Skocz do zawartości

www.f2seeds.fr.pl

130 odpowiedzi w tym temacie

#41 Gość_messy_*

• Gość

Napisano 27 listopad 2010 - 18:11

zamowienie przyszlo szybciej niz kurierem :peace: goraco polecam choc troche zonk'a strzelilem
bo zamowilem 2 euforie femi a przyszla jedna
za to amnesia haze przyszla zamiast 1....4 pestki femi :siemka:
dzieki wielkie panowie!
kielkowalnosc jak do tej pory 100%
i jak wyzej na wiosne kolejne zakupy ;)

#42 4 touchdowns 1game

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 48 Postów:

Napisano 27 listopad 2010 - 23:58

Miałem lepiej, zamowiłem 9sztuk WW a dostałem same gratisy, w drugiej paczce wszystko było wynagrodzone :)
  • +
  • -
  • 0
Dlatego, że tak chcę, nie dlatego, że muszę...

#43 Wise Monkey

Smokin' banana flavour buds

• Moderator
  • 548 Postów:
  • LokalizacjaJunglist massive

Napisano 28 listopad 2010 - 23:06

Wyświetl postUżytkownik Samuron dnia 25 listopad 2010 - 13:46 napisał

Witam - mam pewien problem dotyczący tego seed banku kupiłem w tym roku pestki, wszystko pięknie ładnie gratisy tp. Pestki miałem regular z 30 sztuk wsadzonych (po różnych przejściach typu samce, czynniki pogodowe,) wyrosło 16 pięknych kobitek które wyglądały jak z obrazka (dosłownie jak ze zdjęć umieszczanych w sklepach) całe były pokryte kryształami lepiły się od żywicy, od kryształów aż błyszczały - I SPOTKAŁ MNIE ZONK, sprzęt działa ale słabo, ma się suchoty delikatne tylko i nie wiem czy poprostu pogoda mi zniszczyła plony czy poprostu nasiona były słabej jakości, dodam że ostatni miesiac lało non stop ale podczas ścinania miały 95-100% brązowych włosków.
Z Całości zrobiłem "olejek" oddzielenie za pomocą gazu - czyli powinienem dostać teoretycznie czyste .t.h.c. - jednak olejek jest tak samo słaby.

Rosliny Ci przekwitly i zwyczajnie w swiecie substancje ulegly degradacji :( a szkoda bo po opisie to mialy potencjal
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#44 GreenEye

Pozytywnie Zielony

• Green Team
  • 765 Postów:
  • LokalizacjaKoło bonia :)

Napisano 03 grudzień 2010 - 08:43

doszło w 2dni
  • +
  • -
  • 0
Potrzebna pomoc ? Pisz pw

#45 Samuron

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 24 grudzień 2010 - 14:50

Wyświetl postUżytkownik Samuron dnia 25 listopad 2010 - 13:46 napisał

Witam - mam pewien problem dotyczący tego seed banku kupiłem w tym roku pestki, wszystko pięknie ładnie gratisy tp. Pestki miałem regular z 30 sztuk wsadzonych (po różnych przejściach typu samce, czynniki pogodowe,) wyrosło 16 pięknych kobitek które wyglądały jak z obrazka (dosłownie jak ze zdjęć umieszczanych w sklepach) całe były pokryte kryształami lepiły się od żywicy, od kryształów aż błyszczały - I SPOTKAŁ MNIE ZONK, sprzęt działa ale słabo, ma się suchoty delikatne tylko i nie wiem czy poprostu pogoda mi zniszczyła plony czy poprostu nasiona były słabej jakości, dodam że ostatni miesiac lało non stop ale podczas ścinania miały 95-100% brązowych włosków.
Z Całości zrobiłem "olejek" oddzielenie za pomocą gazu - czyli powinienem dostać teoretycznie czyste .t.h.c. - jednak olejek jest tak samo słaby.

Nie dodałem do całości opisu że rośliny próbowałem w różnym stadium wzrostu - ale efekt był tak samo mierny.
Jeśli komuś z pestek kupionych w tym seed banku wyrosły dobre normalne krzaki - tzn klepiące proszę o odpowiedź w tym poście. Z góry dzięki.

Użytkownik Samuron edytował ten post 24 grudzień 2010 - 15:00

• +
  • -
  • 0

#46 malolat

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 53 Postów:

Napisano 19 luty 2011 - 10:34

ZIARNA OK
MAŁO WARTOŚCIOWE GRATISY !!!!
PRZY ZAMÓWIENIU ZIAREN ZA OK 400 ZŁ WSZYSTKIE NA OUTDOOR DAŁ MI GRATISY NA INDOOR !!!!!
  • +
  • -
  • 0

#47 darinbright

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 16 Postów:

Napisano 22 marzec 2011 - 21:29

Wczoraj zamówiłem i do tej pory nie otrzymałem danych do przelewu. ;<

Już mam. xD

Użytkownik darinbright edytował ten post 23 marzec 2011 - 09:45

• +
  • -
  • 0

#48 fiyah

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 54 Postów:

Napisano 01 kwiecień 2011 - 20:51

Witam, mam pytanie do przedstawicieli www.f2seeds.fr.pl , a mianowicie czy będzie jeszcze do połowy kwietnia dostawa pestek Easy Sativa FEM , bo chciałbym zamówić od Was dwa pakieciki, ale póki co nie są dostępne więc nie wiem czy czekać, czy zamawiać coś innego :)

Btw, pisałem zapytanie poprzez formularz na Waszej stronce, ale odpowiedzi nie otrzymałem dlatego piszę tutaj :)
  • +
  • -
  • 0

#49 fem

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 51 Postów:

Napisano 06 kwiecień 2011 - 12:55

ma ktos pomysl co sie stalo z sklepem? nie otrzymalem zadnej odpowiedzi w ciagu dwoch dni a i nie moge wejsc na ich strone internetowa.. tzn w momencie zamawiania mialem kontakt i wszystko gralo dopiero gdy sie ugadywalem odnosnie przesylki w jaki sposob ja maja przeslac to przestala dzialac im stronka i przestali odpowiadac..

Użytkownik fem edytował ten post 06 kwiecień 2011 - 12:59

• +
  • -
  • 0

#50 janekx19

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 06 kwiecień 2011 - 14:26

Wyświetl postUżytkownik fem dnia 06 kwiecień 2011 - 12:55 napisał

ma ktos pomysl co sie stalo z sklepem? nie otrzymalem zadnej odpowiedzi w ciagu dwoch dni a i nie moge wejsc na ich strone internetowa.. tzn w momencie zamawiania mialem kontakt i wszystko gralo dopiero gdy sie ugadywalem odnosnie przesylki w jaki sposob ja maja przeslac to przestala dzialac im stronka i przestali odpowiadac..

Ja mam gorzej, zamowilem, wplacilem w piatek kase i do dzis nic nie dostalem... :(
  • +
  • -
  • 0

#51 fem

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 51 Postów:

Napisano 06 kwiecień 2011 - 23:47

dzisiaj sewrer ruszyl tzn juz wczoraj.. pewnie dzisiaj sie odezwa (mam taka nadzieje) i mysle ze nie ma sie czym przejmowac.. duzo pozytywnych rzeczy przeczytalem na temat tego banku czytalem na kilku serwerach stad wydaje mi sie ze raczej nie ma powodu do obaw.
  • +
  • -
  • 0

#52 Slupostrupek

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 11 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:52

fem i janekx19, dostalscie swoja przesylke ? Ja juz czekam tydzien i nic (zamowilem 4 kwietnia), na poczatku byl odzew (jeden) a potem ciągłe milczenie... i wciąż nic... brak przesylki brak odezwu

Użytkownik Slupostrupek edytował ten post 11 kwiecień 2011 - 10:53

• +
  • -
  • 0

#53 janekx19

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 13:57

Wyświetl postUżytkownik Slupostrupek dnia 11 kwiecień 2011 - 10:52 napisał

fem i janekx19, dostalscie swoja przesylke ? Ja juz czekam tydzien i nic (zamowilem 4 kwietnia), na poczatku byl odzew (jeden) a potem ciągłe milczenie... i wciąż nic... brak przesylki brak odezwu

Nikt juz dawno przesylki nie otrzymal. Od 4 lub 5 kwietnia brak kontaktu z wlascicielem. Wiecej zawiedzionych użytkowników ktorzy zaplacili i nic nie otrzymali mozna znalezc na innych forach.
  • +
  • -
  • 0

#54 whitemamba

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 30 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 16:08

Ja wpłaciłem w zeszły wtorek. Nie mam kontaktu z właścicielem, a status przesyłki nie zmienia się w ogóle. Mam nadzieję, że to szybko minie bo ktoś jednak stroną kieruje, bo zaglądam codziennie i widzę że znikają z ofert niektóre nasiona, czyli ktoś nad tym czuwa ;D Myślę, że nie ma co się martwić...
  • +
  • -
  • 0

#55 fem

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 51 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 17:10

szkoda banku ale mam nadzieje ze koles sie jeszcze odezwie. Mam nadzieje ze wlascicielowi sie nic nie stalo.
  • +
  • -
  • 0

#56 whitemamba

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 30 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 18:28

Wyświetl postUżytkownik fem dnia 11 kwiecień 2011 - 17:10 napisał

szkoda banku ale mam nadzieje ze koles sie jeszcze odezwie. Mam nadzieje ze wlascicielowi sie nic nie stalo.

Nic mu się nie stało.. zapominacie że on też jest tylko człowiekiem, wystarczy głupi problem z kablem od internetu, albo spalony komputer, czy jakikolwiek błachy powód że nie jest w stanie się z nami skontaktować. Na bank się wkrótce odezwie ;)
  • +
  • -
  • 0

#57 fem

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 51 Postów:

Napisano 11 kwiecień 2011 - 21:11

masz racje.. jesli nasiona sa wyprzedane to jest obok ikona "brak na magazynie" czy cos takiego ale jesli znikaja z ofert tzn ze kots je stamtad usuwa..
  • +
  • -
  • 0

#58 Slupostrupek

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 11 Postów:

Napisano 12 kwiecień 2011 - 19:21

nie koniecznie.

Strona ma swoją baze, do której załóżmy wpisujesz 'sztuk 10', jesli ktos zakupi 2, to z automatu znika z bazy, nie potrzeba czyjegoś nadzoru nad tym.

To co teraz robicie ? zamawiacie z innego miejsca, i czekacie na zwrot kasy. Czy liczycie, ze sie odezwie ?

Użytkownik Slupostrupek edytował ten post 12 kwiecień 2011 - 19:23

• +
  • -
  • 0

#59 foster199

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 12 kwiecień 2011 - 20:25

[post='https://www.forum.haszysz.com/krakow...2.html?t=37752']https://www.forum.ha....2.html?t=37752[/post]
możliwe że chodzi o ten sklep
  • +
  • -
  • 0

#60 Slupostrupek

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 11 Postów:

Napisano 13 kwiecień 2011 - 10:05

link ci sie skopał wklej jeszcze raz.
czy chodzi o to ? :
https://www.forum.ha...mi-p528642.html