W takim razie lecimy dalej
3rRoR, zachowanie jest bardzo dziwne - nie twierdze że miejsca nie miało, bo w końcu każdy ma inny organizm. Jednak taka zmiana po upaleniu? Po własnym doświadczeniu wiem, ze wszystko ze smartu (nie wiem jak z dopalaczy bo nigdy w ustach nie miałem) - wszelkie ziółka mają skutek sativowy, i tak jest z kumplem. Nigdy nie przejawiał agresji, a bardziej zagadywał lub kręcił beke z byle gówna
Cytat
Owy znajomy palił codziennie przez miesiąc (a często nawet po kilkanaście razy dziennie)
dlatego mówię TAK, dla osób normalnych ;]
a najlepsze jest to, że wielki "palacz" - mowa cały czas o koledze - zapalił dziś (wczoraj) coś prawdziwego

dosłownie zginął

tak chłopaka porobiło, że nie miał siły na nic innego prócz spania

hehe... w szoku byłem. Utwierdza to w przekonaniu - jak napisał
3rRoR - że naturalne ziółko to nie to samo co chemia dopalaczy ;] że "chillout" jest dużo inny
Jejku... żrecie acodiny, wciągacie prawdziwą chemie, ecstasy, grzyby i inne produkty od dila (który c**j wie co robi by mocniej kopało) a boicie się zwykłej chemii z dopalaczy, palonej od czasu do czasu... - bo niby coś nowego.
Nigdy nie twierdziłem, że to coś dobrego, że dobrze iż weszło na rynek... ale bez przesady... również wolałbym by naturalne było legalne, ale niby co zrobimy? sam wolę zapalić pod pub-em jakiego smarta niźli kitrać się za rogiem z własnym ziołem z obawą że za chwilę mnie zgarną... :|
Cytat
Śmierć od samych dopalaczy gdzieś już miała miejsce
zjedz 50 czy 60 tabletek acodinu, a też będziesz w stanie krytycznym. Skoro przesadził - bo niby nie "kopie", bo nie chciało się czekać 15 minut na efekt... cóż... jak napisałem - sam sobie kołek podstawił... Wypij od razu połówkę, efekty dużo inne od wypicia tej samej połówki po kieliszku co 15 minut... bez mózgowy frajer, który nie wie co to chemia i tyle.
bojdżi, kompletna chemia czy nie... są pieniądze... czy gdybyś Ty był na miejscu osoby która ściąga z dopalaczy 3/4 tysiące na tydzień (12 koła na miesiąc -
legalnie - na rękę) walczyłbyś z tym? wątpię. Byłbyś sołtysem wolałbyś wydać "swoje" pieniądze by ludzie mięli lepiej?
Widziałeś kiedyś grabie, które grabią od siebie?
kolejny demot
http://demotywatory....35583/Dopalacze
Cytat
Wszędzie się mówi, co ten syf z człowieka robi...
Wszędzie mówi się - bo pewnie o media Ci chodziło - co to z ludźmi zioło nie robi, też w to wierzysz?
I co? zamkną sklepy, zioło nadal będzie nielegalne

Chodzi o ludzi, nie o chemię użytą w dopalaczach. Mamy po prostu durne społeczeństwo.
Swoją drogą... cały czas piszecie jak to dopalacze są niszczycielskie, a praktycznie nie widzę konkretnego powodu dlaczego tak myślicie
Użytkownik janGa edytował ten post 28 sierpień 2010 - 05:19
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...