Skocz do zawartości

Joint i Sport ?

31 odpowiedzi w tym temacie

#21 codesign

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 50 Postów:

Napisano 12 grudzień 2010 - 12:07

Koledzy ze szkoły bakali na turniejach piłkarskich halowych. Doszli do finału i za niedługo będą grali w finale.
  • +
  • -
  • 0

#22 piotrasss87

Jedność z Jah

• Green Team
  • 594 Postów:
  • LokalizacjaNOT FOUND !!!

Napisano 18 grudzień 2010 - 00:35

Wyświetl postUżytkownik dudusxd dnia 28 kwiecień 2010 - 13:05 napisał

Chodzi mi o pływanie xd jeszce nie plywalem najarazny ale podobno jakby w galarecie xd

raczej nie polecam pływania po trawce,sam jestem dobrym pływakiem ale na trzeźwo,po buszkach nie jest tak fajnie w wodzie.
  • +
  • -
  • 0
JA I NIE JEDEN Z BLOKÓW KOLESZKA STANOWIMY NA NIBY ZAGROŻENIE DLA SPOŁECZEŃSTWA...

#23 RasGicik

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 194 Postów:

Napisano 18 grudzień 2010 - 01:07

ja tam lubie plywac na zjarce przynajmiej kapcia w ryju nie mam.

A tak w ogule to na trzezwo bal bym sie przeplynac na druga strone wisly a na zjarce wchuj adrenaliny i odwagi ze przeplynelismy z ziomkami ale potem wracalismy mostem kolejowym bo bylismy strasznie wycieczeni. Slabym plywakom nie polecam plywac na zjarce.

Ja plywam od 6 roku zycia.

A zaczelo sie tak ze pojechalem nad staw ze starszymi koleszkami oni se plywali a ja pluskalem sie prz brzegu i wpadli na pomysl zeby mnie nauczyc plywac podworkowym sposobem czyli za rece i nogli na srodek bajorka i plyn se do brzegu .

W 2011 w wakacje planuje z koleszkami skakac na banike z filaru mostu kolejowego pozyjemy zobaczymy jak to bedzie :woohoo:
  • +
  • -
  • 0

#24 Angelika

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 10 Postów:

Napisano 11 styczeń 2011 - 14:37

Jedynie czysta bez tytoniu i z forma jest ok :):*
  • +
  • -
  • 0

#25 Messy

Jedność z Jah

• Moderator
  • 706 Postów:

Napisano 16 styczeń 2011 - 20:20

ja tez za offtop przeprosze i dodam tylko ze moj sasiad ma ten sam syndrom, jedyne gdzie był to w wojsku za młodu, a historyjke zawsze ma na poczekaniu taka ze gały staja, a na dodatek sam wierzy w to co pierdoli :|
  • +
  • -
  • 0
orient 24/7

#26 TERRORIST

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 205 Postów:

Napisano 17 styczeń 2011 - 11:10

Z moich osobistych doświadczeń to po trawce są takie same wyniki jak normalnie wiec raczej ich ani nie pogorsza ani nie polepsza. Po lolku zawsze gram w kosza superr sie gra , a różnice zauważyłem tylko w jednej dyscyplinie czyli pływanie pływa sie mi tak jakby lżej wiekszy dystans moge pod wodą przepłynąć .
  • +
  • -
  • 0
Na'vi powiadają:"... Każdy rodzi się dwa razy, drugie narodziny to zdobycie pozycji wśród ludzi..."

#27 fakinszit

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 156 Postów:

Napisano 26 kwiecień 2011 - 10:20

nikt nie zdobędzie siły fizycznej bez silnej psychiki. jeśli nie będzie konsekwentny to kilka razy się odbije od nieudanych prób i w końcu da sobie spokój. gandzia idealnie pozwala budować silną psyche, która otwiera przed naszym organizmem granice wcześniej nam nie znane. innymi słowy pozwala wbić do głowy to, że 'dzisiaj dam radę zrobić 70 pompek, a jutro 71, pojutrze 72. jak dojdę do 80 to przez tydzień nie podnoszę pułapu, żeby przygotować organizm do wejścia na 90'.

oczywiście nie polecam palić tuż przed, albo w trakcie treningu. to byłoby samobójstwo. ale zaraz po na pewno nie zaszkodzi.
  • +
  • -
  • 0

#28 besti

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 37 Postów:

Napisano 08 maj 2011 - 23:22

a ja lubie zlapac bucha sativki przed silownia albo jak smigam na rowerku lub snowboardzie a po jakas ciezka indica. to samo przed robota a pracuje fizycznie i wcale mi w tym palenie nie przeszkadza, oczywiscie sativa albo jakas hybryda bo po czystej indice lapie lekkiego lenia, ale znam i takich co potrafia palic indice od rana i wcale ich to nie meczy. tez tak kiedys moglem ale co zrobic juz nie te lata :lol2:

Użytkownik besti edytował ten post 08 maj 2011 - 23:23

• +
  • -
  • 0

#29 Cypress Hill

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:03

Ja gram w kosza i przed kazdą grą wypalam blanta gra mi się lepiej niewiem moze jestem stworzony do palenia:)
  • +
  • -
  • 0

#30 cichy.

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 33 Postów:
  • LokalizacjaDisconnect

Napisano 01 czerwiec 2011 - 09:19

Ja na przykład jeżdżę na desce, fakt, że to nie znany sport, ale zawsze majk gruby przed jazdą dodaje mi adrenaliny i odwagi ;) polecam na extremalne sporty ;)

Użytkownik cichy. edytował ten post 01 czerwiec 2011 - 09:21

• +
  • -
  • 0

Pozdrawiam, Cichy

PALIĆ
JARAĆ
ZALEGALIZOWAĆ

#31 bezdomny70

Ścina...

• Użytkownik
  • 83 Postów:

Napisano 01 czerwiec 2011 - 09:58

trening dobry na sucho ale jesli jestes nalogowym palaczem ale trenujesz bez tego to bedzie git. po za treningami pal do woli
  • +
  • -
  • 0

#32 Baldi

Wiecznie leci...

• Grower
  • 403 Postów:
  • Lokalizacjaz OSP

Napisano 22 wrzesień 2011 - 11:00

Filmik po angielsku ale podstawowa znajomość tego języka pozwoli zrozumiec sens
Wydaje mi się ze kolo ma trochę racji

http://www.youtube.c...h?v=ZuNYjG6YTBQ