Skocz do zawartości

Pierwsze palenie

33 odpowiedzi w tym temacie

#21 whele87

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 8 Postów:

Napisano 21 luty 2010 - 11:05

bo to Polska
nie elegancja Francja
  • +
  • -
  • 0

#22 Gość_protonos_*

• Gość

Napisano 14 lipiec 2011 - 19:57

no niestety od kilka lat prawie do każdego zielska dosypują jakiegoś gówna żeby zwiekszyć masę! Przez to robi się taki lipny węgiel z palenia i i wogole cięzko sie jara! :2:

#23 KdoL

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 04 grudzień 2011 - 00:03

Witam. Pierwszy raz zjednoczyłem się z ziółkiem trzy lata temu ;) Ziomuś skręcił lolka, zapaliliśmy... na początku pomyślałem , że to jakieś gówno! wściekły poszedłem z psem i zapalić fajkę. Po spaleniu papierosa, nagle nogi się pode mną ugięły .. i poczułem jak jakaś dziwnie przyjemna energia przeze mnie przechodzi... po chwili jakoś tak chujowo zacząłem widzieć niedźwiedzie które mnie goniły, poszywa jak cholera. No i wróciłem cały blady ze strachu do domu i poszedłem spać. Nic ciekawego :D
  • +
  • -
  • 0

#24 jan27d

Jedność z Jah'em

• Weteran
  • 502 Postów:

Napisano 04 grudzień 2011 - 00:10

buahahahahahahahahahaha dobre!!!! :lol2:
  • +
  • -
  • 0

#25 GreenEye

Pozytywnie Zielony

• Green Team
  • 765 Postów:
  • LokalizacjaKoło bonia :)

Napisano 05 grudzień 2011 - 22:29

Dobre dopalacze:) :D zapał weed'a to zobaczysz słonie... :D
  • +
  • -
  • 0
Potrzebna pomoc ? Pisz pw

#26 Matt Damnati

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:
  • LokalizacjaHamont (BE)

Napisano 29 styczeń 2012 - 23:14

Hej,
To mój pierwszy post, więc na powitanie opowiem moje pierwsze trzy fazy :P

Za pierwszym razem oczywiście nic mi nie było, dopiero za czwartym razem na mnie zadziało.
Zaparkowałem gdzieś w lesie i zapaliłem. Najpierw zapatrzyłem się na jakiegoś krzaka, potem poczułem, jak moje mięśnie rąk i nóg rozluźniaj się, w zasadzie uczucie, jakbym stracił w nich czucie, potem świat zaczął mi wirować ja dostałem ataku śmiechu.

Druga faza. Siedzę w domu, odpalam Battlefield 3 na x360, gram, gram, gram i nagle zorientowałem się, że nie widzę kolorów), a ja jak głupi biegam (w grze) i nie umiem wydostać się z jednego miejsca. Zacząłem histerycznie się śmiać. Moje ręce momentami atakowało uczucie luzu, jednak nie takiego, jak za pierwszym razem. Świat równie zawirował.

3 faza, najgorsza, jaka do tej pory miałem, to po kilku minutach zaczęło mi piszczeć w głowie. Położyłem się ziemi i myślałem, że tracę przytomność, że dostaję udary mózgu czy czegoś takiego. W końcu się zorientowałem, że nie mogą mnie tak znaleźć, więc muszę poukrywać wszystkie dowody na to, że paliłem. Wstałem i zacząłem wszystko szykować na mój udar, a pisk w głowie ledwo znosiłem. Potem położyłem się na kanapie i zacząłem oglądać TV. Po kilku minutach pisk umilkł a ja zacząłem zachwycać się jakości dźwięku w serialu Laura na TVN i tym, że czuję się, że siedzę w teatrze i słyszę wszystko.

Ogólnie to zawsze palić i oglądając tv czuję się jak bym był w akcji albo przynajmniej siedział w kinie, zawsze wiruje mi w głowie, a humor mam poprawiony na cały dzień. Wada są jedynie koszmary, że ciągle mam fazę.
  • +
  • -
  • 0

#27 dr LSP

igra ze śmiercią

• Moderator
  • 812 Postów:
  • LokalizacjaMj

Napisano 30 styczeń 2012 - 15:31

eee nie wiem ile masz lat ale jak masz takie loty po paleniu to zmien stuff bo jakis moczony czy cos... pamietaj ze pali sie dla przyjemnosci i zla faza przychodzi tylko wtdy gdy tego chcesz lub nie tego kontrolujesz (ew. jesli palisz z osobami ktore grają Ci na nerwach).

Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 0
Loading...

#28 nowotny

Jedność ze wszystkimi

• Moderator
  • 866 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 30 styczeń 2012 - 21:31

Buhuhu

Wyświetl postUżytkownik Matt Damnati dnia 29 styczeń 2012 - 23:14 napisał

Hej,
To mój pierwszy post, więc na powitanie opowiem moje pierwsze trzy fazy :P

Za pierwszym razem oczywiście nic mi nie było, dopiero za czwartym razem na mnie zadziało.
Zaparkowałem gdzieś w lesie i zapaliłem. Najpierw zapatrzyłem się na jakiegoś krzaka, potem poczułem, jak moje mięśnie rąk i nóg rozluźniaj się, w zasadzie uczucie, jakbym stracił w nich czucie, potem świat zaczął mi wirować ja dostałem ataku śmiechu.

Druga faza. Siedzę w domu, odpalam Battlefield 3 na x360, gram, gram, gram i nagle zorientowałem się, że nie widzę kolorów), a ja jak głupi biegam (w grze) i nie umiem wydostać się z jednego miejsca. Zacząłem histerycznie się śmiać. Moje ręce momentami atakowało uczucie luzu, jednak nie takiego, jak za pierwszym razem. Świat równie zawirował.

3 faza, najgorsza, jaka do tej pory miałem, to po kilku minutach zaczęło mi piszczeć w głowie. Położyłem się ziemi i myślałem, że tracę przytomność, że dostaję udary mózgu czy czegoś takiego. W końcu się zorientowałem, że nie mogą mnie tak znaleźć, więc muszę poukrywać wszystkie dowody na to, że paliłem. Wstałem i zacząłem wszystko szykować na mój udar, a pisk w głowie ledwo znosiłem. Potem położyłem się na kanapie i zacząłem oglądać TV. Po kilku minutach pisk umilkł a ja zacząłem zachwycać się jakości dźwięku w serialu Laura na TVN i tym, że czuję się, że siedzę w teatrze i słyszę wszystko.

Ogólnie to zawsze palić i oglądając tv czuję się jak bym był w akcji albo przynajmniej siedział w kinie, zawsze wiruje mi w głowie, a humor mam poprawiony na cały dzień. Wada są jedynie koszmary, że ciągle mam fazę.

omg...

Dołączona grafika

Użytkownik nowotny edytował ten post 30 styczeń 2012 - 21:32

• +
  • -
  • 1

#29 THCrusoe

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 6 Postów:
  • LokalizacjaPyrladnia

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:37

Gimnazjum, nocka z ziomkami u kumpla, kilka luf które jeden z nas umiał nabijać. ( :D )
  • +
  • -
  • 0
baku baku byłem i bankowo baku baku będę.

#30 G99

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 271 Postów:

Napisano 31 styczeń 2012 - 11:29

" Zaparkowalem gdzieś w lesie i zapaliłem " rozumiem że rower parkowales . . .?
  • +
  • -
  • 0

#31 dubselekta

Wiecznie leci...

• Rolnik
  • 452 Postów:
  • LokalizacjaNL

Napisano 03 luty 2012 - 02:31

haha!
Nowotny :piwo: :piwo: :piwo:
  • +
  • -
  • 0

#32 bounce237

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 8 Postów:
  • LokalizacjaZielony Olimp

Napisano 09 kwiecień 2012 - 10:36

Moje pierwsze palenie ? Hmm... to było za czasów gimnazjum, 1 klasy. Poszliśmy z kolegami na pole, z 1 gramowym czystym jointem. Wypaliliśmy we 2 (jeden nie palił) całego, tak stoimy - Kur*a, nie działa. - Wychodzimy z altanki, w której paliliśmy... i nagle się zaczęło. To było uczucie nie do opisania. Mój mózg nagle się wyłączył, jakby takie JEB! i koniec. Zaczęły napływać mnie wspomnienia. Niestety, daleko im było do wizji, ale były to bardzo przyjemne wspomnienia z dzieciństwa... nie do opisania. Po 5 minutach ocknąłem się na ziemi :D Potem było już lajtowo, oczywiście ostra śmiechawa (szczególnie w sklepie.... :faja: ). Pamiętam że wtedy przyjechała policja, nie do nas, ale zatrzymała się dziwnie blisko nas... Tak się przestraszyliśmy że spierdzielaliśmy jak hoho... :lol2:
A paliłem White Widow.
:peace:
  • +
  • -
  • 0

Życie jest tylko jedno, tak więc carpe diem...

#33 loony

Jedność z Jah'em

• Rolnik
  • 550 Postów:

Napisano 10 kwiecień 2012 - 14:15

Te wizje z dzieciństwa to coś pięknego, też to miałem kilka razy podczas jednych z pierwszych bań i wtedy myślałem że to coś najpiękniejszego w życiu co mi się przydarzyło. Powtarzałem tylko do kumpli : ale jazda, jaka jazda !!! Dzieciństwo mi się przypomniało. Widziałem jakieś dziwne schematy którymi wtedy myślałem i obrazy, po prostu bardzo mocne przeżycie.
  • +
  • -
  • 0

#34 zielona

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 12 maj 2012 - 21:54

Hm, palilam ostatnio z kumplem pierwszy raz i balam sie nawet, myslalam, ze bede zle sie czuc, czy cos w ten desen :P

A okazalo sie co innego, po zjaraniu zaraz wybuchalam takim smiechem ze masakra, w ogole nie moglam sie uspokoic, smialam sie z byle czego.
No i oczywiscie mialam bardzo wyostrzone zmysly, czulam wszystkie zapachy, no i gastro.
Z checia zajaram jeszcze raz jak tylko bedzie okazja :D
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych