliwość. Ja jednak wole realne narkotyki ;p
  • +
  • -
  • 0
Głęboki wdech, tak
Zamknij oczy i pomyśl, tak
Co daje ci fantazja, tak

#6 Kosaa

Jedność z Jah

• Green Team
  • 1073 Postów:
  • LokalizacjaAmsterdam

Napisano 01 grudzień 2010 - 18:17

gówno działa, ale może mam lipne słuchawki ? (choć ładnie dają hehe)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#7 Dzik

Jedność z Jah

• Green Team
  • 527 Postów:
  • LokalizacjaDen Haag

Napisano 01 grudzień 2010 - 18:45

hehe widze drugi temacik o tym co ja mogę powiedzieć jest to dziwne bo na niektórych działa na niektórych nie a na tych co działa to tylko w delikatnym stopniu może dlatego jest to legalne,
Mam tylko pytanie i rozkminę jak to wpływa na nasze zdrowie czy nic nam się nie dzieje podczas słuchania tego?
  • +
  • -
  • 0
Gdyby ktoś podszedł do ciebie i
wysypał podobne do kryształków ziarenka,
a potem powiedział: zasiej je.
Z rośliny którą zbierzesz możesz
zrobić sznur, tkaninę lub papier,
możesz leczyć chorych albo się nią odurzać.
Zatrzymał byś nasiona czy je wyrzucił?
[you] pal ganje bo umrzesz

#8 yoyox

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 394 Postów:
  • Lokalizacjamam: wiedzieć:

Napisano 01 grudzień 2010 - 22:24

http://www.youtube.c...h?v=beKBN6z98DA

Po tym przynajmniej większość z was powinna mieć "śmiechawkę" :D
  • +
  • -
  • 0
:( :( :( ZAJEBALI MI KRZAKI :( :( :(
do nastepnego Outa ;)

#9 TERRORIST

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 205 Postów:

Napisano 02 grudzień 2010 - 00:24

A ja zrobiłem z tym mały eksperyment i na moich wynikach wyszło na to że ludzie którzy nigdy nie mieli stycznosci z narkotykami coś jakby działało ale nie było to takie dzialanie jak prawdziwe. Natomiast Ci którzy mieli stycznosc z narkotykami to niedziałało.
  • +
  • -
  • 0
Na'vi powiadają:"... Każdy rodzi się dwa razy, drugie narodziny to zdobycie pozycji wśród ludzi..."

#10 Bobro

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 14 Postów:

Napisano 15 kwiecień 2012 - 17:00

To działa ale tylko jeśli w to mocno wierzymy,czysta autosugestia ;] Ogółem jeśli się wierzy że podziała i stosuje do zaleceń to można się nawet tym pobawić.
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych