Nie przejmuj sie dzik to nie koniec świata
To nie takie straszne, jak stare dziadki Ci zajrzą do tyłka. O wiele gorsze jest picie tych pierdolonych płynów żeby sie wysrać do konca przed badanbiem, trzeba to pić co godzine litr takiego paskudztwa że bedziesz sie modlił o koniec

A potem to uczucie jakbyś miał wysrac własne jelito hehe... Przy problemach z przewodem pokarmowym zwykle robią jeszcze jedno badanie i ono jest wg mnie whuj gorsze endoskopia czyli ruyra w gardło do żołądka. Niektórzy wytrzymują to na lajcie mnie takie konwulsje wymiotne chyciły że trzepałem sie jak przy padaczce...
I wiem jedno jak tgrzeba iść to trzeba, zwłaszcza ten pierwszy raz, jeśli Ci to przepisali to możesz mieć raka jelita (mało prawdopodobne) albo huj wie co jeszcze i trzeba to wykluczyc, potem juz nawet jak beda chcieli Cie przebadacjeszcze raz kontrolnie to mozesz top pierdolić ale ten jeden raz musisz iść. Sraka sie pojawia przy częstej chorobie colitis tyle ze to coraz młodszych chyta a zwykle to dotyka starszych tylko te choroby cywilizacyjne, to od siedzenia na dupie. Moj znajomy to ma nic przyjemnego, jak nie pojdziesz to potem itak bnedziesz musiał isc bo CI zacznie krew z dupy cieknac i beda wlasnie musieli wykluczyc tego raka. W kazdym razie materiał Ci w tym przypadku na dłuzsza mete nie pomoze, troche sie poprawi ale nawet jakbys pruł 24/0 to itak bedzie Cie cisło co kilka dni nawet co drugi dzien albo seriami... Jak nie zaczniesz brac tabletek przy colitis to skonczy sie tak ze bedziesz srał do woreczka wszytego w brzuch (wersja hardcore), wersja lepsza to łykasz do konca zycia tabletke jedna na dzien i to pierdolisz, jak zle sie leczysz to sraka sie nasila i bedziesz latał do kibla co godzine, niezdolnosc w zasadzie do pracy bo mozesz sie obsrac itp zniszczy Ci to zycie... W skrocie: Zapierdalaj na badanie
Ale jak mowisz ze to przez stres to btez moze byc hehe prawdopodobna wersja ale sprawdzic musisz
Użytkownik Bebook edytował ten post 06 czerwiec 2010 - 11:33