Skocz do zawartości

Ulotki vlepki i plakaty

21 odpowiedzi w tym temacie

#1 aaabbbccc

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 15 czerwiec 2009 - 18:21

Witam!

Zachęcam do informowania społeczeństwa poprzez plakatowanie swojej okolicy. Jest to jedno ze skuteczniejszych działań jakie możemy podjąć jako jednostka.

Nie klejmy w miejscach, gdzie jest to niedozwolone lub niepożądane - nie chcemy zdenerwować ludzi.

Poniżej znajdziecie materialy:

RAPORT WHO W PIGUŁCE
http://www.megaupload.com/?d=YASGHIYM

PLAKATY I WLEPY
http://www.megaupload.com/?d=WXBAVX8F

PORADNIK PLAKATOWICZA
http://trawka.com.pl/poradnik-plakatowi ... .htm#31510

• +
  • -
  • 0
jestę fajny

#2 Sanderson

Nowe szczyty...

• Użytkownik
  • 35 Postów:
  • LokalizacjaMy own world

Napisano 04 styczeń 2010 - 19:09

Temat warto odświeżyć. Dobrze jest działać w tym kierunku aby uświadomić społeczeństwo jak niewiele, niewtajemniczeni wiedzą o magicznym ziele :)

O to mój mały projekt (tym razem czcionka większa przy linkach)
1.Screen o lepszej jakości niestety business card mx generuje znak wodny
Załączony plik  projekcik.jpg (1,78 MB)
Ilość pobrań: 178
2.Już bez znaku ale za to gorsza jakość
Załączony plik  bez tytułu2.JPG (159,21 KB)
Ilość pobrań: 147

Rozdzielczość projektu 85x55 mm :ganja:

@down: Grrr... zawsze sie znajdzie jakies {...] niedociagniecie :mysli:

Użytkownik Sanderson edytował ten post 04 styczeń 2010 - 19:19

• +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
MyMiniCity - KLIK PLIKS :D

Amerimacka
Oh what a beautiful life
Amerimacka
Is like licking honey off a knife

#3 ziben

HWDP

• Administrator
  • 2513 Postów:

Napisano 04 styczeń 2010 - 19:12

Konopi jedno i
  • +
  • -
  • 0
A kto jest frajerem ten już nim zostanie! Bo tak właśnie brzmi jedenaste przykazanie!

#4 KhJah

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 219 Postów:

Napisano 05 styczeń 2010 - 22:57

Boski tekst kaczki na wlepce, to jest to :D zabraniają czegoś o czym nie mają pojęcia :/
  • +
  • -
  • 0

Jeżeli pomogłem to wiesz co robić ----------------------> Dołączona grafika ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Gl:

http://www.trawka.co...-white-russian/ ---------- Micro box, White Russian auto. femi.

http://www.trawka.co...jah-ak-47-i-dr/ -------- AK-47 i Disel Ryder

Poradniki:

http://www.trawka.co...zej-akwaponika/ -------- Akwaponika

http://www.trawka.co...biera-nasz-hps/ ------- Prawdziwy pobór HPS-a

#5 Fyahman

Jedność z Jah

• Rolnik
  • 540 Postów:

Napisano 21 kwiecień 2010 - 00:57

Teraz to hasło na pewno nie przejdzie...

BLESS!
  • +
  • -
  • 0
"Schowaj nóż, otwórz pięść, podaj rękę
Jah Jah mówi „Nie zabijaj” więc nie będę
Każdy człowiek w Nyahbinghi biję w bęben
Zwycięski Lew miłości jest fundamentem"

#6 Sid

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 56 Postów:

Napisano 21 kwiecień 2010 - 19:19

Wyświetl postUżytkownik bojdżi dnia 21 kwiecień 2010 - 00:57 napisał

Teraz to hasło na pewno nie przejdzie...

BLESS!

A to niby dlaczego, hmm?
  • +
  • -
  • 0

#7 Dzik

Jedność z Jah

• Green Team
  • 527 Postów:
  • LokalizacjaDen Haag

Napisano 21 kwiecień 2010 - 19:31

Dobry plakacik :mysli: :mysli: :mysli:
hmm ja tylko sądze ale przydał by się jakiś przekaz w tym
  • +
  • -
  • 0
Gdyby ktoś podszedł do ciebie i
wysypał podobne do kryształków ziarenka,
a potem powiedział: zasiej je.
Z rośliny którą zbierzesz możesz
zrobić sznur, tkaninę lub papier,
możesz leczyć chorych albo się nią odurzać.
Zatrzymał byś nasiona czy je wyrzucił?
[you] pal ganje bo umrzesz

#8 janGa

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 245 Postów:

Napisano 21 kwiecień 2010 - 21:13

A czy nie lepiej zamiast drukować gazetki typu Spliff i dodawać je do zamawianych nasion, zacząć drukować wlepki w ilościach które pokrywają koszt produkcji gazety ?
Prawdopodobnie i tak większość z osób które otrzymają gazetę, przeczytają i zostawią w koncie, albo wyrzucą - może w ogóle nie przeczytają bo już to zrobili :p. Wydaje mi się że dobrze zaprojektowanymi wlepkami moglibyśmy bardziej ludzi uświadomić, że marihuana nie jest wcale taka groźna jak to się społeczeństwu wydaje. Biorąc pod uwagę, że kupujący nasiona ma dostęp do internetu... sam może sobie ściągnąć gazetę.

Z ciekawości dziś spytałem rodzica "Czy marihuana jest z konopii ?" Co odpowiedział ? ... "Nie". Oczywiście jest przeciwny legalizacji.
  • +
  • -
  • 0
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...

#9 Sid

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 56 Postów:

Napisano 21 kwiecień 2010 - 22:09

janGa - nie każdy kupujący pestki rolnik ma ochotę biegać po mieście i rozklejać czy rozdawać vlepki - wywali je, tak jak ty wywalasz Spliffy. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania - jeśli kupujący nasiona ma dostęp do internetu, sam może sobie ściągnąć vlepki. I jeśli miałby chęć rozklejania tego po mieście, to NA PEWNO miałby chęć wydrukowania tego we własnym interesie, prawda?

Co do Spliffów, to są dodawane tylko przez indywidualne sklepy, WK zerwało wszelkie kontakty ze Spliffem i startuje z własną gazetą.

Co do twojej ciekawostki - nie rozumiem ludzi, którzy walczą z czymś, o czym nic nie wiedzą. To tak jakbym ja np. narzekał na to, że w Norwegii się źle żyje, choć nigdy tam nie byłem.
  • +
  • -
  • 0

#10 Fyahman

Jedność z Jah

• Rolnik
  • 540 Postów:

Napisano 22 kwiecień 2010 - 11:20

Wyświetl postUżytkownik Sid dnia 21 kwiecień 2010 - 19:19 napisał

A to niby dlaczego, hmm?

Bo są to słowa Kaczyńskiego, a wiesz jaki jest Nasz "wspaniały" naród ;-)
  • +
  • -
  • 0

#11 Sid

Kwitnie...

• Użytkownik
  • 56 Postów:

Napisano 24 kwiecień 2010 - 12:35

bojdżi - dalej nie rozumiem, Kaczyński jest przecież zwyczajnym politykiem :B.
  • +
  • -
  • 0

#12 Dzik

Jedność z Jah

• Green Team
  • 527 Postów:
  • LokalizacjaDen Haag

Napisano 24 kwiecień 2010 - 12:39

Już nie jest :(
  • +
  • -
  • 0
Gdyby ktoś podszedł do ciebie i
wysypał podobne do kryształków ziarenka,
a potem powiedział: zasiej je.
Z rośliny którą zbierzesz możesz
zrobić sznur, tkaninę lub papier,
możesz leczyć chorych albo się nią odurzać.
Zatrzymał byś nasiona czy je wyrzucił?
[you] pal ganje bo umrzesz

#13 Fyahman

Jedność z Jah

• Rolnik
  • 540 Postów:

Napisano 26 kwiecień 2010 - 21:11

Wyświetl postUżytkownik Sid dnia 24 kwiecień 2010 - 12:35 napisał

bojdżi - dalej nie rozumiem, Kaczyński jest przecież zwyczajnym politykiem :B.

Haha!

Faktycznie, pomyliłem z Lechem...masz rację Stary!

A co niego...może zostać i róbmy wszystko, żeby jednak nim nie był!
  • +
  • -
  • 0

#14 OPOLANIN

Kręci...

• Użytkownik
  • 129 Postów:

Napisano 27 kwiecień 2010 - 10:48

W Polsce nigdy nie będzie można sobie legalnie kupić i zajarać, może to i lepiej? Bo po chvja mam legalnie kupić i zapłacić podatek, jak mogę kupić od dilera i wspomóc "mafię". Ja w ogóle nie rozumiem ludzi którzy mają po "50" lat, nigdy nie palili i nie zamierzają palić, a pierwsi są do wykrzykiwania haseł, że marihuana to "śmierć". Tacy ludzie powinni zamknąć ciupę i siedzieć cicho, jak oni walczą o emeryturę i strajkują o podwyżki to ja się nie wydzieram, że te pieniądze wolałbym przeznaczyć na edukacje, albo, że jak dostaną podwyżki to zostaną alkoholikami. Ja, żeby wytłumaczyć w rodzinie co to jest Marihuana i powiedzieć kilka słów o niej, musiałem się wydzierać, bo pierwsze słowa jakie były po usłyszeniu Marihuana w domu to "nie tykaj się narkotyków, bo do końca życia będziesz ćpunem i nic nie osiągniesz" takie pierdolenie, tylko nikt z nich nie wie, że jaram MJ od paru lat i jakoś nic mi nie jest, mam za dużo kasy to wydam na piątkę, nie mam kasy to nie jaram i tyle! Ja rozumiem jak by była jakaś iskierka nadziei związana z legalizacją, a tu nic :( !
  • +
  • -
  • 0
Przypomnij sobie pierwszego bucha, a poczujesz moc, która jest ukryta w roślinie obok :P

#15 Fyahman

Jedność z Jah

• Rolnik
  • 540 Postów:

Napisano 27 kwiecień 2010 - 11:46

Ja myślę, że Nasz "piękny" naród jeszcze nie dojrzał do legalizacji i wątpię, żeby w przeciągu najbliższych lat to osiągnął...Może Nasze dzieci się tego doczekają ;)
  • +
  • -
  • 0

#16 WSK 175

Kmini pestki...

• Użytkownik
  • 13 Postów:
  • LokalizacjaCentrum SLU

Napisano 27 kwiecień 2010 - 14:10

hehe dzieci to na pewno się doczekają Legalizacji a jak nie one to wnuczkowie :) a co do tych vlepek jak dla mnie jest to dobry pomysł jednak. Sa takie osoby którym by się chciało rozdawać te vlepki a nawet je rozklejać. :p a z gazetkami to jest właśnie tak ze zostanie rzucona w kont i nawet nie przeczytana wiem po znajomych :) :faja:
  • +
  • -
  • 0

#17 Fyahman

Jedność z Jah

• Rolnik
  • 540 Postów:

Napisano 28 kwiecień 2010 - 10:49

Jasne, że dobry i bądźmy w dobrej myśli :lol:

Tylko miejmy też nadzieję, że to hasło nie wzbudzi jakiś większych kontrowersji :-P

Wiecie, że jego brat zginął, a tu go ośmieszamy :-P

Z książeczkami moim zdaniem też jest bardzo dobry pomysł :lol: chyba nie wszyscy wyrzucają je od razu, a zwłaszcza jak będzie w tak pięknym kolorze... ;) Hehe.

BLESS!
  • +
  • -
  • 0

#18 dudusxd

Pierwsze listki...

• Użytkownik
  • 31 Postów:

Napisano 28 kwiecień 2010 - 11:01

Opolanin mialem podobna sytuacje w rodzince ale udalo mi sie przekonac matkę że ganja jest git i juz nie pierdoli zebym sie nie tykal wlasciwie to nie ma nic przeciwko temu ze jaram ona tez raz probowala gibona xd
  • +
  • -
  • 0

#19 janGa

Pali to co skręcił...

• Rolnik
  • 245 Postów:

Napisano 28 kwiecień 2010 - 11:20

Sid, tylko że nie każdy ma drukarkę/tusz/kartki z klejem ;] Poza tym nikt nie pisał by specjalnie biegać po mieście i rozklejać wlepki :) zawsze można zrobić to "przy okazji". Idziesz do pracy, jebs nalepkę w jakieś widoczne miejsce :p toalety publiczne, miejsca typu dworce itd.
Otrzymałem gazetkę a i tak w szafie leży, "studiowałem" już ją przy komputerze. Wolałbym otrzymać ulotki/wlepki i przy okazji pójścia na uczelnie zająć się nalepianiem ;)

Cytat

Co do twojej ciekawostki - nie rozumiem ludzi, którzy walczą z czymś, o czym nic nie wiedzą. To tak jakbym ja np. narzekał na to, że w Norwegii się źle żyje, choć nigdy tam nie byłem.
A niby Twoim zdaniem, skąd ludzie starsi 35< mają dowiedzieć się jak działa marihuana ? z internetu ? gazet ? jaki procent ludzi starszych korzysta z internetu ? tym bardziej poszukuje informacji o konopii... skoro już w ich głowach jest ukorzeniona błędna informacja - że to złe i narkotyk - przez nasze kochane media. Ludzie łykają jak powietrze te wszystkie informacje które podają, nie zastanawiając się wielce nad ich sensem. Jedyne wyjście by uświadomić to właśnie takie akcje jak rozdawanie, rozklejanie ulotek/wlepek. Po to jest też organizowany Marsz Wyzwolenia Konopi, tyle że ta impreza również przechodzi bez echa w wieczornych wiadomościach na kanałach telewizji polskiej.

U mnie również sytuacja uległa poprawie ;) po tym jak spytałem i nieco naświetliłem sytuacje... usiedli i poczytali trochę, jednak nadal nie chcą widzieć pomidorka w domu :p do palenia już nic nie mają :)

Użytkownik janGa edytował ten post 28 kwiecień 2010 - 11:26

• +
  • -
  • 0
...więc dajcie nam żyć, tak jak chcemy tego sami... to też jest nasz kraj, pozwólcie nam sadzić i palić. Ja nie przestane ćmić, nikt nie zabroni po swojemu żyć... pały niech szukają bo i tak nie znajdą nic, mimo złych powodów uzdrowienie narodów, pomaga dobrym być...

#20 zajacaugpl

Pali to co skręcił...

• Użytkownik
  • 175 Postów:

Napisano 30 kwiecień 2010 - 11:18

U nas jak cos sie dzieje co z maryska to wszystkie info sie znajduje w skate schopach
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych