Polecam ten sklep,bardzo dobry,dobre gratisy!!
quakemind.pl
Rozpoczęty przez Gość_quakemind_*, wrz 06 2007 14:27
65 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 sierpień 2011 - 10:17
Napisano 08 wrzesień 2011 - 15:55
POZYTYW ! JEST GRATIS SUPER ALE MAŁY ZONK 5 KULEK PAKOWANYCH W ORGINALNYM A DOSTALEM W WORECZKU za to mały -------
POZDRAWIAM
nie oczerniam nikogo pewnie wszystko jest ok z kulkami sprawdze opinie dostałem ze zawsze było ok
KIEŁKOWANIE 100% SUPER KULKI
WIGOR JEST WIĘC 100% SATYSFAKCJI
POZDRAWIAM
nie oczerniam nikogo pewnie wszystko jest ok z kulkami sprawdze opinie dostałem ze zawsze było ok
KIEŁKOWANIE 100% SUPER KULKI
WIGOR JEST WIĘC 100% SATYSFAKCJI
Użytkownik matrix edytował ten post 21 wrzesień 2011 - 06:26
Przeczytaj prywatną wiadomość 5 razy zanim na nią odpowiesz NIGDY NIE KLIKAJ LINKÓW Z Prywatenj W. NIGDY NIE PODAWAJ GG , E-mail-a. Zdjęcia tylko na forum.
Pamiętaj ONI SĄ wśród nas.
Pamiętaj ONI SĄ wśród nas.
Napisano 08 wrzesień 2011 - 18:47
Ja bym wystąpił o wysłanie normalnej paczki, a tą co bym dostał jeszcze raz zapakował i wysłał albo zwrot hajsu.
Jeśli się zamawia 3szt dajmy na to, i piszę w oryginalnym opakowaniu, a przychodzi w woreczku, to jaką mamy mieć pewność że nie podrzucili nam innej odmiany ?
W czerwcu znajomy zamawiał BlueBerry AF femi 5 szt, wysadził wszystkie 5, z czego 3 były żeńskie i 2 męskie, i też pisało oryginalne opakowania a dostał w fiolce. (nie pamięta jaki to był bank, dobrze że White Dwarf'a dostał w oryginalnym)
Dobrze że napisałeś o "zonku" wiadomo co omijać szerokim łukiem, jest tyle seedbanków że można przebierać.
Sam właściciel sobie opinie wyrabia.
Jeszcze niedawno w sumie miałem zamawiać, dobrze że los inaczej mnie skierował, bo mógłbym się rozczarować
Jeśli się zamawia 3szt dajmy na to, i piszę w oryginalnym opakowaniu, a przychodzi w woreczku, to jaką mamy mieć pewność że nie podrzucili nam innej odmiany ?
W czerwcu znajomy zamawiał BlueBerry AF femi 5 szt, wysadził wszystkie 5, z czego 3 były żeńskie i 2 męskie, i też pisało oryginalne opakowania a dostał w fiolce. (nie pamięta jaki to był bank, dobrze że White Dwarf'a dostał w oryginalnym)
Dobrze że napisałeś o "zonku" wiadomo co omijać szerokim łukiem, jest tyle seedbanków że można przebierać.
Sam właściciel sobie opinie wyrabia.
Jeszcze niedawno w sumie miałem zamawiać, dobrze że los inaczej mnie skierował, bo mógłbym się rozczarować
Użytkownik krecik edytował ten post 08 wrzesień 2011 - 18:55

Bywa zielona, bywa brazowa, bywa pomaranczowa, bywa tez fioletowa, sucha lub wilgotna, przemycona lub krajowa, bedzie wedrowac dopoty dopoki beda hodowac...
Napisano 10 wrzesień 2011 - 09:41
Zamawiałem nie pierwszy i nie ostatni raz
Jak zwykle wszystko elegancko
No i świetny bonus. Zamiast 3 sionek femi BigBerry af dostałem 5 haha
wypasik. Pozdrówka!
A kto jest frajerem ten już nim zostanie! Bo tak właśnie brzmi jedenaste przykazanie!
Napisano 05 październik 2011 - 11:56
Kolejny raz wszystko wporząsiu ale takiego bonusa jak ziben to można tylko pozazdrościć...
Napisano 12 grudzień 2011 - 20:42
Wszystko git, w środę wpłynął hajs w piątek wysłano przesyłkę + dwie bonusowe pesteczki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych