Skocz do zawartości

quakemind.pl

65 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_quakemind_*

• Gość

Napisano 06 wrzesień 2007 - 14:27

witam, dzialamy juz od ponad 2 lat oferujac nasionka F2. Po tak dlugim czasie i pracy nad nasionami f2 staramy sie zaoferowac jak najlepsze produkty.

#2 Gość_K44_*

• Gość

Napisano 08 wrzesień 2007 - 08:59

Polecam tego pana! Zero oszustw, szybka przesyłka, a nasiona są super ;-)

#3 Gość_franzPL_*

• Gość

Napisano 09 wrzesień 2007 - 11:04

hmmmm na haszyszu ten sklep jest w dziale oszusci wiec sam juz nie wiem co mysleć

#4 Gość_trawka_*

• Gość

Napisano 09 wrzesień 2007 - 11:37

Ja jak na razie nie mogę się wypowiedzieć na temat sklepu gdyż nic nie zamawiałem .

#5 sioolyoo

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 45 Postów:
  • LokalizacjaJGA

Napisano 12 wrzesień 2007 - 12:48

quakemind sprzedaje ziarno raz dobre , raz zle, po prostu jakie sie mu trafi, tak naprawde ma w dupie klienta, aby tylko kaska mu wplynela. Jak widac nie jest on skl3epem certyfikjowanym mimo iz dziala juz 2 lata. Jak widacn ie jest rowniez na czarnej liscie, ale wrzucamy go do szarej strefy.
Nie chcial wyslac nasion dla HL do weryfikacji co tez o czyms swiadczy.

Jednym zdaniem nie wiadomo co sie w tym seedbanku dostanie.
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość_K44_*

• Gość

Napisano 12 wrzesień 2007 - 13:29

sioolyoo napisał:

Każdy musi wysyłać? I czemu ma Ä˝le świadczyć?

#7 Gość_trawka_*

• Gość

Napisano 12 wrzesień 2007 - 13:38

Blant, czemu ty jesteś taki trudny ... nasiona wysyłą się po to ,żeby można było sprawdzić czy to nie sąpestki siewne ... i to jest dla twojego dobra lepiej być wcześniej uprzedzonym niż potem płakać ,że ktoś cię oszukał an 100zł(np.)

#8 Gość_trawka_*

• Gość

Napisano 15 wrzesień 2007 - 08:43

Siou i Blant wyjaśnijcie sprawę na PW ,a nie tutaj http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/icon_exclaim.gif

#9 Stafik

Wiecznie leci...

• Weteran
  • 329 Postów:
  • Lokalizacjaz Bakulandi

Napisano 17 wrzesień 2007 - 15:12

Zbedne posty usuniete i bez off-topicu prosze!!!!!
:peace:
  • +
  • -
  • 0
Mordo Ty moja, trza coś przyjarać by żyło się lepiej.

#10 Gość_quakemind_*

• Gość

Napisano 27 wrzesień 2007 - 17:38

sioolyoo napisał:

i tu sie mylisz, nasiona byly wysłane na adres podany przez kogos od Was, nie pamietam juz kto to byl, z zaznaczeniem ze nasiona maja byc wyslane listem zwyklym, nie poleconym, stad nawet nie moglem wam pokazac ze zostały nadane. Osoba ta powiedziala ze ok nie ma problemu ze paczka nie doszla i ze ew. sie zglosicie do mnie po nasiona albo ktos za zaufanych kupi i da wam oponie. Z tego co wiem ktos z waszych kupil jako klient nasiona i potem napisal mi ze przetestuje i wystawi opinie.

Kolejna sprawa skad mozesz wiedziec ze robie to dla kasy? wiadomo ze to sie liczy bo za nic nie bedzie sie dzialac i czasu tracic, ale przede wszystkim celem jest zeby ci ktorym zalezy na finansach mogli kupic ciut taniej nasiona.

sioolyoo napisał:

nasiona wysyłą się po to ,żeby można było sprawdzić czy to nie sąpestki siewne.

Hehe przeciez wiadomo ze to nie konopie siewne, duzo osob roslinki wiec raczej szybko rozeszloby sie po ludziach ze przemyslowki sa opychane.

#11 Gość_foger_*

• Gość

Napisano 11 październik 2007 - 19:00

2 lata ? hehe

#12 Gość_Bart_*

• Gość

Napisano 28 październik 2007 - 23:18

i gówno, wysłalem mu kase napisał ze awaria bazy danych odpislaem co i jak i chu* nie ma kasy, nie ma nasion , nie odpisuje

#13 Gość_foger_*

• Gość

Napisano 29 październik 2007 - 05:47

Bart, po co ryzykujecie,nie lepiej dać troche więcej i miec orginalnie zapakowane sionka ? cannabis.fr.pl naprawde

#14 Gość_Bart_*

• Gość

Napisano 29 październik 2007 - 19:29

nasiona w koncu doszły ;]

#15 Kędzior

Suszy...

• Użytkownik
  • 100 Postów:
  • LokalizacjaSŁW

Napisano 01 listopad 2007 - 16:08

Ja zamowilem i mi nie doszly jeszcze.. :(
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#16 acidbrain

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 05 sierpień 2008 - 09:31

czekam już prawie 3 tygodnie, po rozmowiem z innym użytkownikiem na forum trace już powoli nadzieje, czeka już ponad miesiąc :(

[ Dodano: Sro 06 Sie, 2008 ]
no w koncu doszły duże i dojrzałe :faja:
  • +
  • -
  • 0

#17 router

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 12 Postów:

Napisano 20 marzec 2009 - 14:36

Witam
Ostatnio robiłem małe zakupy u Pana quaka, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka, paczka była po 2 dniach od wpłaty na konto. Dostałem 6 nasion gratis i soft secret . POLECAM
  • +
  • -
  • 0

#18 MR.Q

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 21 marzec 2009 - 14:40

To co sie działo kiedys to sie działo kiedyś. Teraz wszystkie nasiona ktore mamy są pewne, sa ludzie od ich testowania, w ofercie sa rowniez oryginalne pestki oryginalnie pakowane.
  • +
  • -
  • 0

#19 Gość__*

• Gość

Napisano 18 kwiecień 2009 - 08:19

zamowilem 5 nasion femi Passion#1, kasa wpłacona w środę, jak narazie DUPA, ani odzewu ani pestek ;>

pestki dzisiaj doszly, ładnie zapakowane, gratis i jakas gazetka :)) jestem bardzo zadowolony :D Polecam quakeminda :))

#20 Gość__*

• Gość

Napisano 18 kwiecień 2009 - 09:12

kasa wplacona w srode, moze jeszcze nie doszla, daj spokoj, pewnie albo dizisaj albo w pon sie skntktue z Tobą....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych