Skocz do zawartości

www.cannabis.fr.pl

38 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_tomsten_*

• Gość

Napisano 06 wrzesień 2007 - 14:37

Już od dawna polecany przez wszystkich seedbank.
Dostarczają pestki w oryginalnych opakowaniach prosto od dostawców z Holandii...
Pestki dobre, szybko kiełkujące, zdrowe, a do tego przy zamawianiu żeńskich nasion dostajesz zazwyczaj jedno losowe za free. Gdy ja zamawiałem pestki femi dostałem jedno męskie WW...

#2 maXimus31

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 190 Postów:

Napisano 09 wrzesień 2007 - 19:05

ja również polecam ten seedbank ! wg. mnie najlepszy seedbank w Polsce !!! tomsten, jeśli już to dostałeś gratis w postaci nasionka WW regular, bo niema opcji że stwierdzisz odrazu płeć po nasionku http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/tongue.gif niema nasion męskich są regular, czyli loteria :lol: albo żeńska albo męska bedzie :-P
pozdrawiam maXimus
  • +
  • -
  • 0
Welcome to jamrock/Camp weh di thugs dem camp at/2 pound a weed ina van back/
it ina yuh handbag yuh knapsack, it ina backpack/ di smell a gi yuh girlfrien contact/

#3 Gość_K44_*

• Gość

Napisano 09 wrzesień 2007 - 19:21

Zamawiałem parę razy tam i naprawdę polecam. Pestki doszły szybciutko ;]

#4 Gość_foger_*

• Gość

Napisano 19 październik 2007 - 19:20

ile dni po złozeniu zamówinia ?

#5 porto

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 283 Postów:

Napisano 19 październik 2007 - 19:44

dobre jest to że koles nie ma automata na stronie do emaili tylko sam dzwoni potwierdzając zamówienie, dochodzi szybciutko, jak u każdego profesionalnie podchodzącego, czyli2-4 dni, zależy od poczty
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość_cicho-ciemny_*

• Gość

Napisano 19 październik 2007 - 21:44

też polecam ten seedbank - na 100% pewny , expresowa przesyłka, zawsze super jakość, brak jakich kolwiek zastrzeżeń , po prostu najlepszy seedbank w Wolsce - :ganja:

#7 żylak

Suszy...

• Użytkownik
  • 106 Postów:
  • LokalizacjaZ szafy

Napisano 20 październik 2007 - 17:55

uważam że ten sklep za najleprzy mają może troche wyższe ceny ale przesyłka EXPRESS umnie w 1,5 dnia doszła ;] :D:D:D
  • +
  • -
  • 0
[you] Dołączona grafika,Chleba Pracy i MARIHUANY !!!

#8 Gość_foger_*

• Gość

Napisano 20 październik 2007 - 20:15

więc skoro tak mówicie to ufam waszym opinią,zresztą juz zamówiłem :) mam nadzieje ze na wtorek,najpuzniej środe juz będą pestki :)

#9 porto

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 283 Postów:

Napisano 22 październik 2007 - 23:00

ja również zamówiłem wczoraj, dzis kontakt był, pan zaoferował mi wybór w atrakcyjnej cenie ze względu na braki tego co zamawiałem, plus obiecał jakiegoś gratisa, jutro lub pojutrze powinny być, dam znać jak sionka wyjdą
  • +
  • -
  • 0

#10 Lolas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 310 Postów:

Napisano 15 styczeń 2008 - 22:18

seedbank kozak po prostu. przesyłka szła do mnie w 1-1,5 dnia od zamówienia. GORĄCO POLECAM
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
[you] chodź skręcimy coś razem

#11 Gość_malix_*

• Gość

Napisano 22 styczeń 2008 - 18:49

No chyba zamówie cos z tego sklepu raczej, skoro pewniak. Co polecacie z tego sklepu dla laika w doniczke w domu?
Zależy mi na kopie i łatwej uprawie.

#12 żylak

Suszy...

• Użytkownik
  • 106 Postów:
  • LokalizacjaZ szafy

Napisano 22 styczeń 2008 - 18:51

LR ;)
WW :)
PASSION :D
  • +
  • -
  • 0
[you] Dołączona grafika,Chleba Pracy i MARIHUANY !!!

#13 Gość_malix_*

• Gość

Napisano 22 styczeń 2008 - 19:56

Zamówiłem jednak euforię po konsultacji z sprzedającym. Czekam na paczkę...LR - kurna nie mogłem znaleźć (może zfrajerzyłem), a WW i Passion troche ceną odrzucił mnie, bo kaski nie dużo.
Zobaczymy co z tego będzie ;-)

#14 Lolas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 310 Postów:

Napisano 22 styczeń 2008 - 21:36

ale do paczek dodają też gratisy. ja dostałem 2 regularne nasiona WW do big buda
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
[you] chodź skręcimy coś razem

#15 Gość_malix_*

• Gość

Napisano 24 styczeń 2008 - 19:11

No paczuszka doszła - elegancko zapakowana w orginalnej torebce no i gratis jest też fajny. No to pesteczki do kiełkowania :

edit:
Jeden dzień w zamoczonej gazie i mokrym ciemnym pojemniku ustawionym w ciepłym miejscu i mam już z 2 pestek 2 kiełki na razie każdy po 1mm. :)
Poszła więc kolejna pestka do kiełkowania - tym razem gratis - zobaczymy co wyrośnie...

#16 WĄski

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 4 Postów:

Napisano 25 luty 2008 - 12:02

to juz chyba kultowy sklep. W tym roku zamawiam od nich 5 femi Passion#1 i moze regular HH.
Rok temu bylem bardzo zadowolony z samych pestek jak i obslugi
  • +
  • -
  • 0

#17 melchior

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 47 Postów:
  • Lokalizacjasyjon

Napisano 17 czerwiec 2008 - 14:33

myślę że nawet nie trzeba nic o nim mówić,zamawiałem tam pestki już dawno nie pamiętam minęło parę lat wiem tyle że nie miałem neta na chacie (to pewnie około 3-4lat temu) więc łaziło się do kafeji,tam obskoczyłem te wszystkie shitbanki (niektórzy nawet tele nie odbierali) i tu natknąłem się przypadkowo na c-fr.pl nic nie wiedząc wtedy o kanabie ani żadnych certyfikatach zamówiłem "kalichakre" oj wyrosły moje pierwsze rośliny...a od tamtego pierwszego razu kupuje tam.
raz się skusiłem na seed.pl przed wyjazdem chciałem do niem zakupić pestek i nie doszły Jah mnie pokarał,więc z c-fr.pl zamówiłem i doszły...mimo że ostatnio str jakby zaniedbana i lekki nie porządek tam panuje nie ma prawie nowości :lol2: to i tak tam kupuje nigdy nic mi się złego nie zdarzyło a seed niech się pcha!! już rok dochodzi paczka hehe mimo że ponawiałem zamówienie
  • +
  • -
  • 0
matka tej ziemi...roślin zwierząt,ludzi i pokoju między nimi - konopia

#18 rastajah

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 7 Postów:

Napisano 04 lipiec 2008 - 21:25

witam,
z cannabis.fr.pl zamawialem juz chyba ze 4 razy i za kazdym razem full profesja wszytko ok, przesylka juz na drugi dzien no i zawsze jakis gratis :D tak ze goraco polecam ten skelp wedlug mnie najlpeszy seedbank w pl
peace
  • +
  • -
  • 0

#19 radzio

Pestki kiełkują...

• Użytkownik
  • 15 Postów:

Napisano 05 lipiec 2008 - 10:22

witam
z tego seedbanku placi sie w euro czy w zotowkach bo jezeli nasiona MAZAR femi 10 sztuk kosztuje 95 euro to juz nie rowna sie 342 zl jak jest podane na stronie. poniewaz euro stoi nisko to chyba ceny powinny sie zmienic :)
czyli jak placicie ?
  • +
  • -
  • 0

#20 rastajah

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 7 Postów:

Napisano 05 lipiec 2008 - 12:16

ja zawsze placilem w plnach, zawsze przeciez mozesz zadzwonic na tela i sie dogadac z gosciem
bless
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych