Negatywna opinia o Marszu Wyzwolenia
Rozpoczęty przez Eruil, maj 20 2008 19:53
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 kwiecień 2009 - 11:21
Każdy ma swój rozum i rozsądek - DOKŁADNIE TAK BYM ODPOWIEDZIAŁ (nawiasem wkur*** mnie ten artykuł ;|)
Lubie palić...
Napisano 28 sierpień 2009 - 23:05
filip z konopii
taa coś w tym jest...ja byłem nazywany ćpunem zanim pierwszy raz alkoholu spróbowałem o ganji już nie wspominając
a co do manifestacji to dobry pomysł gorzej niestety z wykonaniem.udało im się sprowokować nas"narkomanów" i o to chodziło alby pokazac nas w jak najgorszym swietle.plus dla przeciwników konopi za organizacje...
Cytat
Oraz to, że mają "talent" wskazywania "ćpunów". Jak nasz prezydent.
taa coś w tym jest...ja byłem nazywany ćpunem zanim pierwszy raz alkoholu spróbowałem o ganji już nie wspominając
a co do manifestacji to dobry pomysł gorzej niestety z wykonaniem.udało im się sprowokować nas"narkomanów" i o to chodziło alby pokazac nas w jak najgorszym swietle.plus dla przeciwników konopi za organizacje...
Napisano 05 październik 2009 - 19:21
ci wszyscy przeciwnicy legalizacji po prostu boją sie ganji, wyobrażają sobie nie wiadomo co z człowiekiem dzieje sie kiedy sie spali. nie kumają ze zielsko to używka taka jak wszystkie.
a jeśli pojawi sie wiecej takich artykułów to możemy zapomniec o legalizacji nawet małych ilości.
a jeśli pojawi sie wiecej takich artykułów to możemy zapomniec o legalizacji nawet małych ilości.
Nie trap się breda - roluj jointa taka moja rada Ganja, na wszystko pomaga Jak ragga Gorąca jak lawa, kusząca niczym zdrada
Napisano 07 październik 2009 - 21:11
Najpierw walczmy lepiej o delegalizację bo to jest podstawa.
filip z konopii sam poddajesz się stereotypom mówiąc że mohery i katole wszystkiemu są winni
Starsi ludzie nawet nie wiedzą jak wygląda marihuana ani nie znają jej działania według mnie w telewizji powinni zrobić materiał taki na serio prawdziwe plusy i minusy marihuany i porównać to z innymi używkami myślę że to by było nawet popularne w TV jeśli jakaś stacja by się na to zgodziła ;D
filip z konopii sam poddajesz się stereotypom mówiąc że mohery i katole wszystkiemu są winni
Napisano 11 październik 2009 - 18:08
Po pierwsze.. Wysztkiemu u nas nie jest winne panstwo i wladza, bo jesli bylo by przyzwolenie spoleczne wśród wiekszości, to mimo wszystko politycy nie glupi ludzie[w koncu troche w glowie trzeba miec by omamic ludzi i do koryta sie dopchac] i przekonanie ich[nawet kazdego z osobna, przykladowo via email lub w biurze poselskim zostawic pismo z argumentami - kazdy zrobi to w swoim obwodzie wyborczym i madre argumenty poparte dowodami latwo przejda]
Problem jest w ludziach, i ich stereotypowych przekonaniach
Do tego potrzebna by byla zmasowana akcja spoleczna, a najlepiej....kasa;/
Po drugie, co chwile ktos tu o mocherach etc...
Mimo wszystko, nie jest to tak, moja szanowna babcia, wielki zwolennik Radia Maryja oraz wielebnego Ojca Tadeusza, nieznoszaca PO, Tuska, i wszystkiego czym gardzi ojciec derektor, gdy zobaczyla MJ nawet nie wiedziala co to, krotka wymiana zdan i... Z planu zapalenia samemu po trudnym tygodniu, okazalo sie ze nie jednak nie bede palic sam;))
Problem jest w ludziach, i ich stereotypowych przekonaniach
Do tego potrzebna by byla zmasowana akcja spoleczna, a najlepiej....kasa;/
Po drugie, co chwile ktos tu o mocherach etc...
Mimo wszystko, nie jest to tak, moja szanowna babcia, wielki zwolennik Radia Maryja oraz wielebnego Ojca Tadeusza, nieznoszaca PO, Tuska, i wszystkiego czym gardzi ojciec derektor, gdy zobaczyla MJ nawet nie wiedziala co to, krotka wymiana zdan i... Z planu zapalenia samemu po trudnym tygodniu, okazalo sie ze nie jednak nie bede palic sam;))
Napisano 11 październik 2009 - 20:00
Pozdrów rasta babcie
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Napisano 22 grudzień 2009 - 16:36
Polska .. to fajny kraj i nie jest niczemu winny że mamy prezydenta karzełka, rządzących ostro zapitych i prymitywnych 
Nie zalegalizują ziela, bo policja nie miała by co robić. Spychają nas na margines społeczeństwa, jakoś ćpuny .. mają nas na równi z tymi co walą po kablach. Nie przejrzą na oczy, bo są prymitywni. Nie mam nic do dodania ..
Wesołych Świąt ludziska !!!
Nie zalegalizują ziela, bo policja nie miała by co robić. Spychają nas na margines społeczeństwa, jakoś ćpuny .. mają nas na równi z tymi co walą po kablach. Nie przejrzą na oczy, bo są prymitywni. Nie mam nic do dodania ..
Wesołych Świąt ludziska !!!
![]()
Napisano 22 grudzień 2009 - 19:41
Witka
, dla mnie to jest bez sensu, jak trzeba odpowiadać przed prawem to wmawiają nam że "każdy ma swój rozum, i odpowiada za siebie" a jak chodzi o używki to "nie wiesz co robisz, jeszcze młody jesteś, zobaczysz" nie, tak być nie będzie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych