Skocz do zawartości

makumba

22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_dr. gonzo_*

• Gość

Napisano 07 wrzesień 2007 - 04:29

Potrzebne nam jest :
- 1 l mleka (tluste)
- 10 g buds lub najlepiej suszonych/swiezych lisci (cale krzaki moga byc meskie)
- troche masla

Liscie zalewamy mlekiem czekamy do zagotowania i dodajemy masla im wiecej tym lepiej dodajemy cukru i gotujemy z 20 min.

Z powstalego wywaru mozemy przygotowac:
- czekolade do picia (polecam http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/tongue.gif)
- budyn
- nalesniki
- lub odrazu go wypic (nie polecam ohyda)

Skutki sa bardzo intensywne pierwsze efekty mozna poczuc po ok 1godz poczatkowa faza smiech smiech smiech bardzo pozytywna pozniej moze sciac z nog (ja experymentowalem tylko z liscimi szkoda palenia) Trzeba uwazac bo mozna latwo przedawkowac ja po scieciu dwoch dojrzalych zenskich krzakow i wypiciu 1/3 z tego mialem ciezkooo nie wiedzialem co sie dzieje pozniej faza rzygania raczej nieprzyjemne doznania. W malych dawkach jak najbardziej ok na pierwszy raz wypilem szklanke z jednego meskiego krzaka skunka i bylo swietnie najlepsze doznania sa jak to zaczyna dzialac zwlaszcza za pierwszym razem. peace

#2 Gość_kingofcannabis_*

• Gość

Napisano 07 wrzesień 2007 - 07:19

Witam u mnie doznania po wypiciu 800 ml pysznego jogurtu były świetne zero śmiechawy efekt stoned . Nie mogłem wstać z fotela .Faza weszła po ok 1,5 h od wypicia magicznej mikstury .

#3 Gość_trawka_*

• Gość

Napisano 07 wrzesień 2007 - 11:55

Mmmm nie ma to jak makumba z męskiego weed'a

#4 Gość_DeMenTor_*

• Gość

Napisano 07 wrzesień 2007 - 13:51

Właśnie mam liście ścięte z 15 męskich krzaków :) nic innego nie pozostaje jak do roboty :)

#5 Gość_K44_*

• Gość

Napisano 07 wrzesień 2007 - 14:22

Żadna rewelacja z tego...

#6 maXimus31

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 190 Postów:

Napisano 09 wrzesień 2007 - 19:26

zdecydowanie wole, budyń niż makumbe :-D
  • +
  • -
  • 0
Welcome to jamrock/Camp weh di thugs dem camp at/2 pound a weed ina van back/
it ina yuh handbag yuh knapsack, it ina backpack/ di smell a gi yuh girlfrien contact/

#7 Stafik

Wiecznie leci...

• Weteran
  • 329 Postów:
  • Lokalizacjaz Bakulandi

Napisano 18 wrzesień 2007 - 11:20

Dzisaj po raz pirwszy jak tylko do domu totre zrobie makumbe z calego meskiego krzaka mosze sam sie przekonac jak bardzo mnie pokreci relacje zdam jutro pod wrunkiem ze bede w stanie :lol:

[ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 ]
No wiec tak wje... calego meskiego krzaka na litr mleka gotowalem zgodnie z przepisem i wielki ch... wypilem i oprucz lekkiej zamulki nic :( jednak wole lolka spalic...
Pozdro
  • +
  • -
  • 0
Mordo Ty moja, trza coś przyjarać by żyło się lepiej.

#8 zamrucz

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 315 Postów:
  • Lokalizacjazza rogu (:

Napisano 27 grudzień 2007 - 21:14

z kumplem stworzylismy makumbe, zapowiadalo sie fajnie, radosc, pozytywna wibracja, ciezkie konczyny, jednak kiedy zrobilo mi sie totalnie niedobrze nie bylo juz tak malinowo;/ rozstrojenie zoladka dalo mi niezle popalic:| zdecydowanie wole palic :faja: ale jak ktos ma nadmiar dobra to polecam ciasto tworzone na makumbie zamiast mleka, najlepiej piernik bo maskuje smak i zapach sensi :) do garnków drodzy kucharze:)
  • +
  • -
  • 0
Głowa niedorozwinięta, u premiera i prezydenta,
z konopi możesz kręcić skręta, ale gandzia jest przeklęta (:

#9 porto

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 283 Postów:

Napisano 27 grudzień 2007 - 22:37

ja jakiś czas temu z męszczaka zrobiłem kanapki, oprócz troche ohydnej konsumpcji i relacji żołądkowych nic wiecej nie było, może za mało, ale próbowac więcej mi się nie chce, może kiedys się skusze z liści od kobiety
  • +
  • -
  • 0

#10 PITER1988PL

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 38 Postów:
  • LokalizacjaSłupsk

Napisano 04 styczeń 2008 - 18:57

Ja a lato próbowałem tego z kumpla ziólka....
sam też zrobił wiec dałem sie skusic :D ale mieliśmy taką dziwną faze
mógłbym nawet powiedziec ze mocniejsza... ale może dlatego że dużo materiału poszło i dużo wypiliśmy....
ja siedziałem śmiałem sie i nic mi sie nie chciało i to mocno... mówic ciężko mówiłem i troche nawet neiwyraznie bynajmniej tak mi kumpel mówił ;)
w dodatku to dłużej trzymało :D chyba z 5 godz
  • +
  • -
  • 0
Wszystko jest dla ludzi..., lecz podstawą jest umiar i rozsądek...

Uprawiam bo lubię, nie palę tylko smakuje ;)

Moje forum: http://szalwiawieszczapower.fora.pl

#11 BlindMan

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 6 Postów:

Napisano 16 marzec 2008 - 21:43

Makumba wspaniała rzecz . W lato przygotowałem sobie z trzema koleżkami 1,5 lita tego cudeńka dodatkowo dla smaku dodaliśmy kilka cukierków czekoladowych . Pychotaa :faja: Tylko faza długo u mnie sie wkręcała za to trwała ok 4 godzin :faja:
Polecam każdemu , miła odmiana.
  • +
  • -
  • 0

#12 Gość_od_Z_hwdp_*

• Gość

Napisano 02 sierpień 2008 - 20:03

Dołączona grafika
z 2 menów z outdorowej uprawy(jeden metr miał drygi dwa) tyle wyszło czystej makumby...
pól tego wypiłem i miałem banie ponad 16 godzin http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/ohmy.gif :pobity: :lol2:
massakra była...polecam każdemu...

#13 Ronaldo

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 33 Postów:

Napisano 02 sierpień 2008 - 20:45

To jest Cos Co kazdy palacz MJ powinien przezyc, chociaz raz w zyciu :D poprostu Miazga..
  • +
  • -
  • 0
SORRY ZA PISOWNIE, ALE MAM ZJEBANA KLAWIATURE CHWILOWO.

ZDR.

Wszystko co opisuje na tym forum, ma miejsce poza granicami naszego kraju. A jak to prawo sie nie zmieni, ja wypierdalam na stale za granice..

#14 marek12345

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 11 Postów:
  • Lokalizacja0P0L3 cItY

Napisano 03 sierpień 2008 - 16:57

ja robiłem makumbe z topow niedoszlej przez babcie(jeb.ane mochery)white widow
i bylo zajebiscie mocne :)
serdecznie polecam ta metode :)
pozdrawiam :):peace:
  • +
  • -
  • 0
[you] Ganja to moja pasja, nie używka :) :peace:

#15 Gandzia Grower

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 03 sierpień 2008 - 17:08

Makumba ma kopa jak nic. mnie trzymało lekko ponad 10godzin
  • +
  • -
  • 0

#16 SoNi@k

Ścina...

• Użytkownik
  • 84 Postów:

Napisano 04 sierpień 2008 - 19:38

Bomba po makumbie jest dużo cięższa niż po normalnym paleniu, i zajebiście trzyma :piwo:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#17 Deskret

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 9 Postów:

Napisano 04 sierpień 2008 - 21:06

Hmm szczerze mowiąc to makumba mnie pokopała tylko troszke. Wzielismy z ziomkami poucililismy z 2 garsci lisci z naszych planów bo i tak trza było przyciac. No i zrobilismy ten magiczny napoj wyszło po szklance. W sumie to kazdy sie uwalił ale leciutko. A liscie były z passionów.
  • +
  • -
  • 0
Ciało to za mało, wiecej by się chciało!

#18 Ronaldo

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 33 Postów:

Napisano 04 sierpień 2008 - 21:11

Deskret, Za MALO LISCI ;)
  • +
  • -
  • 0
SORRY ZA PISOWNIE, ALE MAM ZJEBANA KLAWIATURE CHWILOWO.

ZDR.

Wszystko co opisuje na tym forum, ma miejsce poza granicami naszego kraju. A jak to prawo sie nie zmieni, ja wypierdalam na stale za granice..

#19 Deskret

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 9 Postów:

Napisano 04 sierpień 2008 - 21:30

HMmm bardzo mozliwe, a zresztą na pewno to prawda. Wiec nastepny raz bedzie ze sporym zasobem lisci :D :faja:
  • +
  • -
  • 0
Ciało to za mało, wiecej by się chciało!

#20 zdichu

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 59 Postów:
  • LokalizacjaSłoneczna Jamajca

Napisano 04 sierpień 2008 - 21:32

Mnie bomba po makumbie trzymała prawie cały dzien a jak zapaliłem na to to było przepysznie =]
  • +
  • -
  • 0
Cišgne wielkie chmury aż przenosze góry robie to ambitnie wszystko w koło kwitnie, ależ to zbite wytibie, bo to i owo jest kolorowo wszedzie widze dym siwy jak z komina, oczy moje zaspane nie od spania ale od pewni wrekwes. Jaraj jaraj topy œswieże =]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych