Skocz do zawartości

Zmiana ustawy o przeciwdzialaniu narkomani

• Nie możesz odpowiedzieć
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 01 czerwiec 2010 - 14:17

na stronie Smartszop znajduja sie formularze do podpisow.Drukujcie je i zbierajmy podpisy.na stronie sa zawarte wszelkie informacje na ten temat.Ja juz mam formularze na stole i zaczynam zbierac podpisy kazdy glos sie liczy!Sadzic Palic Zalegalizowac k***a mac! :faja:

Użytkownik walbucha edytował ten post 01 czerwiec 2010 - 14:19

#2 Dobrygrubasek

Ścina...

• Użytkownik
  • 86 Postów:

Napisano 01 czerwiec 2010 - 14:54

W tych sklepach mozna równierz sie podpisywać . Ja już to zrobiłem zrób i Ty!!!! :D
  • +
  • -
  • 0

#3 janGa

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 245 Postów:

Napisano 01 czerwiec 2010 - 17:49

eee...

Cytat

Finał inicjatywy w dniu 29.05.2010 na Marszu Wyzwolenia Konopi.

czyli już nie składamy podpisów ? a miałem zamiar drukować i nakłonić znajomych do złożenia podpisu... :/
  • +
  • -
  • 0
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...

#4 snejks

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 77 Postów:
  • LokalizacjaRotterdam

Napisano 01 czerwiec 2010 - 21:12

z pewnością nie ale warto spróbować a nóż się cos zmieni to wszystko zależy od polityków ale moim zdaniem oni srają na
to mają ważniejsze sprawy ale może sie doczekamy przynajmniej dekryminalizacji to już jakis krok do przodu :) bless
ale chętnie złoże podpis i namowie paru osób z rodziny
  • +
  • -
  • 0

#5 janGa

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 245 Postów:

Napisano 01 czerwiec 2010 - 21:20

czyli warto jeszcze składać podpisy ?
znalazłbym trochę ludzi chętnych to podpisać... ktoś orientuje się ile tych podpisów było ?
nie byłem na mwk... ktoś kto był, powinien się orientować ?
  • +
  • -
  • 0
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...

#6 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 01 czerwiec 2010 - 21:29

Wyświetl postUżytkownik janGa dnia 01 czerwiec 2010 - 21:20 napisał

czyli warto jeszcze składać podpisy ?
znalazłbym trochę ludzi chętnych to podpisać... ktoś orientuje się ile tych podpisów było ?
nie byłem na mwk... ktoś kto był, powinien się orientować ?

jak narazie trwa zbieranie wiec kto moze niech drukuje i zbiera te podpisy! :peace:
a na marginesie jak bedziemy do tego tak podchodzic ze napewno nic to nie zmieni to nigdy sie nie doczekamy legalizacja kazdy krok sie liczy,moze kiedys najdzie im do tych tepych urzedowych glow ze MJ to nic zlego :peace:

#7 FunThomas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 412 Postów:

Napisano 02 czerwiec 2010 - 08:40

jesli uzbieramy 100.000 podpisów (a tak będzie bo każdy smartszop zbiera podpisy) to wniesiemy do sejmu projekt ustawy obywatelskiej która MUSI przejść, co najwyżej z drobnymi poprawkami.
  • +
  • -
  • 0

#8 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 02 czerwiec 2010 - 09:41

JNP ma racje wiec ruszac dupska i zbierac podpisy :peace:

#9 rabarbar

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 02 czerwiec 2010 - 09:46

no to zaczynamy.. prowadzę działalność usługową:) więc możliwe, że kilka podpisów zbiorę, miło by było gdyby ktoś napisał co i jak z tymi podpisami po zebraniu i do kiedy i takie tam coby mieć motywację poprzez jasno określony cel :)... od dawna ukryty aktywista się budzi we mnie;)
  • +
  • -
  • 0

#10 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 02 czerwiec 2010 - 10:13

Smartszop na tej stronie jest wszystko dokladnie opisane ,podpisy mozna wysylac poczta lub zkladac osobiscie w sklepach SMARTSHOP wiecej info zawarte na stronie :peace:

#11 Flip

Ścina...

• Użytkownik
  • 93 Postów:

Napisano 02 czerwiec 2010 - 19:52

Dobra masa, jeszcze mozna skladac ? Hm i mam jeszcze 17 lat niecalych 2 miesiecy brakuje do 18 :) moze da sie to obejsc :)
  • +
  • -
  • 0

#12 FunThomas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 412 Postów:

Napisano 03 czerwiec 2010 - 08:06

tylko pełnoletni mogą składać podpisy, tak samo jak tylko pełnoletni mogą głosować na el presidente ;) chyba że starym zakosisz dowody osobiste :lol2:

Użytkownik JaraczNaPotege edytował ten post 03 czerwiec 2010 - 08:06

• +
  • -
  • 0

#13 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 04 czerwiec 2010 - 13:44

zapytam z ciekawosci zbiera ktos z was te podpisy czy niebardzo to idzie? :peace:

#14 FunThomas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 412 Postów:

Napisano 04 czerwiec 2010 - 14:53

ja ze znajomymi złożyliśmy na marszu, zbierałem jeszcze przed ale ludzie się bali pesel podawać i nic nie zebrałem :/
  • +
  • -
  • 0

#15 Gość_walbucha_*

• Gość

Napisano 04 czerwiec 2010 - 19:39

i ja z peselem mam lekkie problemy al ejakos idzi epowoli.ludzie jacys pojebani sa mysla ze jak podadza pesel to im k***a majatek zabiora i zycie przy okazji masakra :peace:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych