Skocz do zawartości

Diesel Ryder automatic

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kosaa

Jedność z Jah

• Green Team
  • 1073 Postów:
  • LokalizacjaAmsterdam

Napisano 01 wrzesień 2010 - 22:37

Dołączona grafika

Producent The Joint Doctor
Genetyka New York City Diesel x Lowryder #2
Odmiana Ruderalis (automaty)
Feminizowane Tak (Feminizowane)
Hodowla Szklarnia, Indoors, Outdoors
Czas kwitnienia 6 tygodni
Miesiąc zbiorów 9 tygodni od zasiewu
Opis produktu

Długo oczekiwany, trzeci odcinek prac Joint Doctor'a. Mocna, niesamowicie żywiczna i smaczna roślina auto-flow. Krzyżówka New York City Diesel od Soma i Lowryder #2, ta odmiana zazwyczaj daje duży główny szczyt i mniej rozgałęzień niż Lowryder czy Lowryder #2. W odróżnieniu od innych hybryd Lowrydera, tworzonych przez amatorów udających nowe firmy produkujące nasiona, nad tą odmianą pracował Joint Doctor, który jest świetny w swoim fachu i dba o to żeby jego hybrydy były idealne i zachowywały świetny smak i działanie NYC Diesel, dodając do nich właściwość autofloweringu (automatycznego kwitnienia). Typowo dla odmian Joint Doctor'a, Diesel Ryder kwitnie automatycznie po 3-4 tygodniach i kończy w 8-9 tygodni (od zasadzenia). Część roślin może urosnąć bardziej niż pozostałe. Jest to dobry wybór na uprawę w szafach czy małych pomieszczeniach, ale proszę pamiętać, że roślina ta wydziela mocny zapach podczas kwitnienia.

• +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#2 kokainowy

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 35 Postów:

Napisano 06 luty 2011 - 10:33

Zajebista odmiana chyba najlepsza od Doktorka miałem ją już parę razy i na pewno jeszcze nie raz zagości u mnie w ogródku. Przy niektórych plantach przy końcu kwitnienia można poczuć specyficzny zapach paliwa.
  • +
  • -
  • 0

#3 SnuffWarrior

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 22 Postów:

Napisano 06 luty 2011 - 21:54

Mi tam od diesli af zawsze wali dętką samochodową:) Mimo smrodu zawita u mnie jak co roku.
  • +
  • -
  • 0

#4 Mariusz Kolano

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 16 Postów:

Napisano 11 grudzień 2011 - 19:16

Zapach zależy od fenotypu i warunków (w sumie oczywiste). DR z outa pachniał cytrusami i lasem. Genialny zapach. DR z in walił typowym skunem, ale tak masakrycznie mocno, że nic nie pomagało. Nie polecam na in :P. Warto jednak dodać, że jakość kwiatostanów jest po prostu świetna jak na automat. Pięknie oszronione topy o świetnym działaniu, zdecydowanie przeważa sativa.

Użytkownik Mariusz Kolano edytował ten post 11 grudzień 2011 - 19:19

• +
  • -
  • 0
Sadzić, Palić, ZALEGALIZOWAĆ!!!

Uwaga! Post który widzisz wyżej jest napisany wyłącznie na potrzebę tego forum i jest on fikcją literacką.

#5 Trust

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 45 Postów:

Napisano 12 styczeń 2012 - 14:56

Wyświetl postUżytkownik Mariusz Kolano dnia 11 grudzień 2011 - 19:16 napisał

Zapach zależy od fenotypu

...tzn to że jestem chory na mukowiscydozę zależy od koloru moich oczu? Coś pomieszałeś przyjacielu :P

Użytkownik LSP edytował ten post 06 luty 2012 - 10:00

• +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych