Wirtualne narkotyki
Rozpoczęty przez Misiek1103, lis 30 2010 15:57
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 listopad 2010 - 15:57
Wirtualne narkotyki na wyciągnięcie ręki
Czy wiedzieliście, że w sieci istnieją strony, na których łatwo i legalnie można nabyć tzw. wirtualne narkotyki? Moda na te bardzo nietypowe środki odurzające staje się coraz bardziej widoczna również w naszym kraju.
To, że dźwięki nie wpływają obojętnie na nasze zachowanie, wiadomo już od dawna. Nie wszyscy jednak wiedzą, że od pewnego czasu w sieci można trafić na strony oferujące specjalne oprogramowanie, przy użyciu którego jesteśmy w stanie wprawić się w stan podobny do tego, jaki towarzyszy zażywaniu rozmaitych środków odurzających.
Mowa tutaj o programie I-Doser. Jest to aplikacja pozwalająca na odtwarzanie specjalnie przygotowanych plików dźwiękowych służących do synchronizacji półkulowej. Pulsujące dźwięki pozwalają symulować nastrój, poprawiać samopoczucie i symulować odczucia narkotyczne.
Co ciekawe, nie wszyscy są w równym stopniu podatni na odurzanie dźwiękiem, w związku z czym I-Doser nie zadziała dla każdego tak samo. Niemniej jednak badania przeprowadzone na dużych grupach osób potwierdzały skuteczność dźwiękowych narkotyków. Dlaczego I-Doser jest zatem legalny? Być może dlatego, że sam pomysł e-narkotyków wydaje się władzom zbyt nieprawdopodobny, aby został potraktowany serio.
http://nt.interia.pl...rkotyki,1564355
Czy wiedzieliście, że w sieci istnieją strony, na których łatwo i legalnie można nabyć tzw. wirtualne narkotyki? Moda na te bardzo nietypowe środki odurzające staje się coraz bardziej widoczna również w naszym kraju.
To, że dźwięki nie wpływają obojętnie na nasze zachowanie, wiadomo już od dawna. Nie wszyscy jednak wiedzą, że od pewnego czasu w sieci można trafić na strony oferujące specjalne oprogramowanie, przy użyciu którego jesteśmy w stanie wprawić się w stan podobny do tego, jaki towarzyszy zażywaniu rozmaitych środków odurzających.
Mowa tutaj o programie I-Doser. Jest to aplikacja pozwalająca na odtwarzanie specjalnie przygotowanych plików dźwiękowych służących do synchronizacji półkulowej. Pulsujące dźwięki pozwalają symulować nastrój, poprawiać samopoczucie i symulować odczucia narkotyczne.
Co ciekawe, nie wszyscy są w równym stopniu podatni na odurzanie dźwiękiem, w związku z czym I-Doser nie zadziała dla każdego tak samo. Niemniej jednak badania przeprowadzone na dużych grupach osób potwierdzały skuteczność dźwiękowych narkotyków. Dlaczego I-Doser jest zatem legalny? Być może dlatego, że sam pomysł e-narkotyków wydaje się władzom zbyt nieprawdopodobny, aby został potraktowany serio.
http://nt.interia.pl...rkotyki,1564355
Napisano 30 listopad 2010 - 17:01
miałem ten program mozna wybierac sobie " narkotyki " jest min marihuana kokaina opium lsd itd
Gówno działa
Gówno działa
Napisano 30 listopad 2010 - 18:42
Na mnie tak samo, choć próbowałem być cierpliwym... raz mi się zdawało że humor mi się poprawił, ale czy ja wiem...
Użytkownik loony edytował ten post 04 styczeń 2011 - 14:34
Napisano 30 listopad 2010 - 20:31
Mam ten program chyba od 3 lat. Na OOBE/LD pomaga
z innym to juz chyba autosugestia. pozatym trzeba miec wyjebongo naglosnienie najlepiej dobre sluchawki zeby zatrybilo
polozyc sie albo usiasc wygodnie zamknac oczy i wsluchac sie. Co jest karkolomne bo ja wole siegnac do szuflady wyciagnac jazz bletki raz dwa trzy i jestem zba ka ny
Napisano 01 grudzień 2010 - 11:41
Kiedyś się tym interesowałem bo na mnie to nie działało i chciałem wiedzieć dlaczego i : na nie których to może nie działać gdzieś to tam pisało ;] . Najważniejsze w tym jest autosugestia i cierpliwość. Ja jednak wole realne narkotyki
Głęboki wdech, tak
Zamknij oczy i pomyśl, tak
Co daje ci fantazja, tak
Zamknij oczy i pomyśl, tak
Co daje ci fantazja, tak
Napisano 01 grudzień 2010 - 18:17
gówno działa, ale może mam lipne słuchawki ? (choć ładnie dają hehe)
![]()
Napisano 01 grudzień 2010 - 18:45
hehe widze drugi temacik o tym co ja mogę powiedzieć jest to dziwne bo na niektórych działa na niektórych nie a na tych co działa to tylko w delikatnym stopniu może dlatego jest to legalne,
Mam tylko pytanie i rozkminę jak to wpływa na nasze zdrowie czy nic nam się nie dzieje podczas słuchania tego?
Mam tylko pytanie i rozkminę jak to wpływa na nasze zdrowie czy nic nam się nie dzieje podczas słuchania tego?
Gdyby ktoś podszedł do ciebie i
wysypał podobne do kryształków ziarenka,
a potem powiedział: zasiej je.
Z rośliny którą zbierzesz możesz
zrobić sznur, tkaninę lub papier,
możesz leczyć chorych albo się nią odurzać.
Zatrzymał byś nasiona czy je wyrzucił?
[you] pal ganje bo umrzesz
wysypał podobne do kryształków ziarenka,
a potem powiedział: zasiej je.
Z rośliny którą zbierzesz możesz
zrobić sznur, tkaninę lub papier,
możesz leczyć chorych albo się nią odurzać.
Zatrzymał byś nasiona czy je wyrzucił?
[you] pal ganje bo umrzesz
Napisano 01 grudzień 2010 - 22:24
http://www.youtube.c...h?v=beKBN6z98DA
Po tym przynajmniej większość z was powinna mieć "śmiechawkę"
Po tym przynajmniej większość z was powinna mieć "śmiechawkę"
:( :( :( ZAJEBALI MI KRZAKI :( :( :(
do nastepnego Outa ;)
do nastepnego Outa ;)
Napisano 02 grudzień 2010 - 00:24
A ja zrobiłem z tym mały eksperyment i na moich wynikach wyszło na to że ludzie którzy nigdy nie mieli stycznosci z narkotykami coś jakby działało ale nie było to takie dzialanie jak prawdziwe. Natomiast Ci którzy mieli stycznosc z narkotykami to niedziałało.
Na'vi powiadają:"... Każdy rodzi się dwa razy, drugie narodziny to zdobycie pozycji wśród ludzi..."
Napisano 15 kwiecień 2012 - 17:00
To działa ale tylko jeśli w to mocno wierzymy,czysta autosugestia ;] Ogółem jeśli się wierzy że podziała i stosuje do zaleceń to można się nawet tym pobawić.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych