Skocz do zawartości

Negatywna opinia o Marszu Wyzwolenia

• Nie możesz odpowiedzieć
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 GAnja

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 10 kwiecień 2009 - 11:21

Każdy ma swój rozum i rozsądek - DOKŁADNIE TAK BYM ODPOWIEDZIAŁ (nawiasem wkur*** mnie ten artykuł ;|) :hwdp:
  • +
  • -
  • 0
Lubie palić...

#22 Lysander

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 28 sierpień 2009 - 23:05

filip z konopii

Cytat

Oraz to, że mają "talent" wskazywania "ćpunów". Jak nasz prezydent.

taa coś w tym jest...ja byłem nazywany ćpunem zanim pierwszy raz alkoholu spróbowałem o ganji już nie wspominając :zakrecony:
a co do manifestacji to dobry pomysł gorzej niestety z wykonaniem.udało im się sprowokować nas"narkomanów" i o to chodziło alby pokazac nas w jak najgorszym swietle.plus dla przeciwników konopi za organizacje... :pobity:
  • +
  • -
  • 0

#23 calhir

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 5 Postów:

Napisano 05 październik 2009 - 19:21

ci wszyscy przeciwnicy legalizacji po prostu boją sie ganji, wyobrażają sobie nie wiadomo co z człowiekiem dzieje sie kiedy sie spali. nie kumają ze zielsko to używka taka jak wszystkie.
a jeśli pojawi sie wiecej takich artykułów to możemy zapomniec o legalizacji nawet małych ilości.
:peace:
  • +
  • -
  • 0
Nie trap się breda - roluj jointa taka moja rada Ganja, na wszystko pomaga Jak ragga Gorąca jak lawa, kusząca niczym zdrada

#24 DzikiRobaK

Ścina...

• Użytkownik
  • 93 Postów:

Napisano 07 październik 2009 - 21:11

Najpierw walczmy lepiej o delegalizację bo to jest podstawa.

filip z konopii sam poddajesz się stereotypom mówiąc że mohery i katole wszystkiemu są winni :p Starsi ludzie nawet nie wiedzą jak wygląda marihuana ani nie znają jej działania według mnie w telewizji powinni zrobić materiał taki na serio prawdziwe plusy i minusy marihuany i porównać to z innymi używkami myślę że to by było nawet popularne w TV jeśli jakaś stacja by się na to zgodziła ;D
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#25 Dadexix

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 14 Postów:

Napisano 11 październik 2009 - 18:08

Po pierwsze.. Wysztkiemu u nas nie jest winne panstwo i wladza, bo jesli bylo by przyzwolenie spoleczne wśród wiekszości, to mimo wszystko politycy nie glupi ludzie[w koncu troche w glowie trzeba miec by omamic ludzi i do koryta sie dopchac] i przekonanie ich[nawet kazdego z osobna, przykladowo via email lub w biurze poselskim zostawic pismo z argumentami - kazdy zrobi to w swoim obwodzie wyborczym i madre argumenty poparte dowodami latwo przejda]
Problem jest w ludziach, i ich stereotypowych przekonaniach

Do tego potrzebna by byla zmasowana akcja spoleczna, a najlepiej....kasa;/

Po drugie, co chwile ktos tu o mocherach etc...

Mimo wszystko, nie jest to tak, moja szanowna babcia, wielki zwolennik Radia Maryja oraz wielebnego Ojca Tadeusza, nieznoszaca PO, Tuska, i wszystkiego czym gardzi ojciec derektor, gdy zobaczyla MJ nawet nie wiedziala co to, krotka wymiana zdan i... Z planu zapalenia samemu po trudnym tygodniu, okazalo sie ze nie jednak nie bede palic sam;))
  • +
  • -
  • 0

#26 dpq

Jedność z Jah

• Weteran
  • 1805 Postów:

Napisano 11 październik 2009 - 20:00

Pozdrów rasta babcie :peace: :)
  • +
  • -
  • 0
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

#27 Kosaa

Jedność z Jah

• Green Team
  • 1073 Postów:
  • LokalizacjaAmsterdam

Napisano 22 grudzień 2009 - 16:36

Polska .. to fajny kraj i nie jest niczemu winny że mamy prezydenta karzełka, rządzących ostro zapitych i prymitywnych ;)
Nie zalegalizują ziela, bo policja nie miała by co robić. Spychają nas na margines społeczeństwa, jakoś ćpuny .. mają nas na równi z tymi co walą po kablach. Nie przejrzą na oczy, bo są prymitywni. Nie mam nic do dodania ..
Wesołych Świąt ludziska !!! :siemka:
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

#28 Jędrzej_Jestem

Jedność z Jah'em

• Użytkownik
  • 587 Postów:

Napisano 22 grudzień 2009 - 19:41

Witka ;), dla mnie to jest bez sensu, jak trzeba odpowiadać przed prawem to wmawiają nam że "każdy ma swój rozum, i odpowiada za siebie" a jak chodzi o używki to "nie wiesz co robisz, jeszcze młody jesteś, zobaczysz" nie, tak być nie będzie!
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych