Skocz do zawartości

spiritus + ganja

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Greenpow

Kręci...

• Użytkownik
  • 127 Postów:

Napisano 10 wrzesień 2009 - 20:43

witam

robił ktoś alkohol z ganja ? jesli tak to moglibyście mi podac jak to sie robi czy ze świeżych topów czy suchych? ile czego dać i jak długo przechowywać bo chciałbym sobie zrobic a nie wiem zabardzo jak... pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

• Gość

Napisano 10 wrzesień 2009 - 20:46

daj z max 10g topow, na dwa tygodnie, potem odcedz, niech polezy troche i smacznego :D. mozna troche rozcienczyc :D
ps ochydne w smaku!

#3 r0d

Kręci...

• Użytkownik
  • 120 Postów:
  • LokalizacjaZadupczajew

Napisano 10 wrzesień 2009 - 22:29

No to aby pozbyć się smaku/zapachu najpierw wygotowac w samej wodzie az woda bedzie zilona wylac ten szajs no i wtedy mozna robic ze spritkiem.. Zupelnie jak do smacznej makumby... Napewno smak bedzie duzo lepszy, mozna przeciez ten spiritusik dodatkowo przyrządzić, dolać czegoś dla zabicia smaku.. Jedyną przeszkodą może być własna wyobraźnia.. Ciekawe byłoby zrobienie placka, nazywa się on pijak chyba i jest właśnie nasączony spirytusem, użyć własnego sprajta i masz gwiezdny placek gotowy :)
Pozdrawiam :faja:
  • +
  • -
  • 0
Ciągle jaram jaram....
Cały czas to.. Jaram jaram

Jesień z Early Specjal.. >>----> http://img28.imagesh.../i/dsc0316.jpg/

;D

------------
| H W D P |
------------

#4 posejdon

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 166 Postów:
  • Lokalizacjaokolice drogi mlecznej - nibiru THC

Napisano 20 wrzesień 2010 - 10:04

Czy ktos robil cos takiego z dobrym bimberkiem ? :) i czy wyjdzie cala zawartosc THC w tym cudnym trunku :mysli:
  • +
  • -
  • 0
"ile by nie było to i tak jest za mało"

#5 #24

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 13 Postów:

Napisano 06 luty 2011 - 15:42

Wyświetl postUżytkownik posejdon dnia 20 wrzesień 2010 - 10:04 napisał

Czy ktos robil cos takiego z dobrym bimberkiem ? :) i czy wyjdzie cala zawartosc THC w tym cudnym trunku :mysli:

nie ma różnicy czy to bimber czy spiryt ze sklepu ;) ja robiłem. ale polecam przepis taki że robimy naleweczkę jakąś np ze śliwek albo coś innego. robimy bardzo mocną nalewkę z ziółka czyli dużo ziółka mało alko. i mieszamy dwie nalewki ze sobą: nalewka owocowa + nalewka z ziółkiem = psychodeliczna i smaczna nalewka bez efektu obrzydzenia chlorofilem.
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych