Skocz do zawartości

Eruil Seeds

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Eruil

Jedność z Jah

• Administrator
  • 2109 Postów:

Napisano 06 wrzesień 2009 - 18:14

Dołączona grafika

Ponieważ wiele osób mnie pyta o nasionka, dlatego postanowiłem założyć temat w którym będę opisywał co kiedy i gdzie można znaleźć :)
Proszę do mnie nie pisać z prośbami o odkupienie, gdyż nie sprzedaje indywidualnie żadnych nasionek.
Współpracuje z 3 sklepami, więc tylko tam znajdziecie nasionka z mojej oferty:

Odmiany które wyszły z pod mojej ręki:
White Widow
Jack Herer
Cross White Widow x Passion#1
Passion#1
Euforia
Lavender
Cross Euforia x Lavender
Cross Lavender x LR classic
Auto AK 47
Auto Lemon Skunk
Auto Ak47 x Lemon Skunk

Wszystkie informacje o ziarenkach mojej produkcji będę zamieszczał w tym temacie.
Jeśli macie jakaś pytania – pytać :D

Galeria:

Po lewej Lavender, po prawej cross Euforia x Lavender.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Lavender z bliska:

Cross Lavender x Euforia z bliska:

Euforia z bliska:

Po lewej White Widow po prawej cross White Widow x Passion#1:

Z bliska:

Auto AK, Lemon Skunk i cross AK47 x Lemon Skunk

:peace:

--edycja--
bo mnie słowo raziło :)

janGa

Użytkownik janGa edytował ten post 23 październik 2010 - 00:47

• +
  • -
  • 0

#2 Bebook

Jedność z Władkiem

• Użytkownik
  • 582 Postów:

Napisano 07 wrzesień 2009 - 14:21

Testowałem jacka harera i powiem że wyśmienity, jakośc pestek także nie pierwsze lepsze, każda kielkuje, co do jakości nie mam wątpliwości :)
Bardzo dobry grower z dużym doświadczeniem nie sprzedaje byle czego... polecam jak najbardziej...
  • +
  • -
  • 0

#3 ziben

HWDP

• Administrator
  • 2513 Postów:

Napisano 07 wrzesień 2009 - 15:02

Ja testowałem Diesel Ryder'a. Pestki świetne, kiełkowanie 100%, a i planty przesmaczne :) także polecam jak najbardziej! Na pestkach od Eruila nikt się nie zawiedzie :)
  • +
  • -
  • 0
A kto jest frajerem ten już nim zostanie! Bo tak właśnie brzmi jedenaste przykazanie!

#4 krecik

Gleboryj uprawiający in-out door, non-stop

• Weteran
  • 1814 Postów:
  • LokalizacjaCzechy

Napisano 08 wrzesień 2009 - 06:39

ziben napisał:

Ja testowałem Diesel Ryder'a. Pestki świetne, kiełkowanie 100%, a i planty przesmaczne :) także polecam jak najbardziej! Na pestkach od Eruila nikt się nie zawiedzie :)

Dokladnie tak jak ziben pisze :peace:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Bywa zielona, bywa brazowa, bywa pomaranczowa, bywa tez fioletowa, sucha lub wilgotna, przemycona lub krajowa, bedzie wedrowac dopoty dopoki beda hodowac...

#5 madman

TetraHydroCannabinol

• Weteran
  • 555 Postów:

Napisano 08 wrzesień 2009 - 07:54

U mnie rósł Disel Ryder a Passion rośnie u kolegi i pięknie kwitnie :) Jak najbardziej polecam nasiona od Eurila dobrze kiełkują a rośliny ładnie rosną tak jak powinny. http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/icon_cool.gif :peace:
  • +
  • -
  • 0

#6 zamrucz

Wiecznie leci...

• Użytkownik
  • 315 Postów:
  • Lokalizacjazza rogu (:

Napisano 10 wrzesień 2009 - 08:16

kiełkowalność 100%, doskonale sobie radzą nawet w kiepskich warunkach niewprawionej łapy początkujących, polecam, polecam, polecam :D
  • +
  • -
  • 0
Głowa niedorozwinięta, u premiera i prezydenta,
z konopi możesz kręcić skręta, ale gandzia jest przeklęta (:

#7 tracerrr

Jedność z Jah'em

• Moderator
  • 658 Postów:
  • LokalizacjaNederland

Napisano 01 grudzień 2009 - 14:28

Gdzie mogę znaleźć twoje nasiona ?
w którym sklepie ? :D

Użytkownik tracerrr edytował ten post 01 grudzień 2009 - 14:29

• +
  • -
  • 0
Jaraj, jaraj, Topy Świerze.. Jaraj, Jaraj w DUŻEJ Mierze :)

Dołączona grafika

OUTDOOR 2010 BY TRACERRR
Indoor 2011- White window x Big bud femi, auto Kritikal bilbo femi.

Za pomoc Dołączona grafika się należy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Nielegalność marihuany jest czymś oburzającym, gdyż stoi na przeszkodzie pełnego wykorzystania substancji pomagającej w osiągnięciu spokoju, wewnętrznego ładu, zwiększenia wrażliwości oraz poczucia wspólnoty, tak bardzo potrzebnych w świecie, który staje się z każdym dniem coraz bardziej szalony i niebezpieczny

-Carl Sagan

#8 Energic

Wiadromaster xD

• Weteran
  • 1348 Postów:
  • LokalizacjaMeryland!

Napisano 01 grudzień 2009 - 17:39

http://ganjafarmer.pl/
  • +
  • -
  • 0

#9 Eruil

Jedność z Jah

• Administrator
  • 2109 Postów:

Napisano 02 grudzień 2009 - 21:56

ganjafarmer.pl
quakemind.pl
f2seeds.fr.pl
i już za kilka dni konopieseeds.org

• +
  • -
  • 0

#10 Eruil

Jedność z Jah

• Administrator
  • 2109 Postów:

Napisano 27 grudzień 2009 - 22:43

Już za kilka dni nowa dostawa moich zarenek pojawi się w sklepie ruderalis.pl

• +
  • -
  • 0

#11 OPOLANIN

Kręci...

• Użytkownik
  • 129 Postów:

Napisano 30 kwiecień 2010 - 18:06

a masz jakieś af femi? :) :faja:

/Eruil
Przykro mi, ale nie.

Ale jak coś będziesz planował z produkcją AF femi to daj znać :p :siemka:

Użytkownik OPOLANIN edytował ten post 30 kwiecień 2010 - 19:59

• +
  • -
  • 0
Przypomnij sobie pierwszego bucha, a poczujesz moc, która jest ukryta w roślinie obok :P

#12 Bebook

Jedność z Władkiem

• Użytkownik
  • 582 Postów:

Napisano 28 maj 2010 - 16:14

haha femi i femi :) Wszyscy by chcieli femi. A prawda jest taka że nic nie zastąpi regularów, tego czego się można spodziewać i jakże miło zaskoczyć. Głupi przykład tegoroczny out. Sadzonki które trzeba było trzymać popokazywały płeć i zanim jeszcze trafiły na spota. W większości przypadków specjalnie uprawiane f2 są znacznie lepsze niż te wszystkie femi choćby pod względem przystosowania do warunków jakie panują podczas uprawy w tym MIEJSCOWEGO klimatu, podatności na pleśń czy wszelkich innych czynników. A potem przyjdzie taka powódż i zmyje te wszystkie planty z pestek za x zł...

Co do tematu to chciałbym się wypowiedzieć coś o kulach Eruila bo troszkę już sobie stestowałem :)

Nie zauważyłem żadnych hermów i wszelakiego innego typu innych gówien które sie mogą przyplątać podczas krzyżowania, a co nieczęsto sie zdaża podczas kupna f1, felernych serii "markowych" Dutch Passion czy innych wynalazków.

Pestki od Eruila może największe nie są ale i nie mikruski, normalne kule zdrowe z których wychodzą wszystkie kiełki, przyrost ich także normalny. MUtantów nie spotkałem choć zawsze mogą się trafić jak to w naturze. Co do roślin które wyrastają to jest już temat na dłuższą rozkminkę. Nie sposób opisać wszystkiego w skrócie także zainteresowanych odsyłam, do choćby działu smoke report tam co i jak powinno byc o kazdej odmiance. A zaskoczyć sie jest czym, jedne odmiany są stabilniejsze, w innych jest większy rozrzut ale i duża dawka kolorów tęczy do odkrycia i posmakowania :)Automatów jeszcze nie próbowałem ale mysle że też nikt się nie zawiedzie...

I niech sie wreszcie zmieni pogląd co do femi kulek, to i może przyszłość ale co za przyszłość. To nie dla oldscoolowcow. Łatwiej posadzic wiecej pestek na małej powierzchni i wybrać naładniejsze i najbardziej godne naszego trzymania, w razie potrzeby nawet na najmniejszej powierzchni sobie czesc rozmnozyc niz wydawac grubą kaske na femi kulki i zdać się na los co to nam geny przyniosą...

W skrócie mówiąc polecam geny Eruila i nie chodzi mi tu o spermę :)
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych