Skocz do zawartości

quakemind.pl

65 odpowiedzi w tym temacie

#61 maciej21

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 10 Postów:

Napisano 22 sierpień 2011 - 10:17

Polecam ten sklep,bardzo dobry,dobre gratisy!!
  • +
  • -
  • 0

#62 matrix

Wiecznie leci...

• Green Team
  • 403 Postów:
  • LokalizacjaMATRIX

Napisano 08 wrzesień 2011 - 15:55

POZYTYW ! JEST GRATIS SUPER ALE MAŁY ZONK 5 KULEK PAKOWANYCH W ORGINALNYM A DOSTALEM W WORECZKU za to mały -------

POZDRAWIAM
nie oczerniam nikogo pewnie wszystko jest ok z kulkami sprawdze opinie dostałem ze zawsze było ok

KIEŁKOWANIE 100% SUPER KULKI
WIGOR JEST WIĘC 100% SATYSFAKCJI

Użytkownik matrix edytował ten post 21 wrzesień 2011 - 06:26

• +
  • -
  • 0
Przeczytaj prywatną wiadomość 5 razy zanim na nią odpowiesz NIGDY NIE KLIKAJ LINKÓW Z Prywatenj W. NIGDY NIE PODAWAJ GG , E-mail-a. Zdjęcia tylko na forum.

Pamiętaj ONI SĄ wśród nas.

#63 krecik

Gleboryj uprawiający in-out door, non-stop

• Weteran
  • 1814 Postów:
  • LokalizacjaCzechy

Napisano 08 wrzesień 2011 - 18:47

Ja bym wystąpił o wysłanie normalnej paczki, a tą co bym dostał jeszcze raz zapakował i wysłał albo zwrot hajsu.
Jeśli się zamawia 3szt dajmy na to, i piszę w oryginalnym opakowaniu, a przychodzi w woreczku, to jaką mamy mieć pewność że nie podrzucili nam innej odmiany ?

W czerwcu znajomy zamawiał BlueBerry AF femi 5 szt, wysadził wszystkie 5, z czego 3 były żeńskie i 2 męskie, i też pisało oryginalne opakowania a dostał w fiolce. (nie pamięta jaki to był bank, dobrze że White Dwarf'a dostał w oryginalnym)

Dobrze że napisałeś o "zonku" wiadomo co omijać szerokim łukiem, jest tyle seedbanków że można przebierać.
Sam właściciel sobie opinie wyrabia.

Jeszcze niedawno w sumie miałem zamawiać, dobrze że los inaczej mnie skierował, bo mógłbym się rozczarować :)

Użytkownik krecik edytował ten post 08 wrzesień 2011 - 18:55

• +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Bywa zielona, bywa brazowa, bywa pomaranczowa, bywa tez fioletowa, sucha lub wilgotna, przemycona lub krajowa, bedzie wedrowac dopoty dopoki beda hodowac...

#64 ziben

HWDP

• Administrator
  • 2513 Postów:

Napisano 10 wrzesień 2011 - 09:41

Zamawiałem nie pierwszy i nie ostatni raz :) Jak zwykle wszystko elegancko :D No i świetny bonus. Zamiast 3 sionek femi BigBerry af dostałem 5 haha :D wypasik. Pozdrówka! :)
  • +
  • -
  • 0
A kto jest frajerem ten już nim zostanie! Bo tak właśnie brzmi jedenaste przykazanie!

#65 zielony

Pali to co skręcił...

• Green Team
  • 162 Postów:

Napisano 05 październik 2011 - 11:56

Kolejny raz wszystko wporząsiu ale takiego bonusa jak ziben to można tylko pozazdrościć... ;)
  • +
  • -
  • 0

#66 FunThomas

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 412 Postów:

Napisano 12 grudzień 2011 - 20:42

Wszystko git, w środę wpłynął hajs w piątek wysłano przesyłkę + dwie bonusowe pesteczki :D
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych