Skocz do zawartości

Haszysz prawie jak z maroko :)

• Nie możesz odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość__*

• Gość

Napisano 13 sierpień 2009 - 18:09

Dzięki pewnemu moderatorowi wytężyłem szare komórki i przeczesałem internet. W poszukiwaniu dobrego szybkiego taniego pomysłu i patentu jak zrobić haszysz. Więc podzielę się zwami tym co udało mi się znaleźć pewnie gro osób na forum już robiło haszysz tym sposobem. Przedstawię mój pierwszy i jakże czystszy od poprzedniego haszysz :D ...
Z resztek tego co już mi się nie chciało obrabiać zresztą nie było tego wiele i miało to nasiona postanowiłem zrobić hasz. By nie stracić i nie marnotrawić tak jak mi się to często zdarza mojej ciężkiej pracy i pielęgnowania planta a potem wydłubać nasiona i go puścić z wiatrem.
Ostatni mój haszysz był tak okropny w smaku że przypominał padlinę :/ Nikt z znajomych nie chciał palić :( Więc dałem sobie spokój z robieniem tego i po wydłubaniu nasion wywalałem wszystko to co zostało http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/ohmy.gif Koniec marnotrawstwa i wywalania resztek :D dzięki moderatorowi zrozumiałem. Najpierw szukaj a potem pytaj. Właśnie to on podsuną mi pomysł "Bębnienia Haszu" Jest to sposób wykorzystywany w Maroku i naprawdę świetny według mnie szybki tani i konkretnie można nabębnić proszku.
A to czego potrzebujemy znajdziemy w każdym domu no przynajmniej mi się udało Wykombinować potrzebne rzeczy;
- Garnek / miska ważne by nie miało dziur :D
- Gumka apteczno-przemysłowe dość mocna by obłapiała nam nasz garnek :D Lekko z 3 sztuki.
- Sito bardzo drobne :( Tu Eruil podał mi patent w jego postach Rajstopy nadają się do tego celu świetnie
- Pałeczki zwykłe kijki bambusowe do kwiatów albo tak jak w moim wykonami podpierdzielone pręty z budowy :D
- Worek foliowy przetestowałem chyba 5 i musi być to worek wielorazowego użytku bądz gruba folia
- teraz filmik :> http://www.youtube.c...h?v=BstaK5dJwjQ to też dzięki moderatorowi udało mi się znaleźć
na tym to polega :faja:
A teraz to co mi udało się wybędnić i jak ja to robiłem :peace:
Moje wykonanie odbiega od czystości ale uwierzcie 2 raz to robiłem i wyszła mi wg/m pierwsza jakość I to co najważniejsze nie smakuje jak padlina http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/tongue.gif
hasz pochodzi z LR2 i tu zoonk http://trawka.com.pl...tyle_emoticons/default/ohmy.gif Można z tego robić dobry haszyk :lol:
Dołączona grafika
coś tak to musi wyglądać.

Pałeczki "druty" i bijemy im dłużej bębnimy w nasz pseudo bębenek tym więcej proszku wyleci ja nie robiłem tego długo a i tak pokaźna ilość mi wyszła .
Dołączona grafika

Susz przed rozdrobnieniem LR2
Dołączona grafika
I produkt końcowy no i proszek :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Nie robiłem czekolady nie mam na to już czasu zaraz kończę pisanie i idę :faja: :faja: :faja:
Tyle wyszło bębnione na spatanie Wystarczy a jak się skończy zagram na bębenku :>
Dołączona grafika

#2 Cannabinol

Podchorąży Zieleni

• Użytkownik
  • 626 Postów:
  • LokalizacjaDeurne.nl

Napisano 13 sierpień 2009 - 19:29

ostatnio w jakimś numerze Splifa był właśnie omawiany hasz marokański.
  • +
  • -
  • 0
"reprezentuje prawdę zawsze sto procent jak Garden
nielegalnie, tam gdzie zieleń kwitnie
nie chciałem zaistnieć, lecz teraz nie zniknę
robię swoje, chcę żyć z tym, to cię boli?
miłość dla moich ludzi od doli nie doli"

#3 topiarz :D

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 56 Postów:
  • LokalizacjaZ BAKALANDII

Napisano 16 sierpień 2009 - 21:20

no bardzo mi sie podoba, babranie sie w jakichs wiaderkach mi nie odpowiada, ten sposob jest o wiele lepszy !
  • +
  • -
  • 0
[to nie gram zniszczyłby młodemu człowiekowi życie, tylko czas który spędziłby w więzieniu za tą roślinę]

#4 sensimillator

Kręci...

• Użytkownik
  • 139 Postów:
  • Lokalizacjawziac na jazz??

Napisano 31 sierpień 2009 - 10:50

przetestowalem metode i faktycznie sie bardzo ladnie sprawdza.. :D
  • +
  • -
  • 0
" Babe zeslal Bog raz mu wyszedl taki cod"

#5 douglas11

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 40 Postów:

Napisano 08 kwiecień 2011 - 22:02

kurcze, ale mi smaczka zrobiles :) koniecznie musze sprobowac i oczywiscie podziele sie przezyciami :) Pozdrawiam i dzieki za sposob
  • +
  • -
  • 0
Plusik się należy Polakowi oczywiście, oczywiści ;D

#6 SpalonyMarian'o

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 11 Postów:

Napisano 06 czerwiec 2011 - 19:51

O kurde! Dobre będzie :D :peace: Szacun!
Bless :ganja:
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych