Skocz do zawartości

Makumba

• Nie możesz odpowiedzieć
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Adriano.

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 23 Postów:

Napisano 28 lipiec 2011 - 01:41

Witam!
Zamierzam jutro jub pojutrze zrobic makumbe tylko mam takie pytanie, czy moge zrobic ze swierzych lisci?? niemam suszonych a niechce mi sie tyle czekc. I tak dla jasnosci zamierzam dac litr mleka i pol kostki masła a liści mam dosyc sporo napewno starcz :DD i jeszcze takie jedno pytanie mozna przesadzic z lisciami jak sie za duzo? :jaracz:
ile w gramach lisci swierzych mam dac bo mam tak z 30-40 swierzych sredniego rozmiaru.
Z gory dzieki za odp. :peace:
  • +
  • -
  • 0

#22 ~Ganjarz

Wiecznie leci...

• Rolnik
  • 377 Postów:

Napisano 28 lipiec 2011 - 07:25

Możesz spokojnie robić z mokrych, ale radzę ci je najpierw przegotować w wodzie (thc się nie rozpuści). Jak jebniesz za dużo liści to będzie ostra faza i tyle, ale wątpię, że po takiej ilości. Ostatnio na makumbe poszły liście z 4 roślinek + łodygi + resztki po trymowaniu, nie wiem ile gieta, ale zbetoniłem się strasznie :D Pamiętaj żeby po zagotowaniu mleka i rozpuszczeniu masła długo trzymać na wolnym ogniu najlepiej 30-40 min, Pozdrawiam :peace:
  • +
  • -
  • 0
Zapraszamy na seans, ale to nie kino,
zapraszamy na melanż, wóda i cannabinol!

Wszystkie moje zdjęcia i wypowiedzi pochodzą z kraju w którym jest to legalne.

White Russian AF Fem. INDOOR
Lavender & Euforia

#23 Baldi

Wiecznie leci...

• Grower
  • 409 Postów:
  • Lokalizacjaz OSP

Napisano 28 lipiec 2011 - 12:50

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:
"Chill-Out Zone -> Ganja Tematy"
do:
"Informacje ogólne -> Marihuana -> Kuchnia"

• +
  • -
  • 0
Grower na emeryturze

#24 maciej21

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 10 Postów:

Napisano 26 sierpień 2011 - 21:14

moje dwa krzaczki rosna rosna:D jak nadejdzie ich czas zetne i zrobie makumbe z 2 i na pol z kumplem to napisze jak pokopalo:D pierw przegotuje w wodzie z 15min a potem mleczko,

pytanie jaki smak ma mleko?
  • +
  • -
  • 0

#25 didoo

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 209 Postów:

Napisano 26 sierpień 2011 - 23:05

Rozwaliłeś mnie :lol2:
Nie piłeś nigdy mleka?!
Wywar jest słodszy ;) przynajmniej dla mnie :D
Daj dużo tłuszczu : masło, margaryna. I trzymaj długo liście w mleku żeby cały tetrahydrocannabinol rozpuścił się w tłuszczach.

Nie próbowałem jeszcze nalewki spirytusowej w której moczyły się zwykłe liście oraz przytopowce, ale jak kiedyś spróbuję to dam znać (oczywiście w innym temacie) :D

Użytkownik Baldi edytował ten post 02 wrzesień 2011 - 11:13

• +
  • -
  • 0
Pomogłem? KliknijDołączona grafika ------------------------------------------------------------------------------------------>
I pamiętnik zakończony - OutDoor Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych