Skocz do zawartości

KOŁO: 3 lata za hodowlę

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 `Magik

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 38 Postów:

Napisano 15 październik 2010 - 18:57

Nawet 3 lata więzienia grożą dwom mieszkańcom powiatu kolskiego, którzy hodowali ziele konopi indyjskich. W czwartek na ich posesjach kolscy kryminalni zabezpieczyli 73 doniczki z różnej wielkości krzakami. Dodatkowo w stodole u jednego z nich znaleziono kradziony samochód - donosi aspirant sztabowy Dariusz Tomczak z kolskiej Policji.

Rozpoznanie związane z przestępczością narkotykową prowadzone jest na bieżąco. Policjanci gromadzą wszelkie nawet szczątkowe informacje na ten temat. Tym razem ślady zaprowadziły kolskich kryminalnych do Grzegorzewa i Leśnicy w gm. Koło. Wczoraj kilkanaście minut po 6.00 zapukali do drzwi jednego z domów w Grzegorzewie.

Podczas przeszukania na strychu nad pomieszczeniem gospodarczym w specjalnie przygotowanej styropianowej klatce znaleziono 31 doniczek z zielem konopi indyjskiej, dodatkowe 4 sadzonki policjanci znaleźli w przydomowym ogródku. Zabezpieczone rośliny miały od 10 do 60 cm. Właściciel hodowli 31 letni mężczyzna trafił do policyjnego aresztu.

Niespełna 3 godziny później funkcjonariusze zjawili się w domu u kolejnego 31 latka tym razem w Leśnicy w gm. Koło. Tam podczas szczegółowego przeszukania oprócz 38 doniczek z roślinami, w stodole policjanci ujawnili osobowego renault, a także przednią część innego auta tej samej marki z usuniętymi polami numerycznymi, która ukryta była za stodołą. Sprawdzenie w policyjnych bazach danych wykazało, że ukryte w stodole auto dwa dni wcześniej zostało skradzione w województwie kujawsko – pomorskim, pozostałe znalezione części zbada policyjny mech anoskop.

Właściciel roślinek i kradzionego auta zajął koleją celę w policyjnym areszcie. Obaj zatrzymani odpowiedzą za hodowanie narkotyków, grozi za to nawet do 3 lat więzienia. Mieszkańca Leśnicy dodatkowo obciąża kradzione auto.

źródło: http://wirtualnykoni...za-hodowle.html

Użytkownik `Magik edytował ten post 15 październik 2010 - 18:58

• +
  • -
  • 0

#2 21emil21

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 12 Postów:

Napisano 22 marzec 2011 - 23:45

brawoo dla policji kretyn lub kretyni nie dość że byli zachłanni sadząc taka ilość to jeszcze trzymali trefną furę ehhh tylko pogratulować pudła
  • +
  • -
  • 0

#3 miastowy

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 57 Postów:

Napisano 23 marzec 2011 - 14:28

o ile w 10 przykazaniach wyraźnie jest "nie kradnij" , o tyle nic nie ma o karaniu za sadzenie roślin . To ostatnie to zdecydowanie wymysł któregoś z lokalnych debili . :(

Użytkownik miastowy edytował ten post 23 marzec 2011 - 14:28

• +
  • -
  • 1

#4 solaris

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 163 Postów:

Napisano 27 marzec 2011 - 15:03

Dobrze im k***a !!!!!!!!!! Dożywocie im k***a, nie za krzaki lecz za kradzież !!!!!!!! Nie toleruje ludzi co kradną k***a dla mnie to są frajerzy, lamusy, i wiele innych. Dobra niech sobie sadzi krzaki jak najbardziej...ale niech nie kradnie niczego.....bo to już jest "Kolski, margines społeczny.." Sorki ze tak, sie zbulwersowałem, ale nie lubi złodziei . A do tej ich uprawy nie mam nic złego do powiedzenia. Bo Jestem Zalegalizacją wiadomo....W ogole oni nie mysla, zajebali samochód, prędzej czy pozniej go znajda....to jeszcze rosliny w pobliżu maja, sami siebie wkopali....Takie moje zdanie pozdro.
  • +
  • -
  • 3
Ustawka na chacie przy joincie i herbacie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych